Iv_ Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Mroźno, ale słonecznie :) Poproszę 1 grabie, bo mi prośki poryły w ogrodzie ;) 1 Quote
Poker Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 bryyyyyyyyyyyy, ale pochmurny i padało. To dobrze, bo mniej smrodku będzie. Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 U mnie też padało i to solidnie. Akurat byłam na spacerze z psami, jak rozpadało się na dobre. Dolało nam porządnie. Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Wszyscy zmęczeni pracą na wysypisku, to może zaproponuję relaks i Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 3 godziny temu, Aska7 napisał: A u mnie piękne słońce od rana U nas też cały dzień był słoneczny:) Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 8 godzin temu, Iv_ napisał: Mroźno, ale słonecznie :) Poproszę 1 grabie, bo mi prośki poryły w ogrodzie ;) Dziękuję bardzo bardzo :)))) Dobrze się czują w końcu są sobą. :))) Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 25 minut temu, Radek napisał: U nas też cały dzień był słoneczny:) U mnie też :) 1 Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 53 minuty temu, Poker napisał: Gdzie szefowaaaa????? Obecna :) robię jedzenie dla Felusia piję kawę i zerkam na dogo. Tobi niestety jeszcze na puszkach nerkowych. Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 58 minut temu, elik napisał: Wszyscy zmęczeni praca na wysypisku, to może zaproponuję relaks i Mniam. W środę usłyszałam od doktora że mogę pić do 7 miu kaw dziennie. Ale się ucieszyłam :)))) 1 Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: A u mnie piękne słońce od rana U mnie też i lekki mróz. Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dzień dobry :) O jacie! Dobre.... Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 6 godzin temu, Poker napisał: bryyyyyyyyyyyy, ale pochmurny i padało. To dobrze, bo mniej smrodku będzie. A jak słońce wyjdzie to da śmrodek czadu :) Quote
Poker Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 35 minut temu, uxmal napisał: Mniam. W środę usłyszałam od doktora że mogę pić do 7 miu kaw dziennie. Chyba miał na myśli Inkę ;) Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 14 minut temu, Poker napisał: Chyba miał na myśli Inkę ;) Nie ale kawosz jak ja :))) zrozumieliśmy się :)))) Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 12 minut temu, uxmal napisał: Nie ale kawosz jak ja :))) zrozumieliśmy się :)))) I jak ja Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Miałam telefon w sprawie świnek. Podobno kilka świnek uwolnionych z likwidowanej hodowli przemysłowej przeprowadziły udaną akcję powrotu do chlewni. Tam zorganizowały pucz i na czele trzech grup staranowały bramę główną. Podobno ruszyły w kierunku innej hodowli przemysłowej umiejscowionej w Polsce Centralnej. 2 Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 41 minut temu, elik napisał: Miałam telefon w sprawie świnek. Podobno kilka świnek uwolnionych z likwidowanej hodowli przemysłowej przeprowadziły udaną akcję powrotu do chlewni. Tam zorganizowały pucz i na czele trzech grup staranowały bramę główną. Podobno ruszyły w kierunku innej hodowli przemysłowej umiejscowionej w Polsce Centralnej. Dzielne świnki :) kto uwalniał świnki? Idę sprawdzić :))) Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: Dzielne świnki :) kto uwalniał świnki? Idę sprawdzić :))) Na razie nie zostało stwierdzone jaki mają zamiar. Z tajnych źródeł są przecieki, że zamierzają uwolnić wszystkie świnki z hodowli przemysłowych na terenie Polski Centralnej. Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Podsumowanie dzisiejszego dnia i wczorajszego wieczora : 1.Trwają prace nad rekultywacją przemysłowej hodowli zwierząt i rekultywacją wysypiska śmieci. Uwolniliśmy jednego prosiaczka, Przyczyniliśmy się do buntu świnek Lv_ relaksuje się grabiąc swoje siedlisko na którym imprezują świnki. :) Quote
Recommended Posts