themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 no ja się pochwalę ze ja to sypiam z szećcioma i zawsze mi ciepło a to moje sunie na klatce schodowej idą na spacer w ubrankach zimowych z bazarków. Jwszcze tylko maleńka jest w przejściówce polarku bo nie dostaioma jest najlepiej, tyle miłości że szok. 1 Quote
elik Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 40 minut temu, themagda napisał: no ja się pochwalę ze ja to sypiam z szećcioma i zawsze mi ciepło a to moje sunie na klatce schodowej idą na spacer w ubrankach zimowych z bazarków. Jwszcze tylko maleńka jest w przejściówce polarku bo nie dostaioma jest najlepiej, tyle miłości że szok. Ale suniek niestety nie widać :( Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 bo mi zdjęcia nie wchodzą nawet małe może juz znów nie da sie wrzucać Quote
elik Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Przed chwilą, themagda napisał: bo mi zdjęcia nie wchodzą nawet małe może juz znów nie da sie wrzucać Tak jest już od dawna Madziu :( Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 1 godzinę temu, themagda napisał: no ja się pochwalę ze ja to sypiam z szećcioma i zawsze mi ciepło a to moje sunie na klatce schodowej idą na spacer w ubrankach zimowych z bazarków. Jwszcze tylko maleńka jest w przejściówce polarku bo nie dostaioma jest najlepiej, tyle miłości że szok. No ja te mniejsze zdjęcia przez fotosik wrzucam i link wstawiam i nie ma problemu,te większe kopiuję z facebooka i wklejam tu :) Tak jak te poniżej ;) Nie wiem,czy bym dała radę z sześcioma boksiami oddychać,a co dopiero się wyspać :P jedna jak się uwali to już ciężko ;) 1 Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Na mnie włażą wszystkie 6 ale to kochany ciężar Quote
elik Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 9 minut temu, tatankas napisał: No ja te mniejsze zdjęcia przez fotosik wrzucam i link wstawiam i nie ma problemu,te większe kopiuję z facebooka i wklejam tu :) Tak jak te poniżej ;) Nie wiem,czy bym dała radę z sześcioma boksiami oddychać,a co dopiero się wyspać :P jedna jak się uwali to już ciężko ;) Jak pięknie Ale ciężar znaczny :) Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 9 minut temu, themagda napisał: Na mnie włażą wszystkie 6 ale to kochany ciężar U mnie jedna 30kg,u ciebie chyba mniejsze troszkę ) Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 u mnie tylko 2 są 3 kilowe inne dużo mniej tak razem to z 18 kg też ciężko jak wszystki wlezą ale one jeszcze sie przepychają która blizej . Twoja sumia ma bardzo apetyczną mordkę. Quote
Aska7 Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Moje tylko wskakują rano do łóżka na buziaki i czochranko. W sumie 200 kg. Kochane kaukaziska : ) 1 Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 dwieście no to przebiłas wszystkich a ile sztuk? Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 no to imponująco , jak jeszcze byłam młoda i dawałam radę z dużymi psami głownie duże kundle to też miewałam kilka duzych ale teraz to nie podniosę nawet 26 kilogramowego a moze nawet i 15 starość nie pozawla na wieksze piseki na szczescie Bóg stworzył dużo maleństw dla staruszek. Quote
Radek Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: lysky zamiast wina :) 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: chyba ze wujo woli czysta Oj nie, czysta to nie jest coś, za czym przepadam. Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 5 godzin temu, themagda napisał: u mnie tylko 2 są 3 kilowe inne dużo mniej tak razem to z 18 kg też ciężko jak wszystki wlezą ale one jeszcze sie przepychają która blizej . Twoja sumia ma bardzo apetyczną mordkę. 5 godzin temu, Aska7 napisał: Moje tylko wskakują rano do łóżka na buziaki i czochranko. W sumie 200 kg. Kochane kaukaziska : ) Mąż miał kiedyś kaukaza na parkingu,jak jeszcze były modne parkingi z psami i strużami,bo teraz monitor i czlowiek wystarczy.Uwielbiał zwiewać,a jak już zwiał to po mnie dzwonili,bo reszta bała się złapać hahaha,miał swoje chumorki i chodził jak Flip i Flap,kochana bestija :) 5 godzin temu, Aska7 napisał: Cztery wooow to spore stado,ale w bloku na 8 piętrze by nie przeszło,dwa boksie jeszcze jako tako,ale żadko kto z nami windą jeździ :P 5 godzin temu, themagda napisał: no to imponująco , jak jeszcze byłam młoda i dawałam radę z dużymi psami głownie duże kundle to też miewałam kilka duzych ale teraz to nie podniosę nawet 26 kilogramowego a moze nawet i 15 starość nie pozawla na wieksze piseki na szczescie Bóg stworzył dużo maleństw dla staruszek. Ja też mówię,że jak wiek przyjdzie to się na mniejsze trzeba będzie przerzucić ,albo staruszki adoptować,chyba jednak to drugie wybiorę ;) Quote
Zagrodowy pies polski Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Elu poproszę o nr konta:) cegiełkę wpłacę:) 1 Quote
elik Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 21 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Elu poproszę o nr konta:) cegiełkę wpłacę:) Witam serdecznie Mikuniu i bardzo gorąco dziękuję za wsparcie psiaczków bezdomniaczków Nr konta już ślę na PW. Quote
Radek Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 2 godziny temu, tatankas napisał: Ja też mówię,że jak wiek przyjdzie to się na mniejsze trzeba będzie przerzucić Czyżby mój wiek już przyszedł;) Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 29 minut temu, Radek napisał: Czyżby mój wiek już przyszedł;) No nie wiem,ja mam 41 dopiero,a może już aż ? Kobiety nie wypada o wiek pytać,ale żeś facet to może uchyl rąbka tajemnicy to się przekonamy :P Quote
Radek Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 6 minut temu, tatankas napisał: może uchyl rąbka tajemnicy to się przekonamy :P Blisko pięćdziesiątki:) Quote
tatankas Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Przed chwilą, Radek napisał: Blisko pięćdziesiątki:) eeeeeeeeee to w kwiecie wieku jeszcze ;) To te małe na bank z wyboru :) 1 Quote
themagda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 oj to chyba ja was wszystkich przebijam bo dobijam 70 dlatego wszystkie mam maleńkie. przy okazji podrzucam na rano jak zalazł na samej górze Quote
andegawenka Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 6 godzin temu, themagda napisał: oj to chyba ja was wszystkich przebijam bo dobijam 70 dlatego wszystkie mam maleńkie. przy okazji podrzucam na rano jak zalazł na samej górze To zależy ;) 1 Quote
Recommended Posts