Maszaberla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 brazowa1 napisał(a):nie :lol: maszaberla,wszystko byloby cudowne,gdyby nie to,ze nie mam szans zabrac kajtusia do Warszawy-raz,ze podroz pociagiem dla niego bylaby obciażeniem,ale to nie tak istotne,jak fakt,ze w schronisku,na takie innowacje sie nie zgodza. Dbaja o zwierzaki,tego nie mozna zarzucic,ale do kazdej nowosci trzeba przekonywac wrecz latami.Zawsze mi glupio tak pisac i odmawiac ludziom,ktorzy bardzo chca pomoc,ale tak niestety jest :oops: Szkoda, naprawde szkoda Raz ze znalazlby od razu dom, dwa - mozna byloby zabrac 2 inne psiaki, przy okazji skorzystac z tego ze mozna zareklamowac schronisko Dziwie sie ich reakcji, tym bardziej ze inne schroniska bardzo korzystaja z takiej okazji Poza tym wiem na 100% ze taki pies od razu znalazlby dom W kazdym badz razie dziekuje za odpowiedz, biore sie w takim razie za inne schroniska Ale Kajtusia oczywiscie nie opuszcze :loveu: Quote
Betbet Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 niesamowity jest z tą piłą w pycholu...Kajtuś:loveu: Quote
deedee77 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Brązi Ola zrobi program tylko musimy obmyślić wszystko i opowiedzieć plan i pójdzie w prawdzie na lokalnej ale zawsze Quote
Maszaberla Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='brazowa1']dzieki,ze kajtusia nie opuscisz. Niestety,na sama zgode na ogloszenia w necie,musielismy pracowac kilka lat,sa rzeczy,na ktore nie mamy wpływu. Przeciez kazda okazja pokazania/wyadoptowania psa to rzecz bezcenna! Moze pomoge przez ogloszenie pieska w gazecie? To tez pewnie odpada? :oops: Quote
brazowa1 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ech,ja to wszystko wiem,my to wszystko wiemy...a mi zawsze przypada niewdzieczna rola tlumaczenia sie :placz::placz::oops: tak naparwde mamy pozwolenie tylko na jedne ogloszenia,po zatwierdzeniu tekstu. Quote
Maszaberla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 brazowa1 napisał(a):ech,ja to wszystko wiem,my to wszystko wiemy...a mi zawsze przypada niewdzieczna rola tlumaczenia sie :placz::placz::oops: tak naparwde mamy pozwolenie tylko na jedne ogloszenia,po zatwierdzeniu tekstu. Nie, nie chodzi mi o tlumaczenie, nie naciskam tylko pytam :oops: Nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego pies, ktory ma szanse na szybkie znalezienie domu musi gnic w schronisku Rozumiem ze ma pelna miske i troskliwych ludzi kolo siebie ale to nie to samo co swoj kacik Paranoja :mad: W tej chwili pozostaje jedynie skupianie sie na ogloszeniach i liczenie na szanse ze ktos sie nim zainteresuje a w takiej sytuacji jest milion psow :angryy: Quote
Lemoniada Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kajtusiu słodziaku, co u Ciebie? Może odzywał sie ktoś w sprawie adopcji? Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 była propozycja domu dla kajtka.DO BUDY! kogos chyba powaliło na mozg. Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Lemoniada napisał(a):Kajtusiu, nie wierzę :( najgorsze,ze to wymyslila osoba zwiazana z psami schroniskowymi.czasem nie wiem,czy niektorzy mysla. Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 brazowa1 napisał(a):najgorsze,ze to wymyslila osoba zwiazana z psami schroniskowymi.czasem nie wiem,czy niektorzy mysla. Nie mysla i nic wymyślić normalnego nie mogą :/ :roll: :angryy: Quote
a-markofix Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kajtuś błyskawica :loveu: - mamy dla niego piłeczki, przytulamy i podnosimy... Brązowa będziesz w ten weekend w schronie, bo się wybieram... Quote
Betbet Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kajteczku kochany...i co...MASZ TALENT ale nitk tego nie widzi? Quote
silke Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cześć, Kajtusiu! Może ten weekend będzie dla Ciebie szczęśliwy? Quote
a-markofix Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dziś znów widziałem Kajtusia - no niesamowity jest, uroczy, prześmieszny i straaaaaasznie szybki :loveu: Quote
deedee77 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Spotkaliśmy się dziś w korytarzu, wtulił się na trochę w moje nogi z piłeczką w zębach, chwila miziania i ruszył dalej za ukochaną panią Marią:loveu: Quote
Recommended Posts