Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Wiecie co! jesteście okropni! Chyba wam tych majowych zawodów nie zrobię.:angryy:
Żeby nikt Cudaczkowi zdjęcia nie zrobił! czy ona taka brzydka czy co? Buuuuu:mad:

Pewnie za szybka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
No, ładna nie jest, spójrzmy prawdzie w oczy :evil_lol:.

Idź tam! Jeśli tak, to mogłybyśmy sobie rękę podać, właścicielko szczeniaka rzadkiej rasy:diabloti:

Dziękuję za fotkę :-)

Magda i Cudak niezwykłej urody:razz:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Idź tam! Jeśli tak, to mogłybyśmy sobie rękę podać, właścicielko szczeniaka rzadkiej rasy:diabloti:

Magdo, uwielbiam, jak się na mnie złościsz :evil_lol:

Posted

Dziękuje bardzo za zdjecionka mojej sznupki Junki :) Jeśli ma ktoś jeszcze, to ja bym bardzo poprosiła, bo one bardzo by mi pomogły :-(

Posted

O co ja widzę? :) nowa nadzieje mojej hodowli, mój malutki śniady collaczek - Zoey załapała się na foteczki. Tu od razu pytanie do autora zdjęć, czy mogę je wypożyczyć na swoją stronkę? oczywiście podpisane.
Pamiętałam że ktoś nam tam foteczki robił i dostałam cynk że tu są.
Pozdrawiam!

Świetnie było zobaczyć psiaki w akcji na torze agility :D
Niedługo zaczynam starty z mamą mojej Zosi.

Posted

bardzo mi przykro z powodu Junki.

Moje zdjecia nie wiem kiedy się kolejne pojawią, niestety fotosik mi się zbuntował :( muszę jakiś fajny serwer znaleźć i wgrać wszystkie zdjęcia od nowa, bo większość jak nie wszystkie z zawodów się niestety nie wyświetlają :(

Posted

Junka, bardzo przykra wiadomość do mnie dotarla po poludniu i dosławnie zamurowalo mnie, Bardzo mi przykro :( BARDZO!
Dziewczyny szukajcie fotek Junki, napewno się jeszcze znajdą!

Pozdrawiam

Posted

Dzięki wam wszystkim. A w tamtą niedziele jeszcze tak pięknie biegała. Ale jestem z niej dumna jak nigdy, za tą pierwszą i ostatnią łapkę do A2. :lol::-(

Posted

Współczuję bardzo...[']
A jeszcze pamiętam jak razem zaczynałyśmy Junka i moja Keri w tej samej grupie.To taka zdolna sunia była.Jestem w szoku.:placz:

Posted

Czy to nie Whisky jest?

[url=http://forum.bassety.pl/viewtopic.php?t=762&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=858f46e251285cb222d0c765d8a8e5ae]forum.bassety.pl :: Zobacz temat -