mdk8 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Na koncie Szagusia mam wpłaty: 11.04.20 40,- P. Marzenka stała IV 40,- siostra elficzkowej 20,- stała IV + 20,- na Święta 70,- elficzkowa stała 50,- IV + 20,- na zachcianki Dziękuję :) Quote
Tyśka) Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Zaglądam do Szagusia kochanego. Smutno bez Moli@ :( Quote
Anula Posted April 26, 2020 Author Posted April 26, 2020 Dnia 21.04.2020 o 20:16, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Szagusia kochanego. Smutno bez Moli@ :( Ja też zaglądam.Ciekawe jak się miewa malutki. Quote
Tyśka) Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Oj tak, codziennie mi się o nim myśli. Kochany Szaguś, mocno zapadł mi w serce. Quote
Anula Posted April 26, 2020 Author Posted April 26, 2020 49 minut temu, Tyś(ka) napisał: Oj tak, codziennie mi się o nim myśli. Kochany Szaguś, mocno zapadł mi w serce. Tysia,nie tylko Tobie.Szagi jest cudny. Quote
elficzkowa Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 6 minut temu, Anula napisał: Tysia,nie tylko Tobie.Szagi jest cudny. Zgadza się. Taki cudaczek do tulenia i całowania :) Quote
mdk8 Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Na koncie Szagusia mam stałą od seramanias 10,-. Dziękuję :) Quote
mdk8 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Wpłaty dla Szagusia : 04.05 Anula 20.- 07.05 elficzkowa 50,- 08.05 siostra elficzkowej 30,- Dziękuję :) Quote
Tyśka) Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Moli@ nam przepadła :( Czy ktoś wie kiedy Moli odzyska dostęp do komputera? Quote
elficzkowa Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Moli@ nam przepadła :( Czy ktoś wie kiedy Moli odzyska dostęp do komputera? Mam nadzieję, że u Moli wszystko ok i niedługo się pojawi. Przesyłam pozdrowienia dla Moli i psiaczków. Quote
elficzkowa Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Moli, w wolnej chwili napisz proszę jakie zakupy należy poczynić dla Szagusia oraz dla stadka. Czy są jakieś zaległości do zapłaty ? No i oczywiście proszę o zdjęcia Szagusia :) Stęskniłam się bardzo. Quote
Anula Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 Nasz Szagi jest cudny,taki zadbany,wyczesany. Quote
elficzkowa Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Jest i Szaguś :) Jakie on ma piękne futerko :) Dziadziuś kochany :) Moli a jak ze zdrowiem Szagusia ? Czy coś mu potrzeba ? Jaką karmę zakupić ? Przekaż proszę Szagiemu uściski i całuski :) A dla Ciebie Moli wielkie ukłony za cudowną opiekę nad Szagusiem. Quote
Moli@ Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 8 godzin temu, elficzkowa napisał: Jest i Szaguś :) Jakie on ma piękne futerko :) Dziadziuś kochany :) Moli a jak ze zdrowiem Szagusia ? Czy coś mu potrzeba ? Jaką karmę zakupić ? Przekaż proszę Szagiemu uściski i całuski :) A dla Ciebie Moli wielkie ukłony za cudowną opiekę nad Szagusiem. Szagi, na ile to możliwe w tym wieku i przy tych schorzeniach czuje się dobrze. Chętnie wychodzi do ogrodu...drepta, wygrzewa się w słoneczku...., kopie dołki ,) Komunikatywny pyskacz..., jak coś chce - załączy się na jednym tonie aż uszy puchną... i pańcia goni spełnić zachciewajkę ,) Nie raz przerywał rozmowy telefoniczne ... ,) Do końca maja zaopatrzony w puchy. Około 10 czerwca można myśleć o zakupie jedzonka. Co kupić? Szagi lubi zmiany - non stop nie może być ta sama karma bo nie ruszy :(..., nie ma problemów z trawieniem, myślę że puchy które będą w dobrej cenie. Quote
elficzkowa Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Dziadziuś Szaguś rozrabiaka ;) Jak to dobrze, że ma jeszcze jakieś zachciewajki ;) Czy Szaguś bierze aktualnie jakieś leki ? Tak myślałam czy jest potrzeba zrobić mu chociaż podstawowe badania: krew, mocz ? Myślę Moli, że Ty wiesz najlepiej bo obserwujesz go codziennie. Może zamówić mu Anomonda GranCarno Senior - często są promocje. Moli a jaka karmę zamówić dla stadka za opiekę ? Takie psie dziadki strasznie mnie rozczulają . Mój Elfik ma już prawie 14 lat, siwy pysio i początki zaćmy a ja ciągle widzę w nim małego szczeniaczka, który szaleje z piłką i gania za kółeczkiem. 1 Quote
