uxmal Posted May 30, 2019 Author Posted May 30, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Zasiedlę biedronką.Teraz wszystko mi się zgadza. Proszę daj znać jak należność za poprzednie stadko dojdzie. 1 godzinę temu, guccio napisał: Biedronkę mini miałam na myśli. Oki :) Dziękuję. Zasiedlę ją koło Pana Fiolentika może będą parą ?:) 42 minuty temu, Radek napisał: To już mam kolejną pozycję zakupową. super :) Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Miłego dnia na łące. Dziękuję, wzajemne:) Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: doberek Dzień dobry :) Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 Czas na podsumowanie dzisiejszego dnia. Mieszkańcy Nowej Łąki zaaklimatyzowali się. Budują się nowe przyjaźnie. Biedronka Mini zamieszkała obok Pana Fioletnika. Zbliża się czas relaksu i radości. Wkrótce pierwsze wywiady i reportaże o nowych mieszkańcach. Zobaczymy jak ulokowali się na nowych włościach A poniżej uchwycona chwila pierwszego spotkania Panny Biedronki Mini z Panem Fioletnikiem Pospolitym. 1 Quote
guccio Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Czas na podsumowanie dzisiejszego dnia. Mieszkańcy Nowej Łąki zaaklimatyzowali się. Budują się nowe przyjaźnie. Biedronka Mini zamieszkała obok Pana Fioletnika. Zbliża się czas relaksu i radości. Wkrótce pierwsze wywiady i reportaże o nowych mieszkańcach. Zobaczymy jak ulokowali się na nowych włościach A poniżej uchwycona chwila pierwszego spotkania Panny Biedronki Mini z Panem Fioletnikiem Pospolitym. Jedynaki na razie.Pewnie czekają na kumpli. 1 Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 1 minutę temu, guccio napisał: Jedynaki na razie.Pewnie czekają na kumpli. dlatego razem się trzymają :)Single :) Quote
Radek Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 12 godzin temu, uxmal napisał: Piękna jest dzisiaj pogoda. A ja cały dzień przesiedziałem w pracy, buu. Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 4 minuty temu, Radek napisał: A ja cały dzień przesiedziałem w pracy, buu. ja też :( przez żaluzję oglądałam Świat :( 1 Quote
uxmal Posted May 31, 2019 Author Posted May 31, 2019 Mamy pierwsze wpłaty. 30.05 na konto wpłynęły pieniądze od : guccio-27zł Ślicznie dziękuje :))))))))))) Quote
rozi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Pasikonik to świetny prezent na Dzień Dziecka. Kiedyś na urodziny dostałam świerszcza, luzem, nie w jakiejś klateczce. Znaczy w pudełku był, ale do wypuszczenia. Quote
Tianku Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Odiedzam Mieszkancow laki :)piekny dzien sie zapowiada :) Quote
uxmal Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Pasikonik to świetny prezent na Dzień Dziecka. Kiedyś na urodziny dostałam świerszcza, luzem, nie w jakiejś klateczce. Znaczy w pudełku był, ale do wypuszczenia. Moje pierwsze zwierzątka to były rybki. Akwarium tata zrobił. Piasek był z rzeki. Akwa miało ok 30l. A pierwszym błędem młodego akwarysty było trzymanie brzanek sumatrzańskich z prętnikami. Wtedy odkryłam że nie wszystkie rybki sie kochają :)) 1 Quote
uxmal Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 38 minut temu, guccio napisał: Po niedzieli wyślę za biedronkę jedynaczkę. Dziękuję:) Quote
uxmal Posted June 1, 2019 Author Posted June 1, 2019 21 minut temu, Tianku napisał: Odiedzam Mieszkancow laki :)piekny dzien sie zapowiada :) Dzień dobry :) U mnie duszno. Taka tropikalna pogoda. 5 minut temu, Radek napisał: Ciekawe, czy i dziś mieszkańców przybędzie? Dzień dobry :) też się zastanawiam :) Quote
guccio Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Moje pierwsze zwierzątka to były rybki. Akwarium tata zrobił. Piasek był z rzeki. Akwa miało ok 30l. A pierwszym błędem młodego akwarysty było trzymanie brzanek sumatrzańskich z prętnikami. Wtedy odkryłam że nie wszystkie rybki sie kochają :)) Moje pierwsze też były rybki.Są do dziś.Kotka biedna czasami amoku dostaje bo nie może wyłowić.Światło wtedy w akwarium gaszę. Quote
rozi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 A pamiętacie, jak jeszcze nie było żwirków i się szukało czystego piasku i przynosiło w wiaderku (woreczek foliowy to był rarytas) i wsypywało kotom do kuwety tej takiej fotograficznej? :) Quote
Nesiowata Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Piękna pogoda, może ktoś wybierze się na łąkę? Spacerek dobrze zrobi. Mam nadzieję, że te biedronki to polskie? Nie będzie z nimi kłopotu? Quote
Bogusik Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Dzień dobry :) Poproszę konika polnego niech skacze sobie po łące :) 1 Quote
rozi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Biedronka będzie głodna chyba, ja bym dała mszyce po 50gr. 1 Quote
Recommended Posts