Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję serdecznie za wpłaty i przepraszam za zaległości we wprowadzaniu rozliczenia.

• 20zł -p. Agnieszka, znajoma elik /15.05.2020/stała V
  • 20zł -Patrycja96 /11.05.2020/stała VII
  • 30zł -koja /12.05.2020 /stała V
  • 20zł -Livka /21.05.2020 /stała V

Koszyk, Bez, Bukiet - Zdjęcia

• 2 weeks later...
Posted

Ślicznie dziękuję za wpłaty deklaracji dla Gabi : ) ) )

• 20zł - Patrycja96 /25.05.2020 /bonus
  • 30zł -bakusiowa /28.05.2020 /stała V

Przelałam 310zł zł za hotelik za V. Dziękuję pięknie fundacji ZEA za sfinansowanie karmy dla Gabuni :)

Posted

Na koncie Gabi nowe wpłaty deklaracji, serdecznie dziękuję :) ) )

• 20zł -Dulska /02.06.2020 /stała VI
  • 30zł -certusowa /02.06.2020 /stała VI
  • 10zł -markofix1 /02.06.2020 /stała VI
  • 20zł -Patrycja96 / 03.06.2020 /stała VIII
Posted

Dziękuję serdecznie za wpłaty deklaracji dla Gabuni : ) ) )

• 30zł -koja /08.06.2020 /stała VI
  • 15zł -Ajula /10.06.2020 /stała VI

Gabi ma wyróżnione ogłoszenia na Wrocław, Poznań i Zieloną Górę ale póki co telefonów brak.

Posted

Serdecznie dziękuję za wpłaty deklaracji dla Gabi.

• 20zł -Livka /17.06.2020 /stała VI
  • 20zł - p. Agnieszka, znajoma elik /19.06.2020/stała VI

Interesujących telefonów póki co brak, na razie te co były to nie ma nawet sensu o nich mówić.

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniła do mnie ostatnio Pani ws Gabi. Rozmawiałyśmy dłuższą chwilę, Pani zastanawia się nad przyjazdem w odwiedziny do suni, ale nie zadzwoniła drugi raz, aby się umówić, więc chyba nic z tego nie będzie. Niestety Pani przyznała, że Gabi jest podobna do jej poprzedniego pieska i chyba chciałaby podobnego również charakterem.

Zakupiłam ostatnio suchą karmę, za którą po raz kolejny zapłaci Fundacja ZEA.

Posted

Gabi jednak miała odwiedziny :) Odebrałam Panią bardzo pozytywnie, zauważyłam, że jest osobą odpowiedzialną i wrażliwą. Przyjechała do Gabi ze smaczkami, starała się nawiązać z nią kontakt, kilka razy pogłaskała. Pani było bardzo przykro, gdy widziała stres Gabi, nie mogła pogodzić się z tym, że są psiaki skrzywdzone, przestraszone z winy człowieka. Kobieta chciałaby jeszcze raz odwiedzić sunię zanim podejmie decyzję. Jeśli się nie zniechęciła po pierwszym spotkaniu, to pewnie przyjedzie znowu w piątek lub sobotę. Trzymajcie kciuki.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Serdecznie dziękuję za wpłaty deklaracji dla Gabi :)))

• 20zł -Dulska /02.07.2020 /stała VII
  • 30zł -certusowa /02.07.2020 /stała VII
  • 10zł -markofix1 /02.07.2020 /stała VII
  • 20zł -Livka / 10.07.2020 /stała VII
  • 15zł -Ajula /06.07.2020 /stała VII
Posted
Dnia 8.07.2020 o 09:08, Tianku napisał:

więc kciuki zaciśniętę :)

Pani była z drugą wizytą , jednak się nie zdecydowała. Pewnie myślała że jak przyjedzie drugi raz to Gabi będzie już odważniejsza, niestety Gabi jakby zatrzymała się w socjalizacji, nie robi postępów. Inne psiaczki równie wycofane się otwierają a ona nie robi postępów.

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Pani była z drugą wizytą , jednak się nie zdecydowała. Pewnie myślała że jak przyjedzie drugi raz to Gabi będzie już odważniejsza, niestety Gabi jakby zatrzymała się w socjalizacji, nie robi postępów. Inne psiaczki równie wycofane się otwierają a ona nie robi postępów.