Moli@ Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 35 minut temu, elficzkowa napisał: Dziadziuś Szaguś rozrabiaka ;) Jak to dobrze, że ma jeszcze jakieś zachciewajki ;) Czy Szaguś bierze aktualnie jakieś leki ? Tak myślałam czy jest potrzeba zrobić mu chociaż podstawowe badania: krew, mocz ? Myślę Moli, że Ty wiesz najlepiej bo obserwujesz go codziennie. Może zamówić mu Anomonda GranCarno Senior - często są promocje. Moli a jaka karmę zamówić dla stadka za opiekę ? Takie psie dziadki strasznie mnie rozczulają . Mój Elfik ma już prawie 14 lat, siwy pysio i początki zaćmy a ja ciągle widzę w nim małego szczeniaczka, który szaleje z piłką i gania za kółeczkiem. Szagi nie bierze leków (przeciwbólowych też nie podaję)..., jedynie witaminki dostaje Można kontrolnie zrobić podstawowe badania (uzgodnić z wetem), nie zaszkodzi. Anomonda dla smakosza ,). Dla stada suchą Briantos. Quote
elficzkowa Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 31 minut temu, Moli@ napisał: Szagi nie bierze leków (przeciwbólowych też nie podaję)..., jedynie witaminki dostaje Można kontrolnie zrobić podstawowe badania (uzgodnić z wetem), nie zaszkodzi. Anomonda dla smakosza ,). Dla stada suchą Briantos. To może przy okazji wizyty u weta uzgodnij, kiedy można by zabrać go na badania. Nie wiem jak działają u Was gabinety wet bo jest różnie z przyjmowaniem zwierzaków w czasie wirusa. Co prawda pospiechu nie ma ale badania niech ma zrobione w najbliższej przyszłości. To może zamówimy już teraz wszystko razem . A jaka ilość suchej zamówić ? Czy 14 kg ? A Animondy 24 x 800 g. Są promocje w zooplusie. Widzę, że Szaguś ma pieniądze. Gdyby zabrakło na badania to ja dołożę brakującą kwotę. Quote
mdk8 Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Szaguś otrzymał stałą od cioci Marzenki 40,- :) Dziękuję . Quote
Moli@ Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Dnia 21.05.2020 o 10:25, elficzkowa napisał: To może przy okazji wizyty u weta uzgodnij, kiedy można by zabrać go na badania. Nie wiem jak działają u Was gabinety wet bo jest różnie z przyjmowaniem zwierzaków w czasie wirusa. Co prawda pospiechu nie ma ale badania niech ma zrobione w najbliższej przyszłości. To może zamówimy już teraz wszystko razem . A jaka ilość suchej zamówić ? Czy 14 kg ? A Animondy 24 x 800 g. Są promocje w zooplusie. Widzę, że Szaguś ma pieniądze. Gdyby zabrakło na badania to ja dołożę brakującą kwotę. Do weta mogę jechać w czerwcu...., np 01 czerwca ( poniedziałek) Jeżeli można to zamów..., nikt Szagusia nie będzie objadał :). Suchej worek - 14kg..., w promocji dołączone są kosteczki..., dziadunie żują z przyjemnością (dziś zrobiłyśmy psie zakupy i nabyłyśmy) Quote
elficzkowa Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 7 minut temu, Moli@ napisał: Do weta mogę jechać w czerwcu...., np 01 czerwca ( poniedziałek) Jeżeli można to zamów..., nikt Szagusia nie będzie objadał :). Suchej worek - 14kg..., w promocji dołączone są kosteczki..., dziadunie żują z przyjemnością (dziś zrobiłyśmy psie zakupy i nabyłyśmy) Ok. Skarbnik Szagusia czuwa więc zamówienie na pewno złoży :) Quote
mdk8 Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Dnia 22.05.2020 o 17:51, elficzkowa napisał: Ok. Skarbnik Szagusia czuwa więc zamówienie na pewno złoży :) Wszystko pod kontrolą :) Zamówienie złożone : Kwota Briantos Adult, jagnięcina & ryż 14 kg Oceń produkt 74,80 zł 1 74,80 zł Animonda GranCarno Original Senior, 24 x 400 g Wołowina i indycze serca Oceń produkt 104,80 zł 1 104,80 zł RINTI Senior, 6 x 800 g Kurczak Oceń produkt 49,80 zł 1 49,80 zł suma 229,40 zł 1 Quote
Moli@ Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Dziś przyjechały puchy dla Szagusia i worek 14 kg karmy dla stada za opiekę. Dziękuję :) Quote
Recommended Posts