Radek Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Nikt już nie ma problemu z obieraniem czosnku? Quote
Iv_ Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 12 minut temu, Radek napisał: Nikt już nie ma problemu z obieraniem czosnku? Ja się namyśliłam Poproszę patencik i dane do przelewu 1 Quote
Poker Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Jak się skończy ten bazarek , to może zrobię z przepisu na pyszny sos do sałaty lodowej czy mieszanki sałat właśnie z użyciem czosnku. Celem mogą być zwierzaki ze Szczebrzeszyna. Quote
rozi Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 8 godzin temu, Iv_ napisał: Ja się namyśliłam Poproszę patencik i dane do przelewu Proszę uprzejmie, zapisuję Quote
rozi Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 8 godzin temu, Radek napisał: Nikt już nie ma problemu z obieraniem czosnku? Podobno nie :D Dwie osoby napisały mi nawet, jak obierają (tak samo obie), ale ja wolę mój patent. Z pewnych względów. Quote
rozi Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 5 godzin temu, Poker napisał: Jak się skończy ten bazarek , to może zrobię z przepisu na pyszny sos do sałaty lodowej czy mieszanki sałat właśnie z użyciem czosnku. Celem mogą być zwierzaki ze Szczebrzeszyna. Jeśli na bieżące potrzeby, to może zrób od razu, się będzie podrzucać klientelę :) Quote
Radek Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Zaglądam, podrzucam i życzę miłego dnia:) 1 Quote
Iv_ Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Zaglądam, podrzucam i życzę miłego dnia:) Miłego :) Quote
Aska7 Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Dnia 6.10.2019 o 11:29, Radek napisał: Oby się bez operacji obyło. No niestety, będą kroić : ( Quote
anica Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Dzień dobry :)) Jak zaglądam, podrzucam i sobie przypominam że dane do zapłaty, otrzymałam... wystarczy tylko ,zrobić przelew!.. może dzisiaj się uda? ;) 1 Quote
Radek Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 4 godziny temu, anica napisał: Jak zaglądam, podrzucam i sobie przypominam że dane do zapłaty, otrzymałam... wystarczy tylko ,zrobić przelew!.. Najważniejsze, że jest świadomość;) 4 godziny temu, Aska7 napisał: No niestety, będą kroić : ( Niefajnie:/ Życzę szybkiego powrotu do formy. Quote
rozi Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 Dziękuję za podrzucanie bazarku, sama też podrzucę 1 Quote
Kamila Proc Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Dziękuję za podrzucanie bazarku, sama też podrzucę no to podrzuc Quote
guccio Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 5 minut temu, rozi napisał: Jeszcze dwa dni :) A ja dzisiaj przekazałam Dorze 1020 dyszkę za Twój patent.wziełam czarnulkę jednak i miałam okazję przekazać kasiorkę. Quote
Recommended Posts