Poker Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Malagos, mam 67 insulinówek do oddania. Potrzebujecie dla taty? Quote
malagos Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 8 godzin temu, Poker napisał: Malagos, mam 67 insulinówek do oddania. Potrzebujecie dla taty? 6 godzin temu, Anula napisał: Ja mam też okło100szt.2,25x8mm; 0,3x8mm. Dziękuje, moje Kochane, ale na razie nie potrzebne Quote
malagos Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Reasumując : Maminka jest już od niedzieli pod opieką Mikropsiaków - kupiłam dwie obroże i dwie smyczki, taka wyprawka. Sunia szczeniak pojechała do Legionowa, dałam kocyk, 3 puszki karmy junior i torbę suchego dla szczeniąt. Ale dwaj chłopaczkowie się pochorowali, czort wie, co to było - leczenie kosztowało trochę :( Zdrowszy szczylek pojechał do Przasnysza do ds, z wyprawką jak sunieczki, drugi szczylek jest pod opieką naszej dr Magdy w Makowie Maz. To nie jest parwo To tak w kwestii rozliczenia wydatków :( Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 za malentasie sciskuniam ogromnie ogromnie i za Mamuninke niechaj sie ulozy jak najlepiej lapenkom z kramku bedzie jakies 50 zlociaszkow dla Was 1 Quote
malagos Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 Zmieniłam tytuł wątku, wszystko skończyło się pomyślnie. W kojcu gminnym od 2 dni kolejna sunia, a u nas nadal Bazia w bdt. Quote
malagos Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 8 godzin temu, rozi napisał: Czyli ten z lecznicy też w DS? :) Tak, ma domek, nazywa się Iwan i uwielbia spać pod kocykiem :) Trafił do dwóch pań, i go babki rozpieściły :) 1 Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Iwan pod kocykiem to lekko humorystyczne, przyznasz :) No ale dwie panie... 1 1 Quote
Nadziejka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Rozliczam Dla Mamuni z dzidziami u malagosiow,Zapraszam serduchem Dobreduszki do 28 marca malagosiu bardzo bardzo ciesze raduje ze malutenki zdrowe ze w domkcach swoich ogromnie raduje i pozdrawiam jestem dopiero dzis po dluzszym czasie rozliczam wiele kramcikow zaraz poniedzieli powinnam juz slac ku Tobie malagosiu pien8azki z zakonczonego szczescia zdroooowenka malenkim i Mamuni a czy sa jakies wiesci od Mamusinki psinki? Quote
malagos Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Ostatnio nie mam wieści o Mamince - ze 2 tyg temu było śliczne zdjęcie na kanapie i na kolanach opiekunki w domu tymczasowym :) Jestem spokojna o jej przyszłość, bo dziewczyny z fundacji nie dadzą jej zrobić krzywdy :) 1 Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Rozliczony! 52 zl Dla Mamuni z dzidziami u malagosiow,Zapraszam Dobreduszki do 28 marca malagosiu dzis wyslalam ku Tobie raneczkiem 52 zl z zakonczonego dla mamuni z dzidziami jak doleca prosze o potwierdzonko na tym kramku zakonczonem pozdrawiam lapenki Quote
malagos Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Już mam na koncie 52 zł z bazarku Nadziejkowego! Bardzo dziękuję! Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Na zdrowenko wszelkie wszytkim przemilym oczenkom i brzusiom 1 Quote
malagos Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Nadziejko, ja te pieniądze przeznaczę na szczepienie wirusówek u Pusi i u Kasji, tej kojcowej suczki. Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 minuty temu, malagos napisał: Nadziejko, ja te pieniądze przeznaczę na szczepienie wirusówek u Pusi i u Kasji, tej kojcowej suczki. Ciociu oczywiscie jak i gdzie tylko tylko uwuazasz a czy potzrebne pieniazki beda dla Bezuni? Quote
malagos Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 21 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu oczywiscie jak i gdzie tylko tylko uwuazasz a czy potzrebne pieniazki beda dla Bezuni? Beza jest na naszym utrzymaniu, ale dajemy radę, dziękuję :) Na razie sprawa i Pusi, i Kasji, tej z gminnego kojca, ogarnięta. Quote
Nadziejka Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Serduchem zasylam gorace pozdrowionka calej rodzince mamuni z dzidziami w domeczkach swych 1 Quote
Recommended Posts