Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę że Gratka i Morelka znalazły kochających ludzi :).

A ja poproszę numer konta bo będą małe pieniążki z mojego bazarku.

• Like 1
Posted
2 minuty temu, szafirka napisał:

Piękne zakończenie, szczęśliwe dziewczynki :)

Za Morelkę poproszę 220 zł, za Gratkę 330 zł. Razem 550 zł.

Dziękujemy za podsumowanie dziewczynek:)

Na koncie mają  460,50 zł, więc brakującą resztę resztę poproszę na ZEA.

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

W tej chwili jest już 510,50zł. Dostałam info od Onaa, że wpłaciła pieniążki z bazarku, więc może nie ma potrzeby dopłacać z konta ZEA?

Posted
23 godziny temu, Tola napisał:

Dziękujemy za podsumowanie dziewczynek:)

22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Na konto suczek wpłynęło 50zł od helli. Pięknie dziękujemy!

22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

W tej chwili jest już 510,50zł. Dostałam info od Onaa, że wpłaciła pieniążki z bazarku, więc może nie ma potrzeby dopłacać z konta ZEA?

9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Pieniążki w kwocie 62zł są już na koncie suczek. Pięknie dziękujemy!!kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0144

Onaa, helli - pięknie dziękujemy za te wpłatykwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

Dzwoniłam już do szafirki i odwołałam wystawienie faktury.

Posted

No i mamy "powtórkę z rozrywki"...Teraz Gratka vel Leia...Sunia załatwia sie w domku. Wraca ze spaceru i za pół godzinki...jest!! Dzisiaj pani wróciła z pracy i oczywiście czekała na nią "niespodzianka"! O tym załatwianiu się dowiedziałam się dzisiaj...O ile w pierwszych dniach dla pani było to "normalne" o tyle teraz zaczyna się martwić...Rozmawiałyśmy długo, podpowiedziałam kilka rzeczy, zobaczymy...

Poza tym sunia sie rozkręca!! Szczeka na koty w domu, bardzo radośnie i żywiołowo wita panią po powrocie. Na zewnątrz koty ok, tylko sie przypatruje, nie goni.Do chłopców idealna!!!

IMG-20190808-WA0001.jpg

Posted

Udało się - Morelka i Gratka rozkoszują się ciepłem i miłością we własnych domach,czas na podziękowanie  wszystkim, którzy pomogli zabrać suczki do tego lepszego świata:)

Dziękujemy więc wszystkim, którzy byli tutaj z suczkami i pomagali jak mogli najlepiej - wpłatami, bazarkami;

zaglądali, pomagali  w ogłoszeniach, trzymali kciuki  - to dzięki Waszej pomocy 

historie Moreli i Gratki  mają takie zakończenie:)

Dziękujemy!!!

Dziękujemy szafirkom za wspaniałą opiekę nad dziewczynami:)

07f59b0a4eb0dbb7med.gif

• Upvote 1
Posted

Cieszymy się i również dziękujemy za tak owocną współpracę. Życzymy Gratce, aby jak najszybciej ogarnęła załatwianie swoich potrzeb jak Morelka, która zapomniała już o stanie przejściowym.

Kochani, następny wątek, w którym bezdomniaki pojadą do Nowej Soli powstanie dopiero w listopadzie. Chcemy odświeżyć trochę hotelik, może uda się nam odpocząć pierwszy raz od kilku lat i wtedy z nowymi siłami zaprosimy do siebie pieski.

• Like 4
Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Morelka paraduje w bandamce z napisem "Nie zaczepiaj"

Skąd można taką zdobyć? Naszej małej mordce by się przydało.

4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Dostałam też śliczne zdjęcia Lei vel Gratki

Śliczne, to mało powiedziane.

Posted

Wieści z domku Lei vel Gratki bardzo dobre!! Sunia wszystkie potrzeby załatwia na zewnątrz!! Jest radosna, pogodna, chętna do zabawy!! Nie budzi pańci rano, czeka aż wstanie i wtedy wychodzą na spacer. 

Leia uwielbia zabawki, i gonitwy po ogrodzie!!

IMG-20190817-WA0015.jpg

IMG-20190817-WA0016.jpg

• Like 1
  • Upvote 1