Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koncie Szagusia mam wpłaty:

11.04.20             40,-  P. Marzenka stała IV

40,- siostra elficzkowej 20,- stała IV + 20,- na Święta

70,- elficzkowa stała 50,- IV + 20,- na zachcianki  

Dziękuję :)

Posted
Dnia 21.04.2020 o 20:16, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Szagusia kochanego. Smutno bez Moli@ :(

Ja też zaglądam.Ciekawe jak się miewa malutki.

Posted
49 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Oj tak, codziennie mi się o nim myśli. Kochany Szaguś, mocno zapadł mi w serce.

Tysia,nie tylko Tobie.Szagi jest cudny.

• 2 weeks later...
Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Moli@ nam przepadła :( Czy ktoś wie kiedy Moli odzyska dostęp do komputera?

Mam nadzieję, że u Moli wszystko ok i niedługo się pojawi. 

Przesyłam pozdrowienia dla Moli i psiaczków. 

• 2 weeks later...
Posted

Moli, w wolnej chwili napisz proszę jakie zakupy należy poczynić dla Szagusia oraz dla stadka. Czy są jakieś zaległości do zapłaty ?

No i oczywiście proszę o zdjęcia Szagusia :) Stęskniłam się bardzo.

Posted

Jest i Szaguś :) Jakie on ma piękne futerko :) Dziadziuś kochany :)  

Moli a jak ze zdrowiem Szagusia ? Czy coś mu potrzeba ? Jaką karmę zakupić ? 

Przekaż proszę Szagiemu uściski i całuski :)

A dla Ciebie Moli wielkie ukłony za cudowną opiekę nad Szagusiem.

Śmieszne koty, psy, fajne zwierzęta. Obrazki, zdjęcia, gify i memy ...

Posted
8 godzin temu, elficzkowa napisał:

Jest i Szaguś :) Jakie on ma piękne futerko :) Dziadziuś kochany :)  

Moli a jak ze zdrowiem Szagusia ? Czy coś mu potrzeba ? Jaką karmę zakupić ? 

Przekaż proszę Szagiemu uściski i całuski :)

A dla Ciebie Moli wielkie ukłony za cudowną opiekę nad Szagusiem.

Śmieszne koty, psy, fajne zwierzęta. Obrazki, zdjęcia, gify i memy ...

Szagi, na ile to  możliwe w tym wieku i przy tych schorzeniach czuje się dobrze. Chętnie wychodzi do ogrodu...drepta, wygrzewa się w słoneczku...., kopie dołki ,) Komunikatywny pyskacz..., jak coś chce - załączy się na jednym tonie aż uszy puchną... i pańcia goni spełnić zachciewajkę ,) Nie raz przerywał rozmowy telefoniczne ... ,)

Do końca maja zaopatrzony w puchy. Około 10 czerwca można myśleć o zakupie jedzonka.

Co kupić? Szagi lubi zmiany - non stop nie może być ta sama karma bo nie ruszy :(..., nie ma problemów z trawieniem, myślę że puchy które będą w dobrej cenie.

Posted

Dziadziuś Szaguś rozrabiaka ;) Jak to dobrze, że ma jeszcze jakieś zachciewajki ;)  Czy Szaguś bierze aktualnie jakieś leki ? Tak myślałam czy jest potrzeba zrobić mu chociaż podstawowe badania: krew, mocz ? Myślę Moli, że Ty wiesz najlepiej bo obserwujesz go codziennie.

Może zamówić mu Anomonda GranCarno Senior - często są promocje. Moli a jaka karmę zamówić dla stadka za opiekę ? 

Takie psie dziadki strasznie mnie rozczulają . Mój Elfik ma już prawie 14 lat, siwy pysio i początki zaćmy a ja ciągle widzę w nim małego szczeniaczka, który szaleje z piłką i gania za kółeczkiem.

