Kamila Proc Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 a ja moge jedynie podniesc, na razie brak srodkow platniczych 2 Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: To i ja poproszę nr konta dopóki mam środki płatnicze wysłałam pw 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Poproszę nr konta, wpłacę za moje akcesoria wysłany :) Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: a ja moge jedynie podniesc, na razie brak srodkow platniczych dziękuje to przecież tez ważne. Bazarek dzięki Tobie jest na Topie :) Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: dziękuje to przecież tez ważne. Bazarek dzięki Tobie jest na Topie :) wielkie dzieki 1 Quote
Tola Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 W imieniu swojej znajomej Iwony z Sosnowca, która od paru lat pomaga zamojskim psiakom i nie tylko, poproszę kolejny odcinek asfaltu za 50 zł. Dane do przelewu proszę wysłać do malti (córka Iwony);) Iwona - bardzo dziękuję! 3 Quote
Onaa Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Dzisiaj chociaż zaglądnę jak się budowa drogi posuwa :). Quote
Poker Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Oby z walcem nie było jak w tym kawale: Przychodzi facet do szpitala w odwiedziny do kolegi, który został przejechany przez walec. Pyta pielęgniarki gdzie leży kolega ,a ta odpowiada: pokój 11, 12, 13 i 14. 3 1 Quote
mgog Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Bardzo przepraszam zawsze brałam udział w bazarku, ale teraz przez jakiś czas nie mogę naprawdę :( 1 Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 10 minut temu, Poker napisał: Oby z walcem nie było jak w tym kawale: Przychodzi facet do szpitala w odwiedziny do kolegi, który został przejechany przez walec. Pyta pielęgniarki gdzie leży kolega ,a ta odpowiada: pokój 11, 12, 13 i 14. nooo, albo jak z tą koparką w kawale... "Szedł facet koło koparki i dał się nabrać" Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 5 minut temu, mgog napisał: Bardzo przepraszam zawsze brałam udział w bazarku, ale teraz przez jakiś czas nie mogę naprawdę :( Dziękuje że jesteś :) Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: A co robi koparka u fryzjera? Warkocze :) 1 Quote
Radek Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: na razie brak srodkow platniczych Mi też gdzieś wyszły;) Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Dzisiaj niestety nie będzie raportu z budowy :( Wszystko pozostało bez zmian.:( Quote
Poker Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: Dzisiaj niestety nie będzie raportu z budowy :( Wszystko pozostało bez zmian.:( Dobrze ,że na budowie nikogo walec nie przejechał , koparka nie wykopała niewybuchu i nikomu na głowę młotek nie spadł . Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 21 minut temu, Poker napisał: Dobrze ,że na budowie nikogo walec nie przejechał , koparka nie wykopała niewybuchu i nikomu na głowę młotek nie spadł . aaa racja racja :) Dziękuje za optymistyczny kąt widzenia :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 43 minuty temu, uxmal napisał: Dzisiaj niestety nie będzie raportu z budowy :( Wszystko pozostało bez zmian.:( Uxmalku, chyba nie zauważyłaś... 3 godziny temu, Tola napisał: W imieniu swojej znajomej Iwony z Sosnowca, która od paru lat pomaga zamojskim psiakom i nie tylko, poproszę kolejny odcinek asfaltu za 50 zł. Dane do przelewu proszę wysłać do malti (córka Iwony);) Iwona - bardzo dziękuję! 1 Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: W imieniu swojej znajomej Iwony z Sosnowca, która od paru lat pomaga zamojskim psiakom i nie tylko, poproszę kolejny odcinek asfaltu za 50 zł. Dane do przelewu proszę wysłać do malti (córka Iwony);) Iwona - bardzo dziękuję! ohh dziękuje :) Jakże mogła mi taka Pomoc umnkąć :(((( 34 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Uxmalku, chyba nie zauważyłaś... Dziękuje Asiu , nie zauważyłam :( Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: W imieniu swojej znajomej Iwony z Sosnowca, która od paru lat pomaga zamojskim psiakom i nie tylko, poproszę kolejny odcinek asfaltu za 50 zł. Dane do przelewu proszę wysłać do malti (córka Iwony);) Iwona - bardzo dziękuję! Marciu, wysłałam pw. do malti :) Quote
uxmal Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Dziennik budowy drogi życia Stan: poniedziałek godz 23:58 - położono podbudowę drogi: - 91% - uregulowano i wyrównano warstwę nośną : 91% - położono warstwę użytkową 91% - z uwagi na mały incydent na placu budowy zbadano wzrok kierownika projektu : miopia - instalacja zabezpieczeń pobocza- 60% 2 Quote
Poker Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Gdzie są robotnicy? czas zacząć roboty drogowe !! 1 Quote
Radek Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Słoneczny dzień powinien sprzyjać pracom budowlanym. Quote
Recommended Posts