elficzkowa Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Ja coś czuję, że Moli@ szykuje nam jakąś niespodziankę :) Quote
zuanna Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Jak tak dalej pójdzie, to chyba w weekend zabawię się w paparazzi i będę fotki robić z krzaków ;) 1 1 Quote
Moli@ Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 Dnia 2.06.2020 o 18:43, zuanna napisał: Jak tak dalej pójdzie, to chyba w weekend zabawię się w paparazzi i będę fotki robić z krzaków ;) :D przed chwilą przeczytałam :) Robiłaś? ,) Quote
agat21 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Jakie cudne zdjęcia! :DDD Nie sposób się nie uśmiechać przy ich oglądaniu. Pikusia też taka roześmiana i szczęśliwa na nich. No malina po prostu! :D Quote
elficzkowa Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 2 godziny temu, Moli@ napisał: Pikusia jest cudowna :) Niezła z nich para :) Oboje skrzywdzeni przez los a uśmiechy od ucha do ucha :) 1 Quote
zuanna Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 4 godziny temu, Moli@ napisał: :D przed chwilą przeczytałam :) Robiłaś? ,) Nie, ale nic straconego :D Quote
Moli@ Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 6 minut temu, zuanna napisał: Nie, ale nic straconego :D :) "malutkiej" Julci nie wolno zgapić... 1 Quote
Moli@ Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 40 minut temu, Aska7 napisał: Ona jest cudna. Łapki dalej bez czucia ? Na jednej łapce zaczyna się opierać..., podnosić się z siadu..., łapka / stopa grubsza. Ogonem wachluje. Próbuje / usiłuje się drapać za uchem. Jest reakcja na ciepło - na wyższą temperaturę wody. Czuje mrowienie podczas zabiegów - mięśnie zaczynają drgać 4 Quote
uxmal Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Te wygolenia sugerują że chodzicie na elektrostymulacje? Czynne jest? Quote
Aska7 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 10 minut temu, Moli@ napisał: Na jednej łapce zaczyna się opierać..., podnosić się z siadu..., łapka / stopa grubsza. Ogonem wachluje. Próbuje / usiłuje się drapać za uchem. Jest reakcja na ciepło - na wyższą temperaturę wody. Czuje mrowienie podczas zabiegów - mięśnie zaczynają drgać Wspaniałe wieści : ) Quote
Moli@ Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Te wygolenia sugerują że chodzicie na elektrostymulacje? Czynne jest? Robimy w domu 1 Quote
Moli@ Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 Ma ktoś kontakt z seramarias? (wcięło mi numer) Wysłałam na pw dane w sprawie adopcji Fifi :) Quote
Moli@ Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 18 minut temu, Aska7 napisał: Coś się zaokrągliła dziewczyna : ) Zaokrągliła i wyrobiła mięśnie klaty i futro po kąpielach puszyste a włos ma długi / gęsty :) W wózeczku mieści się swobodnie ,) Quote
agat21 Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Nie mogę już dziś dać żadnych lajków, a tak bardzo podobają mi się zdjęcia Pikusi. Fajnych macie też sąsiadów :) 1 Quote
Moli@ Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 9 godzin temu, agat21 napisał: Nie mogę już dziś dać żadnych lajków, a tak bardzo podobają mi się zdjęcia Pikusi. Fajnych macie też sąsiadów :) Przytulak z Pikusi :) Naprawdę sąsiedzi super, jesienią zamieszkali na stałe obok nas, (za płotem). Darkowi wpadły w oko nasze drony - Dianka i Julka..., często rozmawia z nimi przez płot ,) Panny szybko zaakceptowały, wyczuły psiolubów :) Raz wołał na głski ( tylko przy nas) ale dłonią wykonał gest stój! Julcia zatrzymała się...., stoi patrzy na niego to na mnie zdziwiona - co On chce? ,) 1 Quote
Moli@ Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 Wpłynęło 50,00zł / 19.06 od Pani Ani Dziękuję :) Rozliczenie na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts