Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fiorka
Posted

A mi to wyglądało na precyzje klikania :evil_lol:

Posted

[quote name='ursa81']Po czym wnioskujesz? :lol:

[quote name='Goshka']OgonHery jest na 100% kopiowany:-)

Kurczę, ale wstyd sama nie wiem czy moja sunia ma kopiowany ogon czy nie :oops:

Ale to też wina hodowcy, który można powiedzieć - nie odzywa się do mnie...:roll: zero zainteresowania dziećmi..

Asiu, śliczne maluchy :)

Posted

Majowa wyprawa:

w trakacie zwiadu

cel namierzony

zacięta walka

a teraz walka podwodna

a to jeden z ocalałych złoczyńców

Guest Fiorka
Posted

Ale Zahra pięknie rośnie ! Bardzo ładne zdjęcie w postawie figurka nienaganna - nie powiem !

Osz Wy niedobre :evil_lol: żabki i rybki kradniecie ze stawu ?!:mad:

Posted

ooo to juz niedługo się rozsypie!!!!

A ja się pochwalę: mój Amo zaliczył wczoraj swój pierwszy konkurs czeski, otrzymując dyplom I stopnia i rozpoczynając swoja karierę użytkową- za tydzień jedzie na następny konkurs:)

Posted

Uuu, świetnie! Nie masz pojęcia, jak Ci zazdroszczę tej użytkowości Twoich psów. Strasznie bym chciała żyć z wyżłem po wyżlemu, ale u mnie niestety można jedynie tropowca z psa zrobić.
I gdy tak myślę o kolejnym pokoleniu, o tym, że bardzo bym chciała sobie za rok córcię Grzanki zostawić, to aż się boję, jaki to z niej wyżeł będzie...

Posted

Gdybym miała sama szkolić swoje psy, prawdopodobnie bym je tylko zmarnowała- wyszło tak -ze mam ich 3 a nie jednego, a z trójką nie dawałam sobie rady. Żeby więc więcej nie popsuć, wysłałam je na szkolenie. Przy okazji tego szkolenia sama sie sporo nauczyłam, wiele dowiedziałam o samych wyżłach.
Moje pola w ptactwo nie obfitują, ale teraz już wiem gdzie jechać ćwiczyć- więc teraz to tylko sama przyjemność:)

Posted

Psiarnia z Manowa
To chyba fousek (tylko czy on nie powinien mieć czupryny na głowie??)
ARAN z Rohatecke Slatini

Wyżełki niemieckie
KESSEL z Czarnego Dworu

Posted

Wyżeł niemiecki szorstkowłosy
OSKAR z Szubina

Mam nadzieje, że nie pomyliłam fouska z szorstkowłosym niemieckim.

Wyżeł pirenejski (Braque Saint - Germain)
ELLI ENTEN WILLIS

Posted

Weimarka
UNDI z Jarszewka

Drugiej weimarki - LANDIA z Bobiecińskiego Lasu - nie udało mi sie w ogóle uchwycić.

Wyżeł węgiersk
Foryś z Tałchejów

Posted

Znalazlam jedna bardzi "inteligentną" foktę mojej Doroty na karcie Piaskowego aparatu. Autorem zdjecia jest oczywiscie Rafał, ale ja nie mogłam sie oprzeć, i tak oto zamieszczam zdjęcie:

Guest Fiorka
Posted

Gratulacje i zazdrościmy ... my możemy się pochwalić wielkim polowaniem na gołębie - bo tego mamy najwięcej :eviltong:

Dzięki Sylwia za zdjęcia ja też musze wrzucić swoje ... na moich jest pełno wyżłów porozrzucanych na trawce, śpiących na kocach :evil_lol:

Posted

zgredek.80 napisał(a):
Ta "pointerka" wygląda jak braque saint germain J.Stachów ze Szczecina

:thumbs:
W takim razie to ELLI ENTEN WILLIS właściciel się zgadza.

Wyglądała mi na za długa na pointerke ale ja sie nie znam na nich wiec myśłałam, że to pointerka nie ująta w katalogu.0.

Guest ursa81
Posted

Ominęła nas wystawa w Dobrym Mieście. Troszkę nam było smutno z tego powodu... ;)

Ale i tak czas spędziliśmy miło :) Niektórzy z nas nawet błogo :)

Wiadomo, że najlepsze miejscówki są pod stołem - tam zawsze coś skapnie

Unikalny widok: Tropik wymęczony i najedzony :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...