uxmal Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Nooo ja niestety chomik jestem :((( niektórych dóbr, ale jestem. To takie nauczycielskie zboczenie. Jak się samemu stroje uczniom na występy taneczne szyje, to później we wszystkim krawieckim widzi się przydasie. A tel dotykowy mam od... 2 lat. Wcześniej nieśmiertelna Nokia! A mąż jeszcze guziczki ciska, choć w domu dotykowy z abonamentem wzięty leży :)))))) Poprosiłam mojego TZ o nowy telefon ale taki guziczkowy :) też Nokię ale jest gorzej zrobiona niż moja staruszka. Wyciągam takie cudo w pracy i jest zdziwienie :) Quote
Poker Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Mój mąż też potrafi nie używać przez kilka miesięcy nowego sprzętu, bo nie ma czasu się zagłębić w instrukcję. Od uruchamiania nowego telefonu i nauki obsługi jestem ja 2 Quote
rozi Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Wczoraj widziałam kolejkę przed sklepem z materiałami. Quote
Poker Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Wczoraj widziałam kolejkę przed sklepem z materiałami. Trzeba było im powiedzieć o bazarku ;) Quote
rozi Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Widziałam przejazdem. Dziś też z dziesięć osób stało. Quote
Aldrumka Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 nr 17 o ile nie jest prześwitujący tzn. zasłoni słońce w opcji KT poproszę Quote
Poker Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 3 godziny temu, Aldrumka napisał: nr 17 o ile nie jest prześwitujący tzn. zasłoni słońce w opcji KT poproszę nie jest prześwitujący Quote
Aldrumka Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 14 minut temu, Poker napisał: nie jest prześwitujący To fajnie :) Quote
Poker Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Zaczęłam robić V edycję ,ale nie chce mi się. Za sfotografowałam szczepki papirusa , zielistki , sansewierie, paprotkę i begonię na bazarek. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 9 godzin temu, Poker napisał: Zaczęłam robić V edycję ,ale nie chce mi się. Za sfotografowałam szczepki papirusa , zielistki , sansewierie, paprotkę i begonię na bazarek. I tak jesteś mistrzu. Mnie po jednym bazarku tym klasycznym nie chce się robić fotek itp itd Quote
Poker Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 U nas pada fajny deszcz, nie za mocny , tak że rośliny i ziemia zdążą się napić. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Super :) u mnie nie pada. Wzięłam się za sprzątanie akwarium Quote
Poker Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Super :) u mnie nie pada. Wzięłam się za sprzątanie akwarium A ja za matematykę z wnukiem. Jestem w 4. klasie. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: A ja za matematykę z wnukiem. Jestem w 4. klasie. Wow, ułamki? Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 52 minuty temu, uxmal napisał: Super :) u mnie nie pada. Wzięłam się za sprzątanie akwarium A ja za garowanie - uwaga , tadammmm. Zupa pokrzywowa, boczniaki a'la śledź z pieczonym burakiem (pychota), sałatka z pieczarek i galaretka vege z agaru. Juupi. Uwielbiam garowanie !!! 1 Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 37 minut temu, Aska7 napisał: A ja za garowanie - uwaga , tadammmm. Zupa pokrzywowa, boczniaki a'la śledź z pieczonym burakiem (pychota), sałatka z pieczarek i galaretka vege z agaru. Juupi. Uwielbiam garowanie !!! Yyyyy, boczniaki a'la śledź ? Mam boczniaki. Co to jest agaru? Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Kupuuujcieee, Kupuuujcieee, grosze nie żałujcie! Quote
jankamałpa Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Nr 3 poproszę, czy kiedyś będzie jeszcze bazarek z obrazami ? Kiedyś zakupiłam 1 i jeszcze bym chętnie zakupiła. Quote
Recommended Posts