Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
nie :lol:
maszaberla,wszystko byloby cudowne,gdyby nie to,ze nie mam szans zabrac kajtusia do Warszawy-raz,ze podroz pociagiem dla niego bylaby obciażeniem,ale to nie tak istotne,jak fakt,ze w schronisku,na takie innowacje sie nie zgodza.
Dbaja o zwierzaki,tego nie mozna zarzucic,ale do kazdej nowosci trzeba przekonywac wrecz latami.Zawsze mi glupio tak pisac i odmawiac ludziom,ktorzy bardzo chca pomoc,ale tak niestety jest :oops:

Szkoda, naprawde szkoda
Raz ze znalazlby od razu dom, dwa - mozna byloby zabrac 2 inne psiaki, przy okazji skorzystac z tego ze mozna zareklamowac schronisko
Dziwie sie ich reakcji, tym bardziej ze inne schroniska bardzo korzystaja z takiej okazji
Poza tym wiem na 100% ze taki pies od razu znalazlby dom
W kazdym badz razie dziekuje za odpowiedz, biore sie w takim razie za inne schroniska
Ale Kajtusia oczywiscie nie opuszcze :loveu:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']dzieki,ze kajtusia nie opuscisz.
Niestety,na sama zgode na ogloszenia w necie,musielismy pracowac kilka lat,sa rzeczy,na ktore nie mamy wpływu.

Przeciez kazda okazja pokazania/wyadoptowania psa to rzecz bezcenna!
Moze pomoge przez ogloszenie pieska w gazecie?
To tez pewnie odpada? :oops:

Posted

ech,ja to wszystko wiem,my to wszystko wiemy...a mi zawsze przypada niewdzieczna rola tlumaczenia sie :placz::placz::oops:
tak naparwde mamy pozwolenie tylko na jedne ogloszenia,po zatwierdzeniu tekstu.

Posted

brazowa1 napisał(a):
ech,ja to wszystko wiem,my to wszystko wiemy...a mi zawsze przypada niewdzieczna rola tlumaczenia sie :placz::placz::oops:
tak naparwde mamy pozwolenie tylko na jedne ogloszenia,po zatwierdzeniu tekstu.

Nie, nie chodzi mi o tlumaczenie, nie naciskam tylko pytam :oops:
Nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego pies, ktory ma szanse na szybkie znalezienie domu musi gnic w schronisku
Rozumiem ze ma pelna miske i troskliwych ludzi kolo siebie ale to nie to samo co swoj kacik
Paranoja :mad:
W tej chwili pozostaje jedynie skupianie sie na ogloszeniach i liczenie na szanse ze ktos sie nim zainteresuje a w takiej sytuacji jest milion psow :angryy:

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
najgorsze,ze to wymyslila osoba zwiazana z psami schroniskowymi.czasem nie wiem,czy niektorzy mysla.

Nie mysla i nic wymyślić normalnego nie mogą :/ :roll: :angryy: