hanik Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Magda i Saga napisał(a):Wiecie co! jesteście okropni! Chyba wam tych majowych zawodów nie zrobię.:angryy: Żeby nikt Cudaczkowi zdjęcia nie zrobił! czy ona taka brzydka czy co? Buuuuu:mad: Pewnie za szybka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Wiecie co! jesteście okropni! Chyba wam tych majowych zawodów nie zrobię.:angryy: Żeby nikt Cudaczkowi zdjęcia nie zrobił! czy ona taka brzydka czy co? Buuuuu:mad: Quote
Mokka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Magda i Saga napisał(a):Wiecie co! jesteście okropni! Chyba wam tych majowych zawodów nie zrobię.:angryy: Żeby nikt Cudaczkowi zdjęcia nie zrobił! czy ona taka brzydka czy co? Buuuuu:mad: No, ładna nie jest, spójrzmy prawdzie w oczy :evil_lol:. Ale coś znalazłam w cyberprzestrzeni, to nie ona czasem? http://i293.photobucket.com/albums/mm72/fantka/IMG_5381.jpg Quote
Magda i Saga Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mokka napisał(a):No, ładna nie jest, spójrzmy prawdzie w oczy :evil_lol:. Idź tam! Jeśli tak, to mogłybyśmy sobie rękę podać, właścicielko szczeniaka rzadkiej rasy:diabloti: Dziękuję za fotkę :-) Magda i Cudak niezwykłej urody:razz: Quote
ewka i haker Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 juna teraz skacze za tęczowym mostem:-(:placz: Quote
Mokka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Magda i Saga napisał(a):Idź tam! Jeśli tak, to mogłybyśmy sobie rękę podać, właścicielko szczeniaka rzadkiej rasy:diabloti: Magdo, uwielbiam, jak się na mnie złościsz :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 reszta po weekendzie ale nie duzo juz zostalo Quote
Junka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dziękuje bardzo za zdjecionka mojej sznupki Junki :) Jeśli ma ktoś jeszcze, to ja bym bardzo poprosiła, bo one bardzo by mi pomogły :-( Quote
Delay Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 O co ja widzę? :) nowa nadzieje mojej hodowli, mój malutki śniady collaczek - Zoey załapała się na foteczki. Tu od razu pytanie do autora zdjęć, czy mogę je wypożyczyć na swoją stronkę? oczywiście podpisane. Pamiętałam że ktoś nam tam foteczki robił i dostałam cynk że tu są. Pozdrawiam! Świetnie było zobaczyć psiaki w akcji na torze agility :D Niedługo zaczynam starty z mamą mojej Zosi. Quote
Cerber Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 bardzo mi przykro z powodu Junki. Moje zdjecia nie wiem kiedy się kolejne pojawią, niestety fotosik mi się zbuntował :( muszę jakiś fajny serwer znaleźć i wgrać wszystkie zdjęcia od nowa, bo większość jak nie wszystkie z zawodów się niestety nie wyświetlają :( Quote
belgunia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Junka, bardzo przykra wiadomość do mnie dotarla po poludniu i dosławnie zamurowalo mnie, Bardzo mi przykro :( BARDZO! Dziewczyny szukajcie fotek Junki, napewno się jeszcze znajdą! Pozdrawiam Quote
CHI Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Junka 3-maj się... Twoja Junka jest juz szczęśliwa, tylko nas boli.. Bardzo mi przykro..:-( Quote
Inkaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 http://www.google.com/search?hl=pl&client=opera&rls=pl&hs=I6O&q=Agility+na+wystawie+w+%C5%81odzi+2-3.V.2009&btnG=Szukaj&lr= Tutaj są jeszcze jakieś zdjęcia z zawodów. Quote
Junka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzięki wam wszystkim. A w tamtą niedziele jeszcze tak pięknie biegała. Ale jestem z niej dumna jak nigdy, za tą pierwszą i ostatnią łapkę do A2. :lol::-( Quote
ajcka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Współczuję bardzo...['] A jeszcze pamiętam jak razem zaczynałyśmy Junka i moja Keri w tej samej grupie.To taka zdolna sunia była.Jestem w szoku.:placz: Quote
ankusia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Czy to nie Whisky jest? [url=http://forum.bassety.pl/viewtopic.php?t=762&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=858f46e251285cb222d0c765d8a8e5ae]forum.bassety.pl :: Zobacz temat - Quote
Recommended Posts