Gusiaczek Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Witamy serdecznie i bardzo słonecznie :) 10 godzin temu, maarit napisał: I lecimy wysoko.... :) Lecimy :) 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: I znowu :) Dzięki :) 8 godzin temu, Maciek777 napisał: Melduję się i w szoku jestem, że tym razem ceny są w KT! Maćku, od jakiegoś czasu KT , gdy będę miała więcej czasu i swobodny dostęp do intern. wtedy wrócimy do licytacji ;) Fajnie, że zajrzałeś do nas, dziękujemy :) 8 godzin temu, Radek napisał: Mogłyby przynieść. Zima w tym roku (jak na razie) trwała jeden dzień. :D 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: W górach jest całkiem ładna :) 7 godzin temu, Radek napisał: A u nas paskudnie. Tęsknię za zimą i to bardzo ..... Quote
NikaEla Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Chyba książek nr 14 i 15( Grisham Testament i Apelacja) jeszcze nie czytałam. Nabyła bym chętnie, ale jestem do 3.03 w sanatorium i stąd nie mam jak zrobić przelewu. Jeśli Gusiaczku była by możliwość odroczenie zapłaty, to jestem zainteresowana. Jeśli nie to oczywiście rozumiem. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Tylko gdyby teraz przyszła to nie wiem, co z kwitnącą roślinnością :( Quote
Maciek777 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Maćku, od jakiegoś czasu KT , gdy będę miała więcej czasu i swobodny dostęp do intern. wtedy wrócimy do licytacji ;) Widać, moja pamięć już nie ta sama co za młodu:) Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 3 godziny temu, NikaEla napisał: Chyba książek nr 14 i 15( Grisham Testament i Apelacja) jeszcze nie czytałam. Nabyła bym chętnie, ale jestem do 3.03 w sanatorium i stąd nie mam jak zrobić przelewu. Jeśli Gusiaczku była by możliwość odroczenie zapłaty, to jestem zainteresowana. Jeśli nie to oczywiście rozumiem. Nie ma problemu, zatem zapisuję i dziękuję :) 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Tylko gdyby teraz przyszła to nie wiem, co z kwitnącą roślinnością :( Strach pomyśleć, co będzie w kwietniu :( 1 godzinę temu, Maciek777 napisał: Widać, moja pamięć już nie ta sama co za młodu:) Nie jesteś sam, witaj w klubie ;) 1 Quote
NikaEla Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 21 minut temu, Gusiaczek napisał: Nie ma problemu, zatem zapisuję i dziękuję :) Dziękuję bardzo 1 Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 7 godzin temu, Gusiaczek napisał: Tęsknię za zimą i to bardzo ..... Jak ja się ucieszyłem jak spadł śnieg ostatnio:) 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tylko gdyby teraz przyszła to nie wiem, co z kwitnącą roślinnością :( Nie byłoby dobrze:( Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Podrzucę troszkę :) A dlaczego tylko troszkę? Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Podrzucę troszkę :) Klawo 4 godziny temu, Radek napisał: Jak ja się ucieszyłem jak spadł śnieg ostatnio:) Krótka radość, prawda? 2 godziny temu, Radek napisał: A dlaczego tylko troszkę? Dobre i tyle, byle w górę :) Quote
3 x Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 przy okazji podrzucenia, pozwolę sobie zaprosić czytaczy do mnie na bazarek książkowy - link w podpisie Zapraszam :) Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Krótka radość, prawda? Krótka, ale przynajmniej Gajce zrobiłem zdjęcie na śniegu:) Quote
Gusiaczek Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Witamy sobotnio i słonecznie :) 10 godzin temu, 3 x napisał: przy okazji podrzucenia, pozwolę sobie zaprosić czytaczy do mnie na bazarek książkowy - link w podpisie Zapraszam :) Zaraz zajrzę :) 8 godzin temu, Radek napisał: Krótka, ale przynajmniej Gajce zrobiłem zdjęcie na śniegu:) bardzo ładne, widziałam :) 9 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry :) 1 Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: bardzo ładne, widziałam :) To dlatego, że Gajka taka śliczna:) Miłej soboty. Quote
TZmestudio Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 14 godzin temu, Radek napisał: A dlaczego tylko troszkę? To z mojej nieśmialości... Quote
TZmestudio Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: To dlatego, że Gajka taka śliczna:) Miłej soboty. A ja nie widzialem :( Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 5 minut temu, TZmestudio napisał: A ja nie widzialem :( Tu można pooglądać:D https://www.dogomania.com/forum/topic/133063-maleńka-tosia-obecnie-gaja-już-w-swoim-domku/page/104/?tab=comments#comment-17573825 Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 20 minut temu, Gusiaczek napisał: Zapraszamy sobotnio :) I leniwie (jak na razie, bo później mam już zorganizowany dzień;) Quote
Aska7 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: I leniwie (jak na razie, bo później mam już zorganizowany dzień;) My też. Knajpa i kino : ) Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 37 minut temu, Aska7 napisał: My też. Knajpa i kino : ) Ja zaraz wyruszam w odwiedziny u taty:) Quote
Recommended Posts