brazowa1 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 piesek ma ogloszenia,na to liczymy najbardziej.Ale jezeli dom bedzie "jakikolwiek",taki jak poprzedni,to nie wydamy :shake: Quote
akucha Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 No gdzie jego nowe fotki??? I opowiadanie... Quote
brazowa1 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 akucha napisał(a):No gdzie jego nowe fotki??? I opowiadanie... aa,to na watku Karmelka ma byc. Quote
Maszaberla Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A gdzie tak w ogole Kajtus ma ogloszenia? Moze wkleimy jakas liste ogloszen - bo nie widze albo cos przeoczylam :roll: Quote
silke Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kajtusiu, życzę Ci wyjątkowych Świąt. Niech po Ciebie przyjdzie jakiś dobry człowiek. brązowa, Wesołych Świąt! Quote
brazowa1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Maszaberla napisał(a):A gdzie tak w ogole Kajtus ma ogloszenia? Moze wkleimy jakas liste ogloszen - bo nie widze albo cos przeoczylam :roll: Kajtuś ma trojmiejskie ,strone schroniskowa,all.Faktycznie -nie napisalam tego. Silke,dziekuje :) za zyczenia! Quote
deedee77 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Jest po prostu fenomenalny ze swoją piłeczką:crazyeye: Tak niewiele trzeba na niedużego miłego pieska...i tyle radości Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 brazowa1 napisał(a):Kajtuś ma trojmiejskie ,strone schroniskowa,all.Faktycznie -nie napisalam tego. Czy moge prosic o link do jakiegos ogloszenia? (chodzi mi o tresc) dalabym go do cafeanimal - moze spodoba sie i trafi do Metra? Czy Kajtus nie chcialby pokazac sie w TV? Ze swoja pileczka oczywiscie;) Quote
akucha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Proszę, oto kajtusiowy tekst: MAM TALENT! O Kajtusiu na krzywych łapkach. 5 lat temu do schroniska trafił mały, rudy ,niepozorny kundelek na krzywych jamniczych łapkach. Dostał na imię Kajtuś. Trochę niesforny, nieprzyciągający uwagi. Jak wobec tego się stało, że ten właśnie rudasek stał się największą psia osobowością schroniska? Pewnego dnia Kajtuś znalazł w schronisku zagubiona przez innego psa piłeczkę. Gdy wrócił z nią w pysku do boksu, jeszcze nikt nie podejrzewał, że oto mamy do czynienia z prawdziwym talentem. Od tamtej pory nie rozstawał się ze swoim największym skarbem. Gdzie Kajtuś, tam i jego piłeczka. Po kilku dniach zniecierpliwiony niedomyślnością ludzi, rudasek na silę wcisnął zabawkę w rękę człowieka i tak zaczęła się dla niego nowa era w schronisku. Czasem odwiedzający schronisko mogą zobaczyć ruda strzałę, która biegnie z uszczęśliwionym pyskiem, raz po raz aportując piłkę. Często zaczepia nieznajomych ludzi, aby pobawili się z nim, ci o bardziej miękkim sercu rzucają... To nie jest zwykle aportowanie piłek-to jego życie, jego pasja, jego obsesja .Jeżeli nie wykazujesz chęci do rzucania lub zagapisz się albo nie reagujesz na kajtusiowe szczekanie, piesek delikatnie wciśnie Ci piłeczkę lub subtelnie połozy na stole, abyś na pewno zauważył! Kajtuś nie potrzebuje długich spacerów, ot wyjście trzy razy dziennie, z piłeczką, na piętnastominutowe spacerki, piesek wybiega się aportując. Potrzebuje uczucia i zrozumienia dla jego pasji, ludzi z poczuciem humoru. Ten pies został niedawno okrutnie potraktowany -jego adopcja musi być przemyślana, nie można mu robić wody z mózgu... JEST SUPER! PIES OBOK KTOREGO NIE DA SIE PRZEJSC OBOJETNIE. Wykastrowany, w domu zachowuje się bardzo grzecznie. Schronisko w Sopocie: tel. (058) 551 24 57 Zapraszamy! Kontakt z wolontariuszką: 605 325 725 Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Akucha, dziekuje :-) Prosze CAFEANIMAL [SIZE=2]Kajtusiowego Allegro nie znalazlam:shake: Quote
akucha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Maszaberla']Akucha, dziekuje :-) Prosze CAFEANIMAL [SIZE=2]Kajtusiowego Allegro nie znalazlam:shake: Kajtuś już jest na cafeanimal, mamy tam schroniskową stronkę, zapomniałam napisac :oops:Ale to nic, od przybytku głowa nie boli. Allegro Kajtuś ma, szukaj po tytule ogłoszenia: Mam talent... w grupie psów woj. pomorskiego. Quote
deedee77 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Muszę dodać że to jedyny piesek w naszym schronie który biega sobie bez smyczy bo bardzo się słucha Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Maszaberla napisał(a): Czy Kajtus nie chcialby pokazac sie w TV? Ze swoja pileczka oczywiscie;) Brazowa ponawiam pytanie - juz w TV wiedza o takim piesku ;) Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 akucha napisał(a):Kajtuś już jest na cafeanimal, mamy tam schroniskową stronkę, zapomniałam napisac :oops:Ale to nic, od przybytku głowa nie boli. Allegro Kajtuś ma, szukaj po tytule ogłoszenia: Mam talent... w grupie psów woj. pomorskiego. Znalazlam :oops: Ale im wiecej zmasowanego ataku tym lepiej dla Kajtusia;) Quote
szuwar Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Śliczny Kajtuś, kochany Kajtuś, a ciągle niczyj... Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 brazowa1 napisał(a):w trojmiescie nie ma programu o psach w TV. Ale ja bym chciala Was zaprosic do nas do Warszawy, program 2 TVP u p.Michala Olszanskiego Quote
brazowa1 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Maszaberla napisał(a):Brazowa ponawiam pytanie - juz w TV wiedza o takim piesku ;) w trojmiescie nie ma programu o psach w TV. Quote
Maszaberla Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Czy napisalam cos nie tak ze Brazowa nagle zniknela? ;) Quote
brazowa1 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Maszaberla napisał(a):Czy napisalam cos nie tak ze Brazowa nagle zniknela? ;) nie :lol: maszaberla,wszystko byloby cudowne,gdyby nie to,ze nie mam szans zabrac kajtusia do Warszawy-raz,ze podroz pociagiem dla niego bylaby obciażeniem,ale to nie tak istotne,jak fakt,ze w schronisku,na takie innowacje sie nie zgodza. Dbaja o zwierzaki,tego nie mozna zarzucic,ale do kazdej nowosci trzeba przekonywac wrecz latami.Zawsze mi glupio tak pisac i odmawiac ludziom,ktorzy bardzo chca pomoc,ale tak niestety jest :oops: Quote
Lemoniada Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 O rany, zakochałam się:oops: To obok Wojtusia z Łomianek najsłodszy piesek na całym dogo! Quote
Recommended Posts