Radek Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 34 minuty temu, TZmestudio napisał: Każdy zakup jest dobry i dla naszych psiaków i dla ćwirków za oknem :) Takie dwa w jednym. Quote
TZmestudio Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 2 minuty temu, Radek napisał: Takie dwa w jednym. trzy w jednym, bo jak robię i nie ma zamówień to wieszam u ciebie w ogrodzie, abo robię zapasy na przyszłość. Quote
Radek Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Czyli czy się sprzeda czy nie, ptaki są zadowolone:) Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Czyli czy się sprzeda czy nie, ptaki są zadowolone:) Tylko psiaki mniej Quote
asiuniab Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Witam się i poproszę, 4 podwójne gwiazdki, 2 puszki i 5 kg orzechów i zależałoby mi żeby mogło to dotrzeć do piątku do Wrocławia, jeśli nie to trudno, ale tak byłoby wspaniale :) Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 17 minut temu, asiuniab napisał: Witam się i poproszę, 4 podwójne gwiazdki, 2 puszki i 5 kg orzechów i zależałoby mi żeby mogło to dotrzeć do piątku do Wrocławia, jeśli nie to trudno, ale tak byłoby wspaniale :) Kurierem to nawet na wtorek. Paczka w Ruchu powinna. I dziekuje za zakupy. Wieczorem wysle numer konta, ale to te same co zawsze :) Quote
Radek Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Tylko psiaki mniej Na szczęście dzisiaj ktoś zadbał i o psiaki:) Quote
asiuniab Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Kurierem to nawet na wtorek. Paczka w Ruchu powinna. I dziekuje za zakupy. Wieczorem wysle numer konta, ale to te same co zawsze :) hmmm, to ja dziś wieczorkiem zrobię przelew i jednak poproszę paczkę w ruchu, może się uda i dotrze do piątku ;) Quote
Radek Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Czas najwyższy wysłać bazarek na górę:) (Chyba pisaliśmy równocześnie) Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 dziś zapowiadają pierwszy przymrozek. Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 41 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dzisiaj o 6 był już przymrozek. i nas nie, ale na tą noc niestety już tak. Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 Pisałem o łoju jaki on dobry. Pisałem o kuracji na suche ręce, szczególnie zimą. Pisałem o frytkach smażonych na łoju. A dziś zrobiłem sobie....popkorn. Na łoju wyszło cudo. :) Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 32 minuty temu, bakusiowa napisał: Poproszę 8 cegiełek. Toż to 4 dychy!! To więcej niż Radek w szaleństwie zalicytował :-) Wysłać PW z numerem konta, czy też konto jest znane? :-D Bardzo dziękujemy! Quote
Radek Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dzisiaj o 6 był już przymrozek. U nas przed świtem były 2 stopnie. 2 godziny temu, TZmestudio napisał: A dziś zrobiłem sobie....popkorn. Na łoju wyszło cudo. :) Aż poczułem zapach:) 31 minut temu, TZmestudio napisał: To więcej niż Radek w szaleństwie zalicytował :-) Ale ja chyba tu nic nie licytowałem? Quote
TZmestudio Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 19 minut temu, Radek napisał: Ale ja chyba tu nic nie licytowałem? No właśnie! Tutaj jeszcze nie! :-D Ale ostatnio to chyba dwie dychu były! Za które oczywiście ponownie dziękujemy. :-) Quote
uxmal Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Łój jest bardzo dobry jako krem do rąk. Polecam Quote
uxmal Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Aha i nie śmierdzi jak świński. A jak ktoś nie wierzy to może sobie kropelki olejku eterycznego dodać Quote
Radek Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 8 godzin temu, TZmestudio napisał: No właśnie! Tutaj jeszcze nie! :-D To się nazywa marketing:) Quote
TZmestudio Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 Zebralem kolejny worek orzechow. Ktos chetny? Quote
TZmestudio Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 Podrzucam i będę kontrolował :) Quote
Recommended Posts