Isiak Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Witam serdecznie w progach książkowego antykwariatu otwartego na potrzeby psiaków, którym pomaga ewu, wątek tutaj. A w szczególności na zakup surowicy dla szczeniaczków, wątek tutaj. Bazarek ma formę licytacji, przebijamy o pełne złotówki. Jeżeli cokolwiek się sprzeda, koszty przesyłki rejestrowanej wg cennika PP pokrywa Kupujący. Jeżeli Kupujący życzy sobie przesyłkę nierejestrowaną, proszę o taką informację na wątku. Czas trwania bazarku: do 19.02. do godz. 20.00, ostatni ważny post z godz. 19.59. Na wpłatę czekam 5 dni od wysłania PW. Po otrzymaniu przesyłki proszę o potwierdzenie TUTAJ, na wątku bazarkowym, nie na PW. Wszystkie zdjęcia po kliknięciu otwierają się w większym rozmiarze. 1 Quote
Isiak Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 Post rozliczeniowy - jeżeli będzie co rozliczać. Aga76 - cegiełka - 10 zł - wpłacone Patmol - poz.22 - 7 zł + 3,70 KW = 10,70 zł - wpłacone 20 zł guccio - poz. 7, 16, 18 i 21 - 15 zł + 18,00 KW = 33 zł - wpłacone Razem zebrało się na zakup surowicy: 41,30 Przelewam na konto ewu 50 zł. Quote
Isiak Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 1. Ludzie Stalina. CW 3 zł 2. Fenomen Stalina. CW 3 zł 3. 16. CW 3 zł 4. Edward Gierek: Przerwana dekada. CW 3 zł 5. Kim Pan jest, Panie Wachowski? CW 3 zł Quote
Isiak Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 6. Deportacje i przemieszczenia ludności polskiej w głąb ZSRR 1939-1945. CW 3 zł 7. Katyń. Relacje, wspomnienia, publicystyka. CW 3 zł guccio - 3 zł 8. Katyń. Lista ofiar i zaginionych. CW 3 zł 9. Katyń w pół drogi. CW 3 zł 10. dzieje sprawy Katynia. CW 3 zł Quote
Isiak Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 11. Dramat katyński. CW 3 zł 12. Zimowy ogień. CW 3 zł 13. Balladyna. CW 3 zł 14. Flirty bez znieczulenia. CW 3 zł 15. Słownik angielsko-polski. CW 3 zł Quote
Isiak Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 16. Ty i Twoje Akwarium. CW 5 zł guccio - 5 zł 17.. Rośliny akwariowe. CW 5 zł 18. Wodny Świat Akwarium. CW 4 zł guccio - 4 zł 19. Ty i Twoje Ptaki. CW 5 zł 20. Łuszczaki. Stan dobry, oprawa miękka. CW 3 zł Quote
Isiak Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 21. Słodkowodne ryby akwariowe. CW 3 zł guccio - 3 zl 22. Gupik. Książka kupiona na wystawie pokonkursowej gupików z wpisaną dedykacją dla mnie i podpisem autora - mam nadzieję, że to nie będzie przeszkadzać. Ogrom bardzo profesjonalnej wiedzy dla pasjonatów i hodowców tego gatunku. CW 7 zł. Patmol - 7 zł 23. Obroża z czarnego zamszu z cyrkoniami dla kota - nie używana, tylko przymierzona. Na moją Kocię za duża. CW 3 zł Niżej na wątku są jeszcze niespodzianki: dary od kochanych Cioteczek Magdarynki i Nadziejki: biżuteria i NOWA książka, fajniste fanty, które mogą być na prezent! Dziękuję bardzo za ten dar! A takie to cuda: ZAPRASZAM! Quote
Isiak Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 3 minuty temu, guccio napisał: To ja zacznę.21 CW poproszę. Witam serdecznie i dziękuję bardzo :))) Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Isiaczkowa cudna Ciociu pozwol ze sie dlozymy razem z Magdarynka fantuskami na tę ratujaca zycie surowice 1 Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Dary Magdarynki 1 Bransoleta 2 sztuki rzemyk plus posrebrzane elementy dlugosci 21 cm cena wywol za 1 szt 6 zl 2 Dary Magdarynki Bransoleta 1 sztuka slicznosci 21 cm plus przedluzka cena wywol 14 zl 1 Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Nadziejkowe Dary 1 ksiazka ,,Milosc za sms,, nowa stan idealny ciekawe opowiesci czleka ktory pracowal w firmie biurze smsowym ... opowiada o tym jak naciagaja ludzi cena wywol 5 zl Nadziejkowe Dary 2 Kolczyki ala srebro leciutenki sliczne kupila lata temu stan idealny zdj z google bardzo podobne do tych na zdj cena wywol 7 zl 1 Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Doloz prosze Ciociu Droga sercem calem moze jakas Dobraduszka sie skusi wszelka wysyleczka z Nadziejkowa Quote
Isiak Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Dziękuję Wam Nadziejko i Magdarynko z całego serca za śliczne fanty :) Quote
guccio Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Pokazałam koledze.Proszę jeszcze nr 16 CW. Bazareczku rozkręcaj się! Quote
Isiak Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Pokazałam koledze.Proszę jeszcze nr 16 CW. Bazareczku rozkręcaj się! Dziękuję :)))) Polecam też książkę Wodny świat akwarium, piękne zdjęcia i bardzo mądrze opracowany tekst. Dużo informacji zebranych "w pigułce". W kilku zdaniach na temat każdego gatunku ryb określony wymagany minimalna wielkość zbiornika, jego urządzenie, rodzaj pokarmu, parametry wody, biotop, strefa, w której ryba w akwarium przebywa, wskazówki łączenia z innymi gatunkami. Jak dla mnie ta książka jest genialna, mimo, że mała i stosunkowo "cienka", bo ma tylko 159 stron. Naprawdę polecam :) Quote
guccio Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Dziękuję :)))) Polecam też książkę Wodny świat akwarium, piękne zdjęcia i bardzo mądrze opracowany tekst. Dużo informacji zebranych "w pigułce". W kilku zdaniach na temat każdego gatunku ryb określony wymagany minimalna wielkość zbiornika, jego urządzenie, rodzaj pokarmu, parametry wody, biotop, strefa, w której ryba w akwarium przebywa, wskazówki łączenia z innymi gatunkami. Jak dla mnie ta książka jest genialna, mimo, że mała i stosunkowo "cienka", bo ma tylko 159 stron. Naprawdę polecam :) Kochana,jak tak gorąco polecasz to dopisz do moich zakupów.Za takie grosiki warto zakupić,kogoś uszczęśliwić.Ja już nie wiem co w moim życiu było pierwsze,rybki,psy czy koty.Moje tycie wnuki jeszcze małe po babci kochają wszystkie stworzenia a mądra córka im wszystko czyta.Pozdrawiam. 2 Quote
Isiak Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 2 godziny temu, guccio napisał: Kochana,jak tak gorąco polecasz to dopisz do moich zakupów.Za takie grosiki warto zakupić,kogoś uszczęśliwić.Ja już nie wiem co w moim życiu było pierwsze,rybki,psy czy koty.Moje tycie wnuki jeszcze małe po babci kochają wszystkie stworzenia a mądra córka im wszystko czyta.Pozdrawiam. Dziękuję :) Z całą pewnością będziesz zadowolona z tej książeczki. Miałam akwarium przez wiele lat, póki w domu nie zjawił się mój pierwszy w życiu, obecny kot adoptowany z lecznicy. Kocica takie harce wyrabiała na akwarium, że się rozszczelniło i zlikwidowałam. Raz nawet w nim zanurkowała :))) To była nocna akcja, jak zaczęło kapać, a sąsiedzi pod nami ledwo co skończyli gruntowny remont mieszkania :)))) Całą sytuację opisywałam na blogu tutaj: https://donka66.blogspot.com/2016/07/o-may-wos-katastrofa-i-zalega-kartka.html Fajnie, że masz takie zwierzolubne wnuki, i mądrą córkę. Wychowacie ich na ludzi o dobrych sercach, którym nie obca będzie empatia. Oby więcej takich mądrych mam i babć było! A tak wyglądało moje ukochane akwarium: 1 Quote
uxmal Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 o ho ho! jakie piękne akwarium . Też polecam tę książkę co Isiaczek. Jest bardzo zwiezła. Wszystko jest dobrze opisane. Kiedy chce się zmienić obsadę - to ta książeczka jest niezbędna. Isiaczku a jakie roślinki masz w akwa? anubiasa widze i moczarkę i jakieś microzorium? i ile litrowe? No i chylę czoła-kiryski utrzymać w dobrej kondycji jest cięzko. 1 Quote
Recommended Posts