rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Dwa kawałki styropianu poproszę. Ślicznie dziękuję, Boguniu To będzie sporo kawałków, kupiłaś dwa zestawy :) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 7 minut temu, mdk8 napisał: 1 deseczkę poproszę Znaczy zestaw deseczek, one w zestawach są. Dziękuję, zapisuję :) Quote
Poker Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: i ja nieśmiało się przywitam :-D witaj się śmiało. 1 Quote
uxmal Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 A jak my te deseczki połączymy? Przykleimy do ścianek kartonu? 1 Quote
Radek Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Zaglądam z zaproszenia:) Poproszę taśmę klejącą i dane do przelewu. Quote
Radek Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Cociorama ma promocje? Na przykład dwie taśmy w cenie jednej? ;) Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 17 godzin temu, Aga76 napisał: Uuu, no nie mogę z uciechy :DDD Fantastyczna nazwa! dzieki, dzieki Quote
rozi Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 12 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia:) Poproszę taśmę klejącą i dane do przelewu. Pięknie dziękuję, zapisuję :) Quote
rozi Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 5 godzin temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) Cociorama ma promocje? Można próbować negocjować ceny przy zakupach hurtowych. 1 Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Można próbować negocjować ceny przy zakupach hurtowych. bardzo slusznie. jakies karty klienta wydajesz? Quote
rozi Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: bardzo slusznie. jakies karty klienta wydajesz? Nie wydaję, ale mam dobrą pamięć :D Quote
rozi Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 13 godzin temu, uxmal napisał: A jak my te deseczki połączymy? Przykleimy do ścianek kartonu? Jadąc od środka najpierw jest karton, potem na zewnątrz styropian, potem folia, potem deski. One są na pióro i wpust. A gwoździków mam w domu bardzo dużo, nie trzeba kupować, no chyba że ktoś chce, to dodam. Quote
Kamila Proc Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 34 minuty temu, rozi napisał: Nie wydaję, ale mam dobrą pamięć :D ale znizki moga byc wtedy Quote
rozi Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: ale znizki moga byc wtedy No właśnie pamiętam stałych klientów. Jeśli ktoś coś kupi, a potem wróci po jeszcze coś, to mogę dać zniżkę. Quote
Recommended Posts