Nesiowata Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 To jeszcze przed snem podrzucę - jakoś dziś siedzę i siedzę i nie mogę zebrać się do spania. 2 Quote
elik Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 27 minut temu, Radek napisał: Bardzo dziękuję za zaproszenie:) Aaaaa witajże nam Radeczku świątecznie Jak miło, że wpadłeś :) Rozejrzyj się, może zobaczysz coś fajnego dla swojej drugiej połowy :) 1 Quote
elik Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 10 minut temu, haniabor napisał: Dziękuję bardzo za informację. A jak rozmiar, pasuje? Quote
elik Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 22 minuty temu, Nesiowata napisał: To jeszcze przed snem podrzucę - jakoś dziś siedzę i siedzę i nie mogę zebrać się do spania. To takoż, jak i ja :) Quote
Jo37 Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 82 za 4 zł, 121 za CW. Ja też siedzę a właściwie idę z psem na spacer. 1 Quote
elik Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 37 minut temu, Jo37 napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 82 za 4 zł, 121 za CW. Ja też siedzę a właściwie idę z psem na spacer. nocną porą i bardzo dziękuję za przybycie :) Biegnę zanotować :) Quote
elik Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 48 minut temu, Jo37 napisał: Ja też siedzę a właściwie idę z psem na spacer. Dobrze ma ten Twój piesio z Tobą. Spacer o tej porze to luksus :) 1 Quote
Jo37 Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 25 minut temu, elik napisał: Dobrze ma ten Twój piesio z Tobą. Spacer o tej porze to luksus :) Hana zasługuje na wszystko co najlepsze. Siedziała 9 lat w schronie. 1 Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 1 minutę temu, Jo37 napisał: Hana zasługuje na wszystko co najlepsze. Siedziała 9 lat w schronie. Biedne niewinne stworzenie :( :( Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 Dnia 18.12.2019 o 16:59, haniabor napisał: Jakie są wymiary sukienki nr 182? Dnia 18.12.2019 o 21:00, elik napisał: Proszę bardzo :) 182. Bardzo ładna, kobieca sukienka z bardzo miękkiego materiału. Góra z koronki na podszewce, ramiona bez podszewki. W pasie wiązanie. szerokość: w ram. 43 cm, p/pach.50 cm, pas 48 cm dół 77 cm długość: do pasa 32,5 cm całość 105 cm C.W. – 12,00 zł Dnia 19.12.2019 o 18:25, haniabor napisał: Poproszę za wywoławczą. 5 godzin temu, haniabor napisał: Przypomnę się. Poproszę również o wymiary kostiumu 177. 8 godzin temu, mila-ada napisał: Poproszę 182 za wyw mila-ada bardzo, bardzo mi przykro tym bardziej, że byłaś dla mnie tak miła i odstąpiłaś mi fant, który wcześniej nabyłaś w opcji K.T. Odpisałam Ci, że pędzę zanotować Twoją licytację fantu nr 182, gdy tymczasem ten fant już wcześniej był licytowany za C.W. przez haaniabar. Zapisałam to sobie w swoich notatkach, a nie zaznaczyłam tego na wątku. zrobiłam to dopiero po Jej przypomnieniu. mila-ada bardzo serdecznie Cię przepraszam i ogromnie proszę nie pogniewaj się na mnie i moje bazarki Quote
Nesiowata Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Kolejna handlowa niedziela - zapraszamy od rana na zakupy! Quote
anica Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Dzieńdoberek :) podrzucę od rana i biegnę w Świąteczne przygotowania, Wigilia, tuż,tuż.... Elu kochana, ja tą paczkę do Ciebie wysłałam dopiero w sobotę DHLem, przepraszam najmocniej, przygotowaliśmy towar do liczenia, przecież inwentaryzację trzeba zacząć! żeby nie przeszkadzała paczka ,schowałam do szafy i.... żebyś nie zapytała, to by pewnie tak ,czekała na wysyłkę i czekała! przepraszam najmocniej za to moje zamotanie, już leci do Ciebie ,ale pewnie będzie już po Świętach bo dopiero 21 grudnia była wysłana, jutro wyślę Ci numerek :) Quote
Radek Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 10 godzin temu, elik napisał: Rozejrzyj się, może zobaczysz coś fajnego dla swojej drugiej połowy :) Wieczorem się rozejrzę:) Teraz muszę się przedświątecznie pokrzątać. Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Kolejna handlowa niedziela - zapraszamy od rana na zakupy! Dołączam się do zaprosin :) Nie wszyscy maja do pomocy renifery, dlatego najwyższy czas zaopatrzyć się w prezenty pod choinkę. 1 Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 4 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) 3 godziny temu, Livka napisał: Doberek :) Doberek i to najlepsiejszy :) Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Dzieńdoberek :) podrzucę od rana i biegnę w Świąteczne przygotowania, Wigilia, tuż,tuż.... Elu kochana, ja tą paczkę do Ciebie wysłałam dopiero w sobotę DHLem, przepraszam najmocniej, przygotowaliśmy towar do liczenia, przecież inwentaryzację trzeba zacząć! żeby nie przeszkadzała paczka ,schowałam do szafy i.... żebyś nie zapytała, to by pewnie tak ,czekała na wysyłkę i czekała! przepraszam najmocniej za to moje zamotanie, już leci do Ciebie ,ale pewnie będzie już po Świętach bo dopiero 21 grudnia była wysłana, jutro wyślę Ci numerek :) Aniu, teraz jest czas przedświąteczny i najważniejsze wszystko co z tym czasem jest związane, a paczka? Dotrze po świętach, a bazarek czynny do końca grudnia więc przybędzie na czasie :) Spokojnie zajmuj się tym, co teraz dla Ciebie najważniejsze :) 1 Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Wieczorem się rozejrzę:) Teraz muszę się przedświątecznie pokrzątać. Wspaniałe podejście do obowiązków, gratuluję :) Nie zapomnij o choince :) Quote
haniabor Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 12 godzin temu, elik napisał: A jak rozmiar, pasuje? Niestety ciut małe. A po świętach chyba nie będzie lepiej ;). Quote
elik Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 19 minut temu, haniabor napisał: Niestety ciut małe. A po świętach chyba nie będzie lepiej ;). Też miałam na niego chrapkę, ale gabaryty nie te. Ale co tam, święta idą :) Quote
Kamila Proc Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 wujek jest dobry, udaje ze sprzata poprze krzatanie 1 Quote
Radek Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Nie zapomnij o choince :) Na pewno nie zapomnę:) Zaraz wyspaceruję psiaki, a później do piwnicy po ozdoby. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: wujek jest dobry, udaje ze sprzata poprze krzatanie Sprząta też. Właśnie umyłem szafkę, na której stanie choinka:) 1 Quote
Recommended Posts