Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - Uwaga PROMOCJA przysłowiowa na biżuty!! DOKŁADAM FANTY! Herbaciano - kosmetyczno (etyczny i ekologiczny) - psiowo - CUDNE biżuty bazar na utrzymanie Fado, Treka oraz suniek na bdt u Malagos - przybywajcie :)) proszę w imieniu psiaków, do 25 I

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Figunia napisał:

Jeszcze 23.2

Styrałam się przy przyslowiach, może zalapie się na jakąś promocję...

Figuniu, uxmal zalicytowała tuż przed Tobą, czy podbijasz jakoś?

Posted
10 minut temu, agat21 napisał:

Jeśli Figunia chce mogę odstąpić korale. 

Zasłużyła przy przysłowiach. :)

Posted
9 godzin temu, b-d napisał:

A co to, już koniec? :-(  Łoooo, taki fajny bazarek :-(

Przed chwilą, Kamila Proc napisał:

szkoda, trzebaby spisac gdzies te przyslowia i utworzyc osobny watek dogo-przyslow

Też żałuję, ale myślę, że za moment coś podobnego wymyślę :) 

• Like 1
Posted

A teraz nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie podziękować wszystkim licytującym, kupującym, odwiedzającym, twórczym dogomaniaczkom i dogomaniakom ♡♡♡♡♡♡♡♡

Postaram się dziś powysyłać pw i skontaktować się z mazowszanką w sprawie fantów, które są u niej.

Posted
18 godzin temu, uxmal napisał:

Jeśli Figunia chce mogę odstąpić korale. 

Zasłużyła przy przysłowiach. :)

Kochane, przepraszam, dopiero teraz przeczytalam Wasze wpisy.

Uxmal, bardzo Ci dziekuje za Twoja propozycje. Mam co prawda naszyjnik z bursztynow, ale leciwe juz sa, troche sie z nich sypie...  i chyba nie tak ladne, jak te, na bazarku. Jesli Ty nie masz w ogole, to nie ma o czym mowic, sa Twoje, ale jesli naprawde nie za bardzo zalezy Ci na nich, to chetnie je "drapne". 

Pozdrawiam serdecznie :) 

Posted
4 minuty temu, Figunia napisał:

Kochane, przepraszam, dopiero teraz przeczytalam Wasze wpisy.

Uxmal, bardzo Ci dziekuje za Twoja propozycje. Mam co prawda naszyjnik z bursztynow, ale leciwe juz sa, troche sie z nich sypie...  i chyba nie tak ladne, jak te, na bazarku. Jesli Ty nie masz w ogole, to nie ma o czym mowic, sa Twoje, ale jesli naprawde nie za bardzo zalezy Ci na nich, to chetnie je "drapne". 

Pozdrawiam serdecznie :) 

Figuniu,  to drapnij je. Porostu uwielbiam bursztyny. Mam dużo, w sumie całą rodzinkę by się uzbierało :)))

Posted
18 godzin temu, agat21 napisał:

Jesli taki jest wymog (a pewnie jest), to prosze 23.2 za 26 zl.

Posted
56 minut temu, Karen116 napisał:

Pierwszy raz kupuję coś z bazarku, podpowiedzcie proszę, co teraz? Przy wpłacie trzeba dodać kwotę na transport, czy tak? Ile trzeba doliczyć? 

Czekaj na pw z danymi do przelewu i kwotą do wpłaty. Sama podaj adres do wysyłki i już : )

Posted
5 godzin temu, Karen116 napisał:

Pierwszy raz kupuję coś z bazarku, podpowiedzcie proszę, co teraz? Przy wpłacie trzeba dodać kwotę na transport, czy tak? Ile trzeba doliczyć? 

Jeśli jesteś z Warszawy, to możesz odebrać osobiście.

Posted
Dnia 31.01.2020 o 14:53, agat21 napisał:

Fanty dla Aldrumki, Oleny84, Jo37 i uxmal dziś przekazałam Aldrumce. Postaram się wysłać pozostałe jak najszybciej.

Tak, tak mam wszystkie :)