Ellig Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 2 godziny temu, Aga76 napisał: Ewo, w jakich godzinach możliwy jest odbiór w Centrum, a w jakich na Ursynowie? Ewa jest z Barsa u dr Jagielskiego, odpisze jak wróci, Ursynów to przed pracą rano , albo wieczorem. Quote
Ellig Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 29 minut temu, egradska napisał: Dzien dobry, 38 KT poprosze Bardzo proszę i serdecznie dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 11 godzin temu, yossariana napisał: Kolejny raz i kolejny piękny bazarek :). poproszę broszkę nr 21 w opcji KT i wyw. bransoletka nr 11 i myślę dalej :) 6 godzin temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) 5 godzin temu, Aga76 napisał: Jeeej, tyle pięknych rzeczy! Poproszę 03 z koralem i 33 ażur w opcji KT. Ewo, w jakich godzinach możliwy jest odbiór w Centrum, a w jakich na Ursynowie? 4 godziny temu, Aska7 napisał: 1 za wywoławczą 4 godziny temu, Aska7 napisał: 05 w KT 4 godziny temu, Aska7 napisał: 30 w KT 4 godziny temu, Aska7 napisał: I 31 w KT 3 godziny temu, Ellig napisał: Ewa jest z Barsa u dr Jagielskiego, odpisze jak wróci, Ursynów to przed pracą rano , albo wieczorem. 1 godzinę temu, egradska napisał: Dzien dobry, 38 KT poprosze 39 minut temu, Ellig napisał: Bardzo proszę i serdecznie dziękujemy :) Kochane, bardzo dziękujemy za wspaniałe zakupy! Ja dopiero dojechałam do pracy po wizycie u dr Jagielskiego. Elunia na bieżąco wszystko zapisywała - dzięki Eluś:) 1 Quote
Perełka1 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Proszę nr 07 w opcji kt, Ewo czy on ma dobre zapięcie? Bo nie widzę kółeczka z jednej strony Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 6 minut temu, Perełka1 napisał: Proszę nr 07 w opcji kt, Ewo czy on ma dobre zapięcie? Bo nie widzę kółeczka z jednej strony Nie ma osobnego zapięcia. Zapiąć można na ostatnim oczku. Ewentualnie dorobić u jubilera dodatkowe oczko. Nie wiem, czy nie mam jakiegoś w domu. Jeśłi tak, spróbuję dołożyć. Zapisuję zakup, ale pozostawiam Twojej decyzji, czy decydujesz się jeśłi oczka nie ma. 1 minutę temu, Perełka1 napisał: i 08 w opcji kt Bardzo dziękuję! Quote
Perełka1 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Nie ma osobnego zapięcia. Zapiąć można na ostatnim oczku. Ewentualnie dorobić u jubilera dodatkowe oczko. Nie wiem, czy nie mam jakiegoś w domu. Jeśłi tak, spróbuję dołożyć. Zapisuję zakup, ale pozostawiam Twojej decyzji, czy decydujesz się jeśłi oczka nie ma. Bardzo dziękuję! Ewo, a możesz dołożyc oczko? Ja nie mam jubilera w pobliżu Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 2 minuty temu, Perełka1 napisał: Ewo, a możesz dołożyc oczko? Ja nie mam jubilera w pobliżu Dołożę jeśli znajdę. Wydaje mi się, że miałam, ale nie mam pewności. Teraz jestem w pracy. Przy czym spokojnie możesz zapinać bez tego oczka. Quote
Ellig Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 18 minut temu, MALWA napisał: Zapisuje sobie śliczne sreberka... Serdecznie witamy! Quote
yossariana Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 a ja mam prośbę, bo gapa ze mnie - chciałam rozpocząć licytację nr 12 zamiast 11 - proszę o zmianę. Obie bransoletki śliczne i podobne stąd pozajączkowały mi się numery Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 1 minutę temu, yossariana napisał: a ja mam prośbę, bo gapa ze mnie - chciałam rozpocząć licytację nr 12 zamiast 11 - proszę o zmianę. Obie bransoletki śliczne i podobne stąd pozajączkowały mi się numery Już zamieniam:) Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 Zapraszamy serdecznie na zakupy:) Quote
rozi Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Dziewczyny, potrzebny mi ładny, gruby łańcuszek, krótki (40-45cm). Do sporej zawieszki, więc nie jakiś ozdobny, ale zdecydowanie gruby, zawieszka masywna. Gdyby co, proszę o PW. Dziękuję za zaproszenie :) Quote
Ellig Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 2 godziny temu, 2010 napisał: Witam, prosze nr 17, 6,27,16 w KT Ewa zapiszę, serdecznie dziękujemy. 2 godziny temu, Aga76 napisał: Się kręci :) nie wiem czy podrzucać :) Tak, dziękuję :) 1 godzinę temu, rozi napisał: Dziewczyny, potrzebny mi ładny, gruby łańcuszek, krótki (40-45cm). Do sporej zawieszki, więc nie jakiś ozdobny, ale zdecydowanie gruby, zawieszka masywna. Gdyby co, proszę o PW. Dziękuję za zaproszenie :) Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 8 godzin temu, Perełka1 napisał: Ewo, a możesz dołożyc oczko? Ja nie mam jubilera w pobliżu Znalazłam oczko, ale nie mam pewności, czy jest z nim lepiej. Sama ocenisz jak zobaczysz. Zawsze można je zdjąć. Tak wygląda zapinanie bez oczka i z oczkiem:) Bez: Z oczkiem: Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 4 godziny temu, 2010 napisał: Witam, prosze nr 17, 6,27,16 w KT Bardzo dziękujemy, zapisuję:) 4 godziny temu, Aga76 napisał: Się kręci :) nie wiem czy podrzucać :) Podrzucać, trochę jeszcze zostało do kupienia:) 2 godziny temu, rozi napisał: Dziewczyny, potrzebny mi ładny, gruby łańcuszek, krótki (40-45cm). Do sporej zawieszki, więc nie jakiś ozdobny, ale zdecydowanie gruby, zawieszka masywna. Gdyby co, proszę o PW. Dziękuję za zaproszenie :) Oj nie mam niestety:( Quote
Recommended Posts