Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: po prostu kupicie o jedną colę mniej czy cos innego a to bardzo wiele zdziała w sprawie zdrowia malucha. No właśnie, szczególnie że cola niezdrowa. A przy okazji nieśmiało poproszę o dane do przelewu. Quote
b-b Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Elu poproszę o dane do wpłaty. Wpłacę małą Cegiełkę na operację chłopaka. Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 10 godzin temu, Radek napisał: No właśnie, szczególnie że cola niezdrowa. A przy okazji nieśmiało poproszę o dane do przelewu. 2 godziny temu, b-b napisał: Elu poproszę o dane do wpłaty. Wpłacę małą Cegiełkę na operację chłopaka. Ogromnie Wam dziękuję za pomoc dla Cyganka Chciałam dać lajki, ale niestety wyszli i jeszcze nie wrócili :( Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Miłego dnia zaglądającym. Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: i ja wstalam Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 52 minuty temu, Koki-99 napisał: Pogodnego dnia! Quote
guccio Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 To ja proszę moją zabawkę dla kota w opcji KT i przesyłkę nierejestrowaną, wyślę 20 zł.Proszę o nr konta. 2 Quote
Alvenka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Witamy Elu, i nawzajem Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 a licytacja guccia nie wzbudzila takiego entuzjazmu, dziwne Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 12 minut temu, Radek napisał: I jak tu funkcjonować bez lajków? to dosyc trudne 1 Quote
themagda Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 radek chciałam ci lajka walnąc a wyskakuje ze nie mozna, że niby to dlaczego? Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 22 godziny temu, Koki-99 napisał: Jak mi się nudzi to robię sobie bransoletki. Te zrobione kilka dni temu mogę przeznaczyć na bazarek. Robiłam na własną łapkę o obwodzie ok. 16,5 cm. Cena wyw. może być 10 zł za szt. Tylko ta na gumce jest trochę mniejsza tak na 15,5 - 16 cm. Czy ktoś może przerzucić na pierwszą lub drugą stronę jako kolejne fanty? Bransoletka w kolorze zielono-miętowym, koraliki akrylowe, szklane i jadeitowe, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. Bransoletka czerwono-czarna, koraliki szklane, akrylowe, hematyt, granat, onyks, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. Bransoletka w odcieniach niebieskich, koraliki szklane kryształowe, rurki dystansowe posrebrzane, całość na linkach stalowych. Bransoletka biało-niebieska na gumce silikonowej, koraliki szklane, kryształowe, fasetowane, zawieszka posrebrzana. Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Eliczkowa nasza ciociu a ja bym byla ogromnie zainteresowana kilkoma fantuskami ale pieniazkow nic a nic juz ... czy bede mogla wplacic okolo konca miesiaca? jesli uda sie wygrac oczywiscie.. Quote
Kamila Proc Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 12 minut temu, themagda napisał: radek chciałam ci lajka walnąc a wyskakuje ze nie mozna, że niby to dlaczego? pewnie nie zasluzyl Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Halo, halo! Kupujący! POBUDKA :) Piecho w potrzebie jest. 1 Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 11 godzin temu, guccio napisał: To ja proszę moją zabawkę dla kota w opcji KT i przesyłkę nierejestrowaną, wyślę 20 zł.Proszę o nr konta. guccio kochana bardzo serdecznie za pomoc Cygankowi. Alvenka wyśle do mnie wszystkie wylicytowane fanty dopiero po zakończeniu bazarku. Z uwagi na zagrożenie zarażeniem koronawirusem nie może kursować na pocztę wiele razy. Fanty które są u mnie będą wysyłane jak dotychczas, czyli nabyte w opcji K.T. sukcesywnie na życzenie nabywcy. Bardzo przepraszam za niedogodność. Mam nadzieję guccio, że rozumiesz i poczekasz na koniec bazarku. Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: a licytacja guccia nie wzbudzila takiego entuzjazmu, dziwne Jak to nie? Quote
Recommended Posts