Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj znowu w schronisku zarezerwować jeszcze sunię, którą wiele miesięcy temu wypatrzyła Jagna.

Próbowała szukać jej domu na FB, ale nic z tego nie wyszło, sunia jest w schronisku chyba dłużej niż Dredzik.

Jutro opuści schronisko razem z innymi psiakami, jedzie do Jaaga do BDT.

Jesteśmy umówieni z Arkiem, TZem anecik o 8.00 w schronisku.

Posted
7 godzin temu, Sara2011 napisał:

Może ktoś zechciałby wspomóc grosikiem małą Gabi ? Bardzo proszę.

Sara przecież obiecałam deklaracje dla malutkiej, które skradła moje serce. Zaglądałam na zamojski w poszukiwaniu wątku suni, ale tam nie znalazłam. Gdyby nie bazarek Onaa, to nadal bym szukała  :)

Stała deklaracja 20,00 zł.

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Sara przecież obiecałam deklaracje dla malutkiej, które skradła moje serce. Zaglądałam na zamojski w poszukiwaniu wątku suni, ale tam nie znalazłam. Gdyby nie bazarek Onaa, to nadal bym szukała  :)

Stała deklaracja 20,00 zł.

Bardzo dziękuję elik :).  Dziekuję również Onaa za uwzględnienie Gabuni w bazarku :)

Posted
4 godziny temu, Onaa napisał:

To jeszcze niecałe 3 godziny - trzymam mocno kciuki - powodzenia psiaczki i spokojnej podróży dla wszystkich.

Juz wyjechały, czekamy :)

• Like 1
Posted
5 minut temu, Jo37 napisał:

Saro - ona jest malutka. Tym większy dla niej stres.

Tak, na pewno jest zestresowana. Czekamy na wieści z hoteliku. Te bardziej miarodajne będą za kilka dni.

Posted
22 minuty temu, Sara2011 napisał:

Nie ma zdjeć Gabi z przystanku początkowego, tylko takie jedno.

e91f7c9c0aca6de7med.jpg

Cudowna, maleńka Gabunia, będzie dobrze, niech tylko się przekona, że w hoteliku jest ok.

Posted
2 minuty temu, Gabi79 napisał:

Cudowna, maleńka Gabunia, będzie dobrze, niech tylko się przekona, że w hoteliku jest ok.

Bidulka, zaszyła się w najdalszym możliwym skrawku kontenerka.

Posted
Przed chwilą, Sara2011 napisał:

Bidulka, zaszyła się w najdalszym możliwym skrawku kontenerka.

Jak dobrze Saro, że ją wybrałaś, ona by w schronisku nie dała sobie rady.

Kochane maleństwo

Posted

Czekam na malutką, w ciągu najbliższej godziny powinna przesiąść się na pokład szafirka, a około 20 będziemy się witać w domu. Na poniedziałek umówiona wizyta u weta. Mam nadzieję, że stres minie i Gabi okaże się być przyjaznym psiaczkiem.

Posted

Czekamy na pierwsze wieści. Psiaczki na pewno wymęczone okrutnie po takiej długiej podróży.

A tymczasem Gabi otrzymała wsparcie od Iwstar -50zł. Ślicznie dziękuję <3.