Olena84 Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Dnia 28.08.2019 o 23:08, Murka napisał: Najważniejsze, że jest zainteresowanie:) Ale na razie nic konkretnego:( Dnia 28.08.2019 o 23:52, b-b napisał: A tamta pani z Wrocławia? Nic z tego nie wyszło? pani napisała że za daleko:( Dnia 31.08.2019 o 07:15, terra napisał: Zaglądam do Jogiego i nadal trzymam kciuki za kochający domek. dziękuję! Quote
Olena84 Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Dziękuję za wpłatę: - Olena84 - 50zł - 30.08 - Nadziejka - bazarek Nadziejki - 15zł - 02.09 - Anula - 20zł - 02.09 - dorcia01- 20zł - 02.09 Przepraszam że sobie też dziękuję ale łatwiej mi kopiować. Quote
Olena84 Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Powoli będę robić bazarki dla moich chłopaków, bo wygląda na to, że już w tym miesiącu może braknąć na wrzesień:( Quote
Olena84 Posted September 5, 2019 Author Posted September 5, 2019 Dziękuję za wpłatę: - MikaAga - 100zł - 03.09 Quote
Olena84 Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 Jogi ma znowu wyróżnione 3 ogłoszenia, dorobię mu kolejne, ale już mi olx kasował, w sierpniu było tak: - Lublin: wyświetlenia: 4892, 37 pobrań telefonów i 44 obserwatorów, - Warszawa: odpowiednio: 1305, 19, 25 - Wrocław: odpowiendio: 671, 19, 12 Quote
Murka Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Ja miałam w ciągu ostatniego tygodnia dwa SMSy z pytaniem o Jogiego oraz telefon. Szkoda tylko, że ludzie nie doczytują, że to psiak starszy. Najczęściej wielkie zdziwienie :/ A sam Jogi ma się bardzo dobrze. Z domu wychodzi tylko, żeby zrobić siku i koopę i to najczęściej 1-2 metry od drzwi, po czym siada pod drzwiami i jojczy, żeby go wpuścić z powrotem:) Spaceruje więcej tylko kiedy ktoś jest na ogrodzie. A jak jest mokro/pada deszcz to go trzeba na rękach wynosić, bo nie chce wyjść:) Ciekawe jak on to czuje, bo zauważyłam, że zanim się otworzy drzwi to on robi w tył zwrot:) Quote
Murka Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Przy wodopoju:) Jogiemu ciężko jest zrobić zdjęcie z odległości, bo najczęściej plącze się przy nogach:) Quote
Anula Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Jogi jest śliczny i nie dziwota,że jest zainteresowanie Jogusiem. Gro osób tylko bazuje na zdjęciach nie do końca czytając ogłoszenie czego nie bardzo mogę zrozumieć.Zainteresowany adopcją powinien intensywnie wgłębić się w tekst ogłoszenia aby cokolwiek wiedzieć o psie przed adopcją. Quote
Olena84 Posted September 13, 2019 Author Posted September 13, 2019 20 godzin temu, Anula napisał: Jogi jest śliczny i nie dziwota,że jest zainteresowanie Jogusiem. Gro osób tylko bazuje na zdjęciach nie do końca czytając ogłoszenie czego nie bardzo mogę zrozumieć.Zainteresowany adopcją powinien intensywnie wgłębić się w tekst ogłoszenia aby cokolwiek wiedzieć o psie przed adopcją. Niestety ludzie nie pamiętają często imion nawet;) A zdjęcia super! Ale zabrakło mi lajków:( Quote
Murka Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Wczoraj miałam kolejny tel. o Jogusia, ale też żadnych konkretów. Pan prosił o przesłanie fotek, przesłałam. Potem odpowiadałam na kilka SMSów, ale jak się pytania zaczęły powtarzać to mnie to zaczęło irytować. Quote
terra Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Na szczęście Jogi odżył u Murki , jest śliczny, 1 Quote
Olena84 Posted September 16, 2019 Author Posted September 16, 2019 Dnia 13.09.2019 o 17:21, Murka napisał: Wczoraj miałam kolejny tel. o Jogusia, ale też żadnych konkretów. Pan prosił o przesłanie fotek, przesłałam. Potem odpowiadałam na kilka SMSów, ale jak się pytania zaczęły powtarzać to mnie to zaczęło irytować. Przepraszam że musisz odbierać takie telefony:( Quote
Murka Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Wczoraj dzwoniła sympatyczna pani z Lublina, ale znów zdziwienie, że to nie jest młody piesek. Straciła właśnie yorka w wieku 10 lat i nie chce znów przeżywać odejścia psiaka:( Ja nie wiem... może w tytule ogłoszenia napisać, to staruszek. Np. "sympatyczny staruszek" lub coś w tym stylu. Quote
