Gabi79 Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Kochany Tobiaszek, taki słodziak, oby kogoś zauroczył Quote
Livka Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 45 minut temu, Gabi79 napisał: Kochany Tobiaszek, taki słodziak, oby kogoś zauroczył Cały czas na to liczę. Hania mówi, ze jest taki kochany :) Quote
Nadziejka Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Tobiaszku jestes cudny maluni pozdrawiam poooozdrawiam tuptuniu Zapraszam w odwiedzinka Na nowy kramik dla Tobiaszka i Nukusi Wyczarowany Tobiaszkowi I Nukusi Dobreduszki Przybadzcie do 28.08! Quote
Havanka Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Są nowe zdjecia Tobisia ! Dzisiaj podmienie w ogłoszeniu. Moze przyniosą mu wreszcie szczęście. Edytuję; https://www.olx.pl/oferta/pokaz-tobiemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDF1FUk.html Zmieniłam też lokalizację na Wroclaw. Quote
Livka Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 Dnia 14.08.2020 o 21:57, Nadziejka napisał: Tobiaszku jestes cudny maluni pozdrawiam poooozdrawiam tuptuniu Zapraszam w odwiedzinka Na nowy kramik dla Tobiaszka i Nukusi Wyczarowany Tobiaszkowi I Nukusi Dobreduszki Przybadzcie do 28.08! Dnia 15.08.2020 o 08:40, Havanka napisał: Są nowe zdjecia Tobisia ! Dzisiaj podmienie w ogłoszeniu. Moze przyniosą mu wreszcie szczęście. Edytuję; https://www.olx.pl/oferta/pokaz-tobiemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDF1FUk.html Zmieniłam też lokalizację na Wroclaw. Dziękuję najserdeczniej :) Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Słodziak z Tobisia! :) I to jaki już ładny, odkarmiony! Z racji, że Havanka podmieniła lokalizację na Wrocław to powiedz mi... gdzie mam przenieść, aby nie dublować miasta? Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Livko, dostałam taką wiadomość w sprawie Tobisia: "Niestety nie mogę adoptować pieska, ale gdybu podała pani numer konta, mógłbym przelać symboliczne 20 zł na karmę. Pozdrawiam :)" - czy mogłabyś podać mi na pw nr konta? :) Quote
Livka Posted August 17, 2020 Author Posted August 17, 2020 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Słodziak z Tobisia! :) I to jaki już ładny, odkarmiony! Z racji, że Havanka podmieniła lokalizację na Wrocław to powiedz mi... gdzie mam przenieść, aby nie dublować miasta? Tysiu może na Poznań ? 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Livko, dostałam taką wiadomość w sprawie Tobisia: "Niestety nie mogę adoptować pieska, ale gdybu podała pani numer konta, mógłbym przelać symboliczne 20 zł na karmę. Pozdrawiam :)" - czy mogłabyś podać mi na pw nr konta? :) Wielkie dzięki dla Ciebie Tysiu i dla Pana :) Już posyłam pw z nr konta :) Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Cudnie :) podmieniłam miasto na Poznań i Panu podesłałam namiary. 1 Quote
Nadziejka Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Tobiaszku tulam tulinkam i trzymam mocniutko za wszystko Quote
Livka Posted August 18, 2020 Author Posted August 18, 2020 17 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Cudnie :) podmieniłam miasto na Poznań i Panu podesłałam namiary. Dziękuję :) Quote
Livka Posted August 22, 2020 Author Posted August 22, 2020 Nareszcie udało mi się zapisać uaktualnione rozliczenie. Tobiaszek ma zrobione kolejne wyróżnienia. Są obserwujący, nawet był jeden telefon o Tobisia - Szafirka mówiła, że Pani całkiem dobrze brzmiała, ale nie zadzwoniła więcej :( A nasz Tobiś ponoć młodnieje :) I tego się trzymajmy :) 1 Quote
Havanka Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 W moim ogłoszeniu, Tobi też poruszył wiele serc. Ma 29 obserwatorów i 2 odkrycia numeru tel. Niech mu się w końcu uda... Quote
Livka Posted August 23, 2020 Author Posted August 23, 2020 Tak Havanko, przydałaby się Tobisiowi taka osobista ręka do głaskania i miziania. Tuptuś jest zdrowy i odkarmiony, nic tylko kochać :) Quote
Nadziejka Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Dnia 22.08.2020 o 17:36, Livka napisał: Nareszcie udało mi się zapisać uaktualnione rozliczenie. Tobiaszek ma zrobione kolejne wyróżnienia. Są obserwujący, nawet był jeden telefon o Tobisia - Szafirka mówiła, że Pani całkiem dobrze brzmiała, ale nie zadzwoniła więcej :( A nasz Tobiś ponoć młodnieje :) I tego się trzymajmy :) Najpiekniejszy tuptuniek tulinek swiatnia Quote
Livka Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 Dnia 17.08.2020 o 10:00, Tyśka) napisał: Livko, dostałam taką wiadomość w sprawie Tobisia: "Niestety nie mogę adoptować pieska, ale gdybu podała pani numer konta, mógłbym przelać symboliczne 20 zł na karmę. Pozdrawiam :)" - czy mogłabyś podać mi na pw nr konta? :) Na konto Tobiaszka wpłynęło 20 zł od Pana Adama S. - dziękuję z całego serca :) Quote
Tyśka) Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 U mnie Tobiaszek też jest widoczny, znowu dostałam zapytanie o psiaka, choć tym razem ktoś chciał tylko popisać ;) Na Poznań wisi od niedawna (od 17.08) i tutaj zdecydowanie mniejsza liczba wyświetleń niż we Wrocławiu :( 244 wyświetlenia, 19 pobrań nr telefonu i 11 obserwujących. Wyróżnienie jest do 5.09 1 Quote
Livka Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 Mam nadzieję, że i do Tobiaszka uśmiechnie się szczęście. Mały tuptuś kochaniutki :) Gdzieś ten twój domek jest ... Quote
Tyśka) Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Niespodzianka, napisał do mnie Tajemniczy Pan z informacją, że udostępnił Tobisia. Podziękowałam, a wczoraj napisał, że... ogłosił pieska. Tutaj link: https://www.olx.pl/oferta/tobi-jamnik-senior-szuka-ciepla-domu-adopcja-CID103-IDGg9A0.html :) Quote
Livka Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Niespodzianka, napisał do mnie Tajemniczy Pan z informacją, że udostępnił Tobisia. Podziękowałam, a wczoraj napisał, że... ogłosił pieska. Tutaj link: https://www.olx.pl/oferta/tobi-jamnik-senior-szuka-ciepla-domu-adopcja-CID103-IDGg9A0.html :) Ojej :) Ślicznie dziękujemy :) Quote
Recommended Posts