Alvenka Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Zapraszamy z Cygankiem do pomocy w opłaceniu faktury za operację nóżki. 2 Quote
elik Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 6 godzin temu, Alvenka napisał: Zapraszamy z Cygankiem do pomocy w opłaceniu faktury za operację nóżki. Śliczny Cygulek zaprasza do licytowania 1 Quote
Nadziejka Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Ciociu a bedziesz moze miala dokladne wymiary plascza? jakby Ciocia mogla tak mniej wiecej w biedereczkach zeby byl ciut ciut wiekszy ... moze moze Quote
Nadziejka Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 7 minut temu, Kamila Proc napisał: ile miezy plasc? ja sie pytam? p kurka banana! ...Kamilka chce mnie jumnąć plasczyka.... 1 Quote
elik Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 12 minut temu, Radek napisał: Ja o płaszcz walczyć nie zamierzam;) Ja też nie :) Mogem zapytowywać ile ten płaszczykowaty ma we bioderkach. Wymiary bedom jutro :) 2 Quote
Nadziejka Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 8 godzin temu, elik napisał: Ja też nie :) Mogem zapytowywać ile ten płaszczykowaty ma we bioderkach. Wymiary bedom jutro :) 8 godzin temu, Radek napisał: Ja o płaszcz walczyć nie zamierzam;) 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: chiba nie, chocia... Quote
Nadziejka Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 8 godzin temu, elik napisał: Ja też nie :) Mogem zapytowywać ile ten płaszczykowaty ma we bioderkach. Wymiary bedom jutro :) 1 Quote
elik Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: A dziś już jutro jest. Na zakupy czas! Nesiu, co za filozoficzne spojrzenie :) Quote
elik Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 24 minuty temu, Kamila Proc napisał: czas czas Oj tak, tak Quote
Tyśka) Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 9 minut temu, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza. Takiemu to dobrze ;) Zazdroszczę. 1 Quote
elik Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 20 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu a bedziesz moze miala dokladne wymiary plascza? jakby Ciocia mogla tak mniej wiecej w biedereczkach zeby byl ciut ciut wiekszy ... moze moze Ciociu, 15 cm poniżej pasa szerokość płaszczyka wynosi 59 cm oczywiście x 2. Pasi? Quote
elik Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Takiemu to dobrze ;) Zazdroszczę. Quote
Recommended Posts