• Like 1
Posted
35 minut temu, elficzkowa napisał:

Dziadziuś Szaguś rozrabiaka ;) Jak to dobrze, że ma jeszcze jakieś zachciewajki ;)  Czy Szaguś bierze aktualnie jakieś leki ? Tak myślałam czy jest potrzeba zrobić mu chociaż podstawowe badania: krew, mocz ? Myślę Moli, że Ty wiesz najlepiej bo obserwujesz go codziennie.

Może zamówić mu Anomonda GranCarno Senior - często są promocje. Moli a jaka karmę zamówić dla stadka za opiekę ? 

Takie psie dziadki strasznie mnie rozczulają . Mój Elfik ma już prawie 14 lat, siwy pysio i początki zaćmy a ja ciągle widzę w nim małego szczeniaczka, który szaleje z piłką i gania za kółeczkiem.

Szagi nie bierze leków (przeciwbólowych też nie podaję)..., jedynie witaminki dostaje

Można kontrolnie zrobić podstawowe badania (uzgodnić z wetem), nie zaszkodzi.

Anomonda dla smakosza ,). Dla stada suchą Briantos.

Posted
31 minut temu, Moli@ napisał:

Szagi nie bierze leków (przeciwbólowych też nie podaję)..., jedynie witaminki dostaje

Można kontrolnie zrobić podstawowe badania (uzgodnić z wetem), nie zaszkodzi.

Anomonda dla smakosza ,). Dla stada suchą Briantos.

To może przy okazji wizyty u weta uzgodnij, kiedy można by zabrać go na badania. Nie wiem jak działają u Was gabinety wet bo jest różnie z przyjmowaniem zwierzaków w czasie wirusa. Co prawda pospiechu nie ma ale badania niech ma zrobione w najbliższej przyszłości.

To może zamówimy już teraz wszystko razem . A jaka ilość suchej zamówić ? Czy 14 kg ? A Animondy 24 x 800 g. Są promocje w zooplusie. Widzę, że Szaguś ma pieniądze. Gdyby zabrakło na badania to ja dołożę brakującą kwotę.

Posted
Dnia 21.05.2020 o 10:25, elficzkowa napisał:

To może przy okazji wizyty u weta uzgodnij, kiedy można by zabrać go na badania. Nie wiem jak działają u Was gabinety wet bo jest różnie z przyjmowaniem zwierzaków w czasie wirusa. Co prawda pospiechu nie ma ale badania niech ma zrobione w najbliższej przyszłości.

To może zamówimy już teraz wszystko razem . A jaka ilość suchej zamówić ? Czy 14 kg ? A Animondy 24 x 800 g. Są promocje w zooplusie. Widzę, że Szaguś ma pieniądze. Gdyby zabrakło na badania to ja dołożę brakującą kwotę.

Do weta mogę jechać w czerwcu...., np 01 czerwca ( poniedziałek)

Jeżeli można to zamów..., nikt Szagusia nie będzie objadał :).

Suchej worek - 14kg..., w promocji dołączone są kosteczki..., dziadunie żują z przyjemnością (dziś zrobiłyśmy psie zakupy i nabyłyśmy)

Posted
7 minut temu, Moli@ napisał:

Do weta mogę jechać w czerwcu...., np 01 czerwca ( poniedziałek)

Jeżeli można to zamów..., nikt Szagusia nie będzie objadał :).

Suchej worek - 14kg..., w promocji dołączone są kosteczki..., dziadunie żują z przyjemnością (dziś zrobiłyśmy psie zakupy i nabyłyśmy)

Ok. Skarbnik Szagusia czuwa więc zamówienie na pewno złoży :)

Posted
Dnia 22.05.2020 o 17:51, elficzkowa napisał:

Ok. Skarbnik Szagusia czuwa więc zamówienie na pewno złoży :)

Wszystko pod kontrolą  :) 

Zamówienie złożone :

Kwota
Briantos Adult, jagnięcina & ryż 74,80 zł 1 74,80 zł
Animonda GranCarno Original Senior, 24 x 400 g 104,80 zł 1 104,80 zł
RINTI Senior, 6 x 800 g 49,80 zł 1 49,80 zł

suma

229,40 zł

• Like 1