Szkoda.

Sara, czy nie byłaby korzystna dla Gabi zmiana miejsca  jej pobytu ? Wiadomo , że Szafirki opiekują się nią bardzo dobrze, ale psy często przywykają do sytuacji i trwają w swoich zachowaniach. Zmiana otoczenia, ludzi może wyzwolić zmianę w psychice.

• Like 1
Posted

Jestem tego samego zdania co Poker.Widać,że Gabi się zatrzymała i raczej nie robi większych postępów, dlatego dobrze by było zmienić jej przynajmniej na jakiś czas miejsce pobytu.Może zapytaj Anecik o "wakacyjne" miejsce? Doskonale wiem,że u Hani psiaki są pod bardzo dobrą opieką i tu nie chodzi o podważanie kompetencji hoteliku.Znam Hanię i Piotra i wiem ile robią na rzecz psiaków i kotów,dlatego na pewno nie będą mieli nic przeciw aby z nimi  ten temat omówić :)

• Like 1
Posted

Ja tez rozmawiałam z Hanią, bo wysyłała mi zdjęcia Reszki i Nuki. U Nuki widać poprawę  wzachowaniu i wg Hani sunia będzie jeszcze przytulakiem.

A Gabi nadal nie potrzebuje kontaktu, unika człowieka:(

Posted
Dnia 16.07.2020 o 21:42, Poker napisał:

Szkoda.

Sara, czy nie byłaby korzystna dla Gabi zmiana miejsca  jej pobytu ? Wiadomo , że Szafirki opiekują się nią bardzo dobrze, ale psy często przywykają do sytuacji i trwają w swoich zachowaniach. Zmiana otoczenia, ludzi może wyzwolić zmianę w psychice.

Dnia 21.07.2020 o 15:53, Bogusik napisał:

Jestem tego samego zdania co Poker.Widać,że Gabi się zatrzymała i raczej nie robi większych postępów, dlatego dobrze by było zmienić jej przynajmniej na jakiś czas miejsce pobytu.Może zapytaj Anecik o "wakacyjne" miejsce? Doskonale wiem,że u Hani psiaki są pod bardzo dobrą opieką i tu nie chodzi o podważanie kompetencji hoteliku.Znam Hanię i Piotra i wiem ile robią na rzecz psiaków i kotów,dlatego na pewno nie będą mieli nic przeciw aby z nimi  ten temat omówić :)

Dnia 23.07.2020 o 22:34, Tola napisał:

Ja tez rozmawiałam z Hanią, bo wysyłała mi zdjęcia Reszki i Nuki. U Nuki widać poprawę  wzachowaniu i wg Hani sunia będzie jeszcze przytulakiem.

A Gabi nadal nie potrzebuje kontaktu, unika człowieka:(

Pomyślę o tym, może faktycznie wstrząs dobrze by Gabi zrobił.

• Upvote 1
Posted

Przepraszam za zaległości w uzupełniania wpłat.

Oto najnowsze wpłaty, serdecznie dziękuję :).

• 30zł -koja /15.07.2020/stała VII
  • 20zł -Patrycja96 /16.07.2020/stała IX + bonus
  • 20zł -p.Agnieszka, znajoma elik /16.07.2020/stała VII
  • 30zł -bakusiowa /30.07.2020/stała VI
Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Pomyślę o tym, może faktycznie wstrząs dobrze by Gabi zrobił.

Ja akurat nie jestem zwolenniczką takich zmian i  przeprowadzek, zwłaszcza  wylęknionych psów, ale rozumiem, że czasami to może być jedyna szansa.

Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty deklaracji dla Gabi :))).

• 20zł -Patrycja96 /03.08.2020/stała X
  • 20zł -Dulska /03.08.2020 /stała VIII
  • 30zł -certusowa /03.08.2020 /stała VIII
  • 10zł -markofix1 /03.08.2020 /stała VIII
  • 15zł -Ajula /03.08.2020 /stała VIII
  • 15zł -Patrycja96/ 04.08.2020 /stała IX
  • 20zł -Patrycja96 /05.08.2020 /bonus