Jump to content
Dogomania

Rozliczam! OBNIZKA -50%!Dorzucone nowe fanty!!Książka przeplatana drobiazgiem - dla Misia do 10.03.2019 do 20:00

Recommended Posts

Posted

A pewnie  :)  Ja kiedyś jednego starucha zauważyłam i cała batalia była, bo mi wszyscy w schronie mówili, że już go nie ma, a jednak w kątku był, Olek - miłość moja gwiezdna!

Posted
22 minuty temu, sunia2000 napisał:

Tak, wiem, wszystkich nie uratujemy, niestety tak jak piszesz, są psy których nikt nie widzi.... :( Ale jak już się zauważyło takiego psa, to trzeba próbować :)

zapraszam serce na kramik

dla Bezuni i Misia

Posted

Podobny obraz

Z watku zamojskiego

czeka rudunio maluni niewidomy na ratunek ..

pisze Tysia:

Muszę Wam kogoś pokazać... :(
Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju...

zam6.jpg.5b1179934cf2369eef65fd22c1660bff.jpg

zam2.jpg.84cd11f12b16ae8463c089c5525ab8b1.jpg

<<ogłoszenie ślepaczka na FB>>

Posted
10 godzin temu, Nesiowata napisał:

2 miseczki poproszę.

Dziękuje :* już wysyłam tez pw z kontem :)

7 godzin temu, NikaEla napisał:

38 oba czerwone po 4zł każdy poproszę

Dziękuje :)

6 godzin temu, devoner napisał:

sunia2000 popraw proszę numerację.masz dwa nr 21,ja licytuję tę trylogię,a nie Mastertona

A faktycznie - dziękuje za czujnośc i juz poprawiam :)

Posted
Dnia 23.02.2019 o 20:46, sunia2000 napisał:

Dziękuje :)

Dziękuje :) za wyw? 1 szt?

Obie talie  za 8 zł . Proszę o dostawę do sklepu anica.

Posted

Ja przepraszam, ale będzie zamieszanie.

Fizdrygały kupiłam dla kogoś, kto stwierdził, że nie będzie się w to bawił, więc nie wysyłaj, niech wrócą na bazarek.

Pieniążki zostają, oczywiście, tak jak poszły, może coś sobie wybiorę na którymś Twoim bazarku  :)

Posted
11 godzin temu, Poker napisał:

Obie talie  za 8 zł . Proszę o dostawę do sklepu anica.

8 godzin temu, mila-ada napisał:

Poproszę nr 2 w KT

Dziękuję :) już aktualizuje :)

Posted
7 minut temu, sunia2000 napisał:

A już myślałam, że się pozbede tych pierdolek :) ok, w takim razie odpadnie mi podróż na pocztę :) jeśli trzeba to kasiorke mogę ci odesłać? 

Zróbmy tak: zapisz mi cegiełki za 30zł, nadwyżkę odeślij, będzie dobrze dla wszystkich  :)

Posted
9 godzin temu, rozi napisał:

Zróbmy tak: zapisz mi cegiełki za 30zł, nadwyżkę odeślij, będzie dobrze dla wszystkich  :)

Ok :)  Dziekuje :)

6 godzin temu, anica napisał:

Poproszę książkę nr1 CW   , mgiełka nr 33 za 5zł , nr 50 za CW i oczywiście ,poproszę o dostawę prosi.gif

Dziękuje - juz zapisuje :) nr 50 cw - etui czy bransoletka?

oczywiście jak zwykle dostawa do rąk własnych :) Tym razem wraz z fantami dla Poker :)

Posted

Dotarły dziś wplaty od rozi - 30zł - tak jak się umawiałysmy :) Przelew zwrotny już poleciał :)

I od brzośki dotarło 20zł+10zł stałej dla Henia - brzośka chyba wyślemy te wszystkie fanty? Czy zamierzasz odwiedzić wrocław? :)