rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Lubię jeszcze "Po nas choćby potop". W kwestii Rzymu. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przypomniało mi się i biografia Cezara Augusta też mi się podobała. Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 24 minuty temu, uxmal napisał: To niedaleko 10 min z buta. Z blachą i 6 śrubami w kolanie to 15 min : ) Quote
Kamila Proc Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Ja to wolę obsmarowac na fb. Tak napisać że aż w pięty leci jak u Achillesa. A niech ma.!;) taaaa, tez metoda 1 Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Dzisiaj punktualnie o godzinie XX sekund 5 Joda przystąpił do kastingu. Zaprezentował fragment tekstu z książki Cylinder van Troffa. Natomiast czas pobytu Nieśmiertelnego na Ziemi - jego obsesyjne poszukiwania śladów własnej przeszłości, szamotanie się z sobą samym, z własnymi uczuciami - nasuwa wiele wniosków. Autor notatek w pewnej chwili sam stwierdza, że dostępność przyszłości, jaką daje cylinder van Troffa, jest pokusą przekraczającą zdolność oporu normalnego człowieka. Tym bardziej człowieka pozbawionego jakichkolwiek perspektyw i złudzeń co do teraźniejszości. Notatki urywają się w zupełnie przypadkowej chwili - jakby ich autor zgubił lub porzucił notatnik... Poniższe zdjęcie -dzięki uprzejmości Cylindra- to przeszłość i przyszłość. Podaj liczbę różnic między obrazkami. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ja widzę cztery, ale przyślepawa jestem. Edit.: pięć Edit.: sześć Edit.: siedem Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 20 minut temu, rozi napisał: Ja widzę cztery, ale przyślepawa jestem. Edit.: pięć Edit.: sześć Edit.: siedem Brawo, ja widzę 6 :) Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ja za stara jestem już na obrazki. Tylko jeszcze 5 głosów na Binia, lepiej się poczuję : ) 1 Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 7 minut temu, Aska7 napisał: Ja za stara jestem już na obrazki. Tylko jeszcze 5 głosów na Binia, lepiej się poczuję : ) Dziękuje bardzo :) mnie też lepiej bo podsumowanie dnia będzie inne niż wczoraj :) Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Lubię takie zabawy, ale to... Wywołało ból głowy. Oczopląsu dostałam Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 29 minut temu, uxmal napisał: Brawo, ja widzę 6 :) Czyli co? Rozczulam się nad sobą. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Czyli co? Rozczulam się nad sobą. Widzisz wiecej niz ja :) Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Ja widzę cztery, ale przyślepawa jestem. Edit.: pięć Edit.: sześć Edit.: siedem 49 minut temu, uxmal napisał: Brawo, ja widzę 6 :) A ja 8. Na razie :) Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, elik napisał: A ja 8. Na razie :) Jeszcze lepiej :) Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Na górnym zdjęciu od lewej strony zaznaczyłam kolejne różnice czerwonymi cyferkami. W Paint lepiej było widać cyfry :( Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Na górnym zdjęciu tu gdzie jest cyferka 6 jest jakby serduszko. Prawa strona tego "serduszka" jest mniejsza. Na dolnym zdjęciu jest tylko lewa strona "serduszka" Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 2 minuty temu, b-b napisał: Alex i 5 głosów poproszę :) :)))*** dziekuje bardzo :))) Quote
Recommended Posts