Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małgoś napisał(a):
E tam, za to można się było fajnie opalić :evil_lol:
Raczej spalić... Tylko czekam jak mi skóra zejdzie z karku :evil_lol:

Bardzo dziękujemy za sympatyczne zawody, tym bardziej, że to były nasze pierwsze.

Ma ktoś zdjęcia mojego szaro-czarnego futrzaka?

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy Ktoś ma białe szalone, rozpędzone prosię czyli cyborga Funię???
Plizzz....
Bo powinnam coniektórym od siebie:mad: pokazać, że bull potrafi:razz:

Posted

Dziękuję za super zawody.:loveu:Grzywaczka Keri też.
Za nasze śliczne fotki i filmiki.

Atmosfera b.fajna i nasze nasza grupa :razz::razz::razz: extra kompani.
Ania :loveu:

Posted

CHI napisał(a):
Ewa
Ty się normalnie o pochwały dopominasz :razz:
Ale zdjęcie - zawłaszcza Blondyna są niesamowite...:crazyeye::multi:
dawaj dawaj.... może mam wolnego psa ale za to jaki fotogeniczny i pasuje do każdego koloru prezszkód:razz:

miu sie nie pdoobaja te zdjecia:roll:

ale dam reszte

Posted

Agato!

Dziekuję za dwa filmiki z Cu, z nadzieją czekam, że masz jeszcze jeden, jumping który nam najfajniej sie udał.
Ma ktos zdjęcie Cu?

Cudaczka niestety nie mam więcej. Może ktoś inny go złapał. A poza ty to Wam udają się wszystkie starty:) Dziś wieczorem powinna już być Oxa załadowana też w ilości 2.

Posted

Ja ze swej strony też bardzo chcialam podziękować za zawody... Mieliśmy dużo szczęścia, że figlowa lapa się zagoila przed terminem i mogliśmy się pojawić w Łodzi na naszych drugich w życiu zawodach...Nerwa miałam nieziemskiego, ale udało mi się choć trochę go opanować przy starcie...:evil_lol:

Dziękuję za wypasione fotki z Figlem. Filmiki Agaty już się skończyły ładować w moim kanale, tylko będę musiała jeszcze je podpisać.... Pewnie nie będę wiedziala kto z kim jest na niektórych. Najwyżej będę pytać.

Jeszcze raz wielkie dzięki...

Posted

1wszy filmik o nazwie Rajka na kanale vonplusza to niestety nie Rajka ale whisky-maliniak :lol: reszta jest oki :multi:
generalnie wielki szacun dla wszystkich ktorzy juz wrzucaja albo dopiero obrabiaja filmiki -jestescie wielcy :loveu:

Posted

viv napisał(a):
generalnie wielki szacun dla wszystkich ktorzy juz wrzucaja albo dopiero obrabiaja filmiki -jestescie wielcy :loveu:

I ja się przyłączam - odwalacie masę dobrej roboty :multi:
Ewa bardzo dziękuję za tyle pięknych zdjęć blondyny :loveu: i oczywiście Agata za filmiki też się załapałyśmy z jedną dziewczyną :loveu:
Podziwiam waszą wytrwałość :multi:

P.S. Jest i druga :multi: :multi::multi: "szybki Lab" :lol: :lol: