MALWA Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 23 godziny temu, elik napisał: Nareszcie dogo się pojawiło. Od wczoraj nie mogłam wejść na dogo. Aniu piękne dzieki za bazarek dla biednej suni Ja proponuję dla niej imię Luna i oddaje na to imie 10 głosów. Anica - sprawdz prosze, bo cos mi sie zdaje, ze eliczek oddal 10 glosow na Lune, a nie jak zapisalas 20..... 1 Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 8 godzin temu, MALWA napisał: Anica - sprawdz prosze, bo cos mi sie zdaje, ze eliczek oddal 10 glosow na Lune, a nie jak zapisalas 20..... Jasne że 10, Dziękuję i lecę poprawić :) Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 8 minut temu, agat21 napisał: A ja proponuję imię Bella. :) Suuuper mamy kolejne imię Dziękuję i lecę zapisać :) Quote
elik Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Dnia 9.01.2019 o 11:28, anica napisał: FABIA - Malwa INKA - Nesiowata Luna - Elik Bella - agat21 Wszystkie imiona piękne :) Słowo, że nie wiem, na które ostatecznie zagłosować :) Quote
anica Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 33 minuty temu, elik napisał: Wszystkie imiona piękne :) Słowo, że nie wiem, na które ostatecznie zagłosować :) Prawda? głosujesz Elu na "swoją" Lunę ... jak na razie ;) Quote
anica Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 13 minut temu, MALWA napisał: Witam z rana :) Witam ciepło z mokrego Wrocławia :) Quote
MALWA Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 3 minuty temu, anica napisał: Witam ciepło z mokrego Wrocławia :) Z okolic Poznania na szczescie nie pada. Quote
anica Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 9 godzin temu, Nesiowata napisał: I co - nikt nie ma pomysłu? ....wierzę że jeszcze jakieś ,będą!... jak na razie to ,prowadzi Fabia :) Jeszcze wieczorkiem zajrzę Quote
MALWA Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 6 minut temu, anica napisał: ....wierzę że jeszcze jakieś ,będą!... jak na razie to ,prowadzi Fabia :) Jeszcze wieczorkiem zajrzę To ja moze napisze troche o Fabi... Poznalam ja na kursie groomingu, ktory ukonczylam w grudniu. Fabia to shi tzu, i moj drugi psiak, ktorego samodzielnie wykapalam, wysuszylam i obcielam. Taka troche z niej mala kreciola, ale satysfakcja z tego, ze pies, ktory wygladal fatalnie zmienia sie w male cudo - ogromna. 1 Quote
MALWA Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 10 minut temu, anica napisał: Tak! wiem o czym piszesz :) : ) Quote
elik Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Poznalam ja na kursie groomingu, ktory ukonczylam w grudniu. Ooooo gratuluję Agnieszko :) Nie tak dawno rozmawiałyśmy o tym co zamierzasz, a widzę, że to już realizujesz :) Brawo. Szybko działasz :) Quote
MALWA Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Zaglądam przed snem....................... Quote
anica Posted January 13, 2019 Author Posted January 13, 2019 21 godzin temu, elik napisał: Ooooo gratuluję Agnieszko :) Nie tak dawno rozmawiałyśmy o tym co zamierzasz, a widzę, że to już realizujesz :) Brawo. Szybko działasz :) Nie wiem? domyślam się! ale również Gratuluję! :) 20 godzin temu, MALWA napisał: Zaglądam przed snem....................... Dziękuję, Agnieszko :) 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Mo.że w niedzielę? ... jednak Nie! ;) może w poniedziałek? 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Hej, Ewciu :) 10 godzin temu, MALWA napisał: Dzien Dobry ! i Dzień dobry ;) Quote
anica Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 21 godzin temu, MALWA napisał: Dzien Dobry ! Dzisiaj ja przywitam Nowy tydzień, Dobrego tygodnia, kochani Dzień dobry ... i zaczynamy Nowy tydzień! Quote
Recommended Posts