Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Aska7 napisał:

O 11.30 też. Kamila zaspała...

Kamila jeszcze nie wie, że jest bazarek. Nie miałam czasu wysłać zaproszeń, ani nawet  napisać na reklamach bazarków. Chyba zaraz to zrobię. Muszę :)

Posted
1 godzinę temu, Koki-99 napisał:

Ojoj, ktoś mnie przebił. Ale chyba jest zły wpis przy kt poz 29 :)

Tak  jest, masz rację  :

) Bardzo 1486699445_dzikuj5..jpg.af88a89dc0c2bd717953442920e799c5.jpgza czujność    1119344275_kwiatki8.jpg.4ae83fd2d65f8ed28c33667bfaf6031f.jpg

Wczoraj byłam tak zmęczona, że o 21-szej już byłam w pieleszach i natychmiast zasnęłam.

• Like 1
Posted
41 minut temu, themagda napisał:

Bardzo mi sie pdoba ten pies ze schronu Kacperek , jest piekny i taka apetyczna morda że zaraz go złapia do DS cudo , dlaczego takie cudo jest w schronie. 

To prawda  :) Bardzo sympatyczny psiaczek i pewnie szybko znajdziemy mu dobry dom  :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, themagda napisał:

Chyba pszukam w schronach suczke yorka bo jak chodzę i widzę kogos z Yorkiem to mi sie serce kraje i chce płakać. Czy w schronach mozna zanleśc yorka?

Madziu, daj spokój. Czy 5 psiaków to za mało?

• Like 1
Posted
2 minuty temu, themagda napisał:

wystarczy ale ciagle o tej Lali myślę a york by na to pomógł.

Rozsądek też pomoże :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, themagda napisał:

Chyba pszukam w schronach suczke yorka bo jak chodzę i widzę kogos z Yorkiem to mi sie serce kraje i chce płakać. Czy w schronach mozna zanleśc yorka?

Nie szukaj. Nie stać Cię na kolejnego psa.!!!! 

• Like 1
Posted
11 minut temu, uxmal napisał:

Nie mam lajków :( Zgadzam się w 10000000000%

A ja z Twoim postem i też nie mam lajków  :)  Wychodzą nic nie mówiąc i nie pytając, czy mogą!

• Like 1
Posted

Ja tylko tak sobie marzę . wiem ze mnie nie stać , Zamierzam otworzyć sklep na Etsy , mam tam sklep ale zamkniety spróbuje z biżuterią . Może mnie kiedyś bedzie stać na yorka z rok dwa. Zobaczę kak mi się bedzie sprzedawać.

Posted
7 minut temu, themagda napisał:

Ja tylko tak sobie marzę . wiem ze mnie nie stać , Zamierzam otworzyć sklep na Etsy , mam tam sklep ale zamkniety spróbuje z biżuterią . Może mnie kiedyś bedzie stać na yorka z rok dwa. Zobaczę kak mi się bedzie sprzedawać.

Jak Ci się będzie sprzedawać, to pomyśl o poprawie bytu tych 5 psiaków, które masz. Jakkolwiek by Ci się nie powodziło, to zawsze każdy kolejny psiak będzie zmniejszał komfort życia tych, które już masz. Nie chcesz by Twoim psiakom żyło się dobrze?

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Isabel napisał:

A zmieniając temat, to bazarek nocą też jest otwarty ;)

Dzięki, że o to pytasz  :) 

Oczywiście nocą także i w niedzielę także i 24 godziny, 7 dni w tygodniu  o t w a r t y   :)

Posted
16 minut temu, elik napisał:

Dzięki, że o to pytasz  :) 

Oczywiście nocą także i w niedzielę także i 24 godziny, 7 dni w tygodniu  o t w a r t y   :)

Ja nie pytam, ja wiem :)