Kamila Proc Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Tak chyba mało rano;) dla mnie rano 1 Quote
Radek Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dla mnie rano Zazdraszczam;) Quote
Tyśka) Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: dla mnie rano U mnie dopiero był obiad :-) Mimo że dzień o 5tej się u mnie zaczyna. Hehhee. Quote
Olena84 Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 11 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry :)) tościk dobry i na kolację 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: doberek rano i na noc 7 godzin temu, Radek napisał: Tak chyba mało rano;) ważne że jest hop;) 37 minut temu, Tyś(ka) napisał: U mnie dopiero był obiad :-) Mimo że dzień o 5tej się u mnie zaczyna. Hehhee. o rany, to wcześnie zaczynasz i późno zjadasz ;) Quote
Tyśka) Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Przed chwilą, Olena84 napisał: o rany, to wcześnie zaczynasz i późno zjadasz ;) Nie ma czasu jeść.;) Quote
Olena84 Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nie ma czasu jeść.;) No coś Ty! Trzeba! 2 godziny temu, Radek napisał: No to hop po śniadaniu:) i ja po śniadaniu, babeczka śmietankowa czeka mniam ;) Quote
Figunia Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Dziękuję za zaproszenie. Przydałoby sie odczarować ten bazarek a także Grzesia. Quote
Olena84 Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 6 godzin temu, anica napisał: Dzieńdoberek :) i hopsa 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: babeczka?smietankowa? a czemu nie;) 1 godzinę temu, Figunia napisał: Dziękuję za zaproszenie. Przydałoby sie odczarować ten bazarek a także Grzesia. no właśnie:( 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: czarujemy wienc wienc w gure Quote
Radek Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 8 godzin temu, Olena84 napisał: i ja po śniadaniu, babeczka śmietankowa czeka mniam ;) Deser po śniadaniu? 8 godzin temu, anica napisał: Jak kawa zbożowa to się skuszę 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: czarujemy wienc Poczaruję i ja:) Quote
Radek Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 11 minut temu, Kamila Proc napisał: i nic? Może jeszcze za krótkie te czary? Quote
agat21 Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Olena, sukienka nr 2 jak jest długa? Tak w praktyce? Dokąd sięga u kogoś takiego jak ja? Quote
Olena84 Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 15 godzin temu, IlonaS napisał: Dzień dobry. dzień dobry 15 godzin temu, Radek napisał: Może jeszcze za krótkie te czary? może? 14 godzin temu, Kamila Proc napisał: wiec czaaarujemy i hopa 10 godzin temu, agat21 napisał: Olena, sukienka nr 2 jak jest długa? Tak w praktyce? Dokąd sięga u kogoś takiego jak ja? myślę że do kolan, może trochę poza? 2 godziny temu, Radek napisał: Dzień dobry:) cześć Quote
Recommended Posts