Poker Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Przed chwilą, tomcug napisał: Dzień dobry Ja tak bardzo skromnie - poproszę 2 serduszka na dłoni... Aż 2 serduszka i do tego na dłoni , to bardzo dużo. Przepraszam Havankę ,że się wcinam w jej kompetencje. 1 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 6 minut temu, tomcug napisał: Dzień dobry Ja tak bardzo skromnie - poproszę 2 serduszka na dłoni... Dzień dobry Tomcużku ! Cieszę się, ze odnalazłaś nasz bazarek. Z podziękowaniem przyjmiemy każdy dar ! Nie ma skromnych cegiełek, bo każda jest niezwykle cenna ! Bardzo, bardzo Ci dziękuję ! Czy masz jeszcze konto do wpłaty, czy podesłać ? Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 13 minut temu, Poker napisał: Aż 2 serduszka i do tego na dłoni , to bardzo dużo. Przepraszam Havankę ,że się wcinam w jej kompetencje. To samo odpisałam Monice, ale zanim odpowiedź sie zapisała, Twój post już sie pojawił. Niestety mój laptop nie chce ostatnio współpracować ze mną i robi mi różne "niespodzianki". Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 W dniu dzisiejszym skarbonka Tyci powiększyła sie o wpłaty od: Malti i Jej Mamy, B-b, Dusi-Duszki, Bukowej, Kado, Pani Edyty z forum Kompostownik, Elficzkowej, Terry, Uxmal, 3x, Mila-ady, Koji, Elik i Livki z procentem ! Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję !!! Quote
Isiak Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 A mojej wpłaty jeszcze nie ma? Robiłam przelew 9 kwietnia, księgowany jest 10-go. Quote
Tola Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich wpłacających i odwiedzających bazarek:) Tycia odważyła się wyjść ze swojego kenela, malutka czuje się już na pewno bardziej bezpieczna:) Quote
Isiak Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Malizna z niej. Moja kota waży prawie 6 kilo... Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 1 godzinę temu, tomcug napisał: Poproszę o dane do przelewu. Już wysłałam... 45 minut temu, Isiak napisał: A mojej wpłaty jeszcze nie ma? Robiłam przelew 9 kwietnia, księgowany jest 10-go. Isiaczku, kochana, przepraszam ! Oczywiście, Twoja wpłata już była na koncie 10 kwietnia. Gapa ze mnie do entej potęgi ! Dziękuje Ci bardzo !!! 27 minut temu, Isiak napisał: Malizna z niej. Moja kota waży prawie 6 kilo... Twoja kota jest prawie dwa razy większa od Tyci. Tycia waży 3,5 kg - waga piórkowa. Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 45 minut temu, Tola napisał: Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich wpłacających i odwiedzających bazarek:) Tycia odważyła się wyjść ze swojego kenela, malutka czuje się już na pewno bardziej bezpieczna:) Biedna malutka. Połamana łapka cały czas w górze... jeszcze trochę wytrzymaj Tycinko. 1 Quote
Isiak Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 32 minuty temu, Havanka napisał: Isiaczku, kochana, przepraszam ! Oczywiście, Twoja wpłata już była na koncie 10 kwietnia. Gapa ze mnie do entej potęgi ! Dziękuje Ci bardzo !!! Uffff... bo już się wystraszyłam, że pomyliłam jakąś cyferkę w numerze konta i poszło nie wiadomo gdzie... Quote
Jolanta08 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Odwiedzam bazarek wieczorem z lampką czerwonego Quote
elik Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 3 godziny temu, Tola napisał: Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich wpłacających i odwiedzających bazarek:) Tycia odważyła się wyjść ze swojego kenela, malutka czuje się już na pewno bardziej bezpieczna:) A gdzie to maleństwo jest teraz? Quote
Jolanta08 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 20 minut temu, tomcug napisał: Jaka to jest kruszynka... Dlatego nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł tak potraktować takie maleństwo. Jestem wrogiem przemocy ale tylko to przychodzi mi na myśl 2 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Odwiedzam bazarek wieczorem z lampką czerwonego Po całym, pracowitym dniu, z przyjemnością napiję się i odpocznę. 55 minut temu, elik napisał: A gdzie to maleństwo jest teraz? Tycia jest w hoteliku Szafirki. Wkrótce pojedzie do Poker, do Wrocławia. 42 minuty temu, tomcug napisał: Jaka to jest kruszynka... Tak Moniczko, 3,5 kg żywej wagi. Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 36 minut temu, Jolanta08 napisał: Dlatego nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł tak potraktować takie maleństwo. Jestem wrogiem przemocy ale tylko to przychodzi mi na myśl Ja też mam czasem takie myśli... Quote
Jo37 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 W imieniu pani Bożeny z forum Kompostownik poproszę domek nad morzem a w imieniu pani Anety też z forum Kompostownik domek w górach. 1 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 5 minut temu, Jo37 napisał: W imieniu pani Bożeny z forum Kompostownik poproszę domek nad morzem a w imieniu pani Anety też z forum Kompostownik domek w górach. Jak widzę Joasiu, rozpętałaś kampanię na rzecz Tyci, na forum Kompostownik ! Jesteś wspaniała !!! Z tego wynika, że tam też są ludzie wrażliwi na cierpienie zwierząt. Przekaż proszę, pani Bożenie i Pani Anecie podziękowania i pozdrowienia od nas ! Tobie Joasiu, dziękuję za ogromną pomoc ! Quote
tomcug Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 27 minut temu, Havanka napisał: Po całym, pracowitym dniu, z przyjemnością napiję się i odpocznę. Tycia jest w hoteliku Szafirki. Wkrótce pojedzie do Poker, do Wrocławia. Tak Moniczko, 3,5 kg żywej wagi. Zawsze miałam słabość do takich maluszków. Bezbronne słoneczko, i ten strach w oczkach. Ale Pokerkowa da radę. Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 2 minuty temu, tomcug napisał: Zawsze miałam słabość do takich maluszków. Bezbronne słoneczko, i ten strach w oczkach. Ale Pokerkowa da radę. Myślę, że wszyscy, którzy tu byli, mieli takie same odczucia. Nie da sie przejść obojętnie obok takiego maluszka na dodatek skrzywdzonego i cierpiącego. Nasz Pokerek da radę, tego jestem pewna. Quote
Poker Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 szafirki też doskonale dają radę. Ale nie muszę jeździć do operatora 300 km na jedną wizytę. Quote
Jo37 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 32 minuty temu, Havanka napisał: Jak widzę Joasiu, rozpętałaś kampanię na rzecz Tyci, na forum Kompostownik ! Jesteś wspaniała !!! Z tego wynika, że tam też są ludzie wrażliwi na cierpienie zwierząt. Przekaż proszę, pani Bożenie i Pani Anecie podziękowania i pozdrowienia od nas ! Tobie Joasiu, dziękuję za ogromną pomoc ! Elu - większość osób na forum ma adoptowane lub znalezione psy i koty. Pomagają też zwierzakom w schroniskach. A u pani Bożeny chowa się kura brojler która jako mały kurczak wypadła z transportu i została znaleziona na ulicy. Kurka jest zwierzakiem specjalnej troski bo brojlery prawie nie chodzą 2 Quote
Jo37 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Piszę w nowym poście. Źle napisałam. Pani Aneta wpłaciła 100,00 zł. Dodaj proszę jeszcze jeden domek w górach. Przelew zrobiony. 1 Quote
Recommended Posts