Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
31 minut temu, La Componella FCI napisał:

poprosze 96 CW - jesli jest tam próba, ze to srebro (bo inaczej dostanę mega alergii)

20 minut temu, elik napisał:

witam.jpg.a72ad793e2fa537e04e3dc224110f124.jpg  i bardzo dziękuję za zainteresowanie naszym bazarkiem. Te kolczyki są u ewu. Zadzwonię i zapytam czy jest na nich próba.

Jestem po rozmowie z Basią. Jest to srebro na milion procent  :) Jutro Basia poda jaka próba.

Zapisuję C.W. dla Ciebie z zastrzeżeniem, że warunkiem jest podanie próby.

Posted

Ja sobie podjechałam do normalnej Hali Marymonckiej - wszystko jest, nie ma kolejek, no może któreś półki bardziej puste.

Ale... nie oparłam się i kupiłam kilka konserw z długim terminem, nie zmarnują się.

Posted

Ja uważam ze zapasy to ważna rzecz ja kupiłam dużo puszek ale dla piesków , mięsa tego co lubią czyli serduszka , zołądki wątróbkę a dla siebie to kasze, ryż , groch fasola soczewica , konserw juz nie było . Niedługo maja zamknac wieksze sklepy i galerie handlowe to się przyda wszystko to robią zeby podbić jak najwyżej ceny

Posted

Drogi Kliencie,

W związku z aktualną sytuacją chcemy się upewnić, że niezbędne produkty będą dostępne dla naszych klientów oraz że możemy je bezpiecznie dostarczać.

Aby zapobiec rozprzestrzenianiu się koronawirusa, w zgodzie z zaleceniami Ministerstwa Zdrowia, postanowiliśmy wprowadzić pewne ograniczenia oraz zmienić zasady Tesco E-zakupów w nadchodzących tygodniach.

Ograniczony asortyment

W niektórych kategoriach ograniczyliśmy maksymalną liczbę sztuk przy jednorazowym zakupie do 6, by umożliwić wszystkim dostęp do niezbędnych produktów. Zrobimy co w naszej mocy, by utrzymać pełny asortyment w naszych sklepach, jednak niektóre produkty mogą być w ograniczonej ilości lub niedostępne.

Rezerwowanie dostaw

Ponieważ w obecnej sytuacji zainteresowanie usługą może być większe niż zazwyczaj, liczba dostępnych terminów dostaw może być ograniczona, dlatego dobrym pomysłem jest rezerwowanie dostawy z większym wyprzedzeniem. W takim przypadku możesz zarezerwować zamówienie trzy tygodnie do przodu i zmodyfikować je do 23:00 przed dniem dostawy.

Płatność tylko online

Z myślą o bezpieczeństwie naszych klientów i dostawców postanowiliśmy aktualnie akceptować tylko płatności online. Nasze płatności są w pełni bezpieczne, pieniądze zostaną pobrane z konta dopiero po dostarczeniu zamówienia.

Posted
59 minut temu, themagda napisał:

Niedługo maja zamknac wieksze sklepy i galerie handlowe to się przyda wszystko

Madziu, tak się rodzą plotki.
W galeriach mają być zamknięte tylko sklepy, stoiska z art.  nie spożywczymi,  czyli np filie operatorów telefonów komórkowych, banków, sklepy odzieżowe, zakłady fryzjerskie, a większymi sklepami na razie rząd się nie zajmuje.

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

Ja uważam ze zapasy to ważna rzecz ja kupiłam dużo puszek ale dla piesków , mięsa tego co lubią czyli serduszka , zołądki wątróbkę a dla siebie to kasze, ryż , groch fasola soczewica , konserw juz nie było . Niedługo maja zamknac wieksze sklepy i galerie handlowe to się przyda wszystko to robią zeby podbić jak najwyżej ceny

Nie zamkną spożywczych za duża panika by powstała jak po  Huraganie Caterina w USA. 

Mnie martwi cisza medialna o nowych zarazeniach. 

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Ja zaczynam się zastanawiać, czy te puste półki w sklepach to nie zdjęcia ze stanu wojennego. Przecież to chyba niemożliwe, żeby były tak duże różnice w zaopatrywaniu sklepów w różnych miastach.

W naszej dzielnicy widać było puste półki. Widziałem tylko przez szybę, bo nie chciałem wchodzić w tłum.

3 godziny temu, rozi napisał:

Ja sobie podjechałam do normalnej Hali Marymonckiej

Hala Marymoncka jest super. Tęsknię za dawnymi okolicami.

Posted

żaby kliniki weterynaryjne nie zamkneły sie bo w niektórych jak w tej do ktorej chodze to sa tłumy zawsze taki Sajgon jak nie wiem bo ten lekarz ratuje piseski z wieleu cieżkich przypadków więc ludzie walą drzwiami i oknami mogą takie coś zamknac albo ograniczyć ilość ludzi na raz w srodku zrobić zapisy tylko najtrudniejszych przypadków no zależy jak to będzie się rozwijac ta epidemia . Jeśli by zrobiło się jak w Chinach to może być zamknięte wszystko

Posted

A ja dzisiaj od rana zmagałam się z płatnościami i zakupami dla moich psiaczków, dla których jestem skarbnikiem. Nazbierało się tego sporo, bo dopiero dzisiaj dostałam faktury za lutowe hotelowanie 6 psiaczków, zakup karmy dla 4 i 2 faktury od weta. Wszystko jakby się umawiało na dzisiaj.  Uffff.  Jeszcze zamierzam zrobić zakup karmy dla swoich psiaków i kociaków, bo jakby miało zabraknąć...

Dopiero mogłam zobaczyć co się na bazarku dzieje.

Posted

A ja jeszcze musze dokupić karmę suchą  bo mam mało a może też być wykupiona a nie mam ani złotóweczki po tych zakupach no ale trudno poczekam na jakis grosz mam na widoku parę złotych.

Posted
49 minut temu, themagda napisał:

A ja jeszcze musze dokupić karmę suchą  bo mam mało a może też być wykupiona a nie mam ani złotóweczki po tych zakupach no ale trudno poczekam na jakis grosz mam na widoku parę złotych.

W poniedziałek przeleję Ci z mojego bazarku 115.00 zł.

• Like 2
Posted
Dnia 13.03.2020 o 20:11, elik napisał:

Jutro Basia poda jaka próba.

Chodzi oczywiście o kolczyki fant nr 96 o które pytała La Componella FCI.

Jest to srebro próby 925.

Posted

Aska7 bardzo ci dziękuję , jestm niezmiernie wdzie eczna a do tgo zdziwiona cały czas bo niespodziewałam się ze są gdzieś tacy dobrzy szlachetni ludzie co tu , tu spotkałam nie jednego ale wielu po prostu to zadziwiające

Posted

Właśnie bo psy są takie cudowne istoty i przyciągają też wyjątkoweych ludzi tych właśnie lepszych , nie wiem czy tak jest z innymi zwierzętami ale z psami jest coś właśnie na rzczy ze ludzie zwięzani z psami są wyjątkowi. . 

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Jeszcze zamierzam zrobić zakup karmy dla swoich psiaków i kociaków, bo jakby miało zabraknąć...

Z jednego ze sklepów,  w których zamawiam, dostałem info, że mogą być opóźnienia w dostawach.