Olena84 Posted September 18, 2019 Author Posted September 18, 2019 Zmienię treść ogłoszeń, zobaczymy, podejrzewam, że bardzo spadną wyświetlenia też Quote
Gabi79 Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Dnia 18.09.2019 o 08:26, Olena84 napisał: Zmienię treść ogłoszeń, zobaczymy, podejrzewam, że bardzo spadną wyświetlenia też Czasem ludzie szukają starszych piesków, wiedząc, że takie mają mniejsze szanse na adopcję. Oby ktoś taki o wielkim sercu wypatrzył Jogiego Quote
Olena84 Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA GRZESIA: BAZAREK Quote
Murka Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Ludzie są dziwni. Zadzwoniła dziś pani, że chce Jogiego (dosłownie "ja go chcę"). Ok, no to mówię, że staruszek, ale że zdrowotnie ok, że fajny, bezproblemowy itd. Tak, pani takiego właśnie chce, też jest starszą osobą i dlatego nie chce młodego pieska, ze trzy razy powtarzała: "czy pani wie, że on jest już mój?". Pani chce po niego dziś przyjechać. Chwila, chwila, a skąd Pani dzwoni? Z Wrocławia. Mówię więc, że Jogi jest w lubelskim, ale jest możliwy transport. Trzeba by jednak poczekać 1-2 tygodnie. O NIE! "Ja nie mogę tyle czekać, nawet tygodnia nie będę czekać!" FOCH! I podziękowała. Nawet nie zdążyłam nic wspomnieć o wizycie przedadopcyjnej:) A tak na serio, ogłaszając na różne regiony Polski piszcie proszę, gdzie jest Jogi i że jest możliwość transportu. Od razu jest inna rozmowa z ludźmi, którzy wiedzą, że pies jest daleko. Bez tej informacji ludzie się tylko irytują, a ja muszę świecić oczami i tłumaczyć. Poza tym Jogi nie ma 8 lat. Ma spokojnie 10+. Quote
Anula Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Też uważam,gdy ogłasza się psa na inne województwa należy pisać gdzie pies przebywa i w zasadzie wszystko o psiaku,a wiek jest konieczny.Wtedy są konkretne zapytania o psa. Quote
Olena84 Posted September 29, 2019 Author Posted September 29, 2019 Dnia 28.09.2019 o 15:39, Murka napisał: Ludzie są dziwni. Zadzwoniła dziś pani, że chce Jogiego (dosłownie "ja go chcę"). Ok, no to mówię, że staruszek, ale że zdrowotnie ok, że fajny, bezproblemowy itd. Tak, pani takiego właśnie chce, też jest starszą osobą i dlatego nie chce młodego pieska, ze trzy razy powtarzała: "czy pani wie, że on jest już mój?". Pani chce po niego dziś przyjechać. Chwila, chwila, a skąd Pani dzwoni? Z Wrocławia. Mówię więc, że Jogi jest w lubelskim, ale jest możliwy transport. Trzeba by jednak poczekać 1-2 tygodnie. O NIE! "Ja nie mogę tyle czekać, nawet tygodnia nie będę czekać!" FOCH! I podziękowała. Nawet nie zdążyłam nic wspomnieć o wizycie przedadopcyjnej:) A tak na serio, ogłaszając na różne regiony Polski piszcie proszę, gdzie jest Jogi i że jest możliwość transportu. Od razu jest inna rozmowa z ludźmi, którzy wiedzą, że pies jest daleko. Bez tej informacji ludzie się tylko irytują, a ja muszę świecić oczami i tłumaczyć. Poza tym Jogi nie ma 8 lat. Ma spokojnie 10+. Na Warszawę jest taka informacja, na Wrocław nie wiem czemu nie:(, przepraszam:( Quote
Olena84 Posted September 30, 2019 Author Posted September 30, 2019 W ogłoszeniach, w tytule jest że starszy, w treści że powyżej 10 lat i o transporcie, miejmy nadzieje, że zainteresują się nim ludzie którzy czytają ogłoszenia. Quote
Olena84 Posted September 30, 2019 Author Posted September 30, 2019 Po mojej wpłacie na koncie 3,02zł :(, Jogi czas na dom:( Quote
Tyśka) Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 6 godzin temu, Olena84 napisał: W ogłoszeniach, w tytule jest że starszy, w treści że powyżej 10 lat i o transporcie, miejmy nadzieje, że zainteresują się nim ludzie którzy czytają ogłoszenia. Heh... Mimi intresują się nadal analfabeci... :( Ale może Jogi będzie miał więcej szczęścia... Przy każdym zdjęciu wzdycham do niego... jest cudny! 1 Quote
Recommended Posts