sylrwia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 falco22 napisał(a):Sylwia zazdrościmy Ci z Tazi tych "bażancich" terenów:angryy: u nas pustynia.....:(:(:( U nas nie jest tak różowo z bażantami:shake: ot po prostu znalazłam kilka miejsc gdzie jest kilka sztuk i to wszystko. A w sumie, żeby nie pies to pewnie moglabym chodzić obok nich i nie wiedzieć, że te kilka jest. A co Bellis taka sama na tych fotkach? Gdzie reszta rodzeństwa uwieszone u cycucha matki?
jula&czaga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 fotki przecudne. Mała Bellis widze że juz sie znudziła siedzeniem przy mamie :D i zaczyna poznawać swiat. Ula Twoje łobuziaki sa swietne - wiesz ja tez mialam przekopywany ogrodek ale poszlysmy na kompromis. Ja im zostawilam jeden wielki dól ktory sobie modernizują jako leżak plażowy a one w zamian pozostawiły reszte działki w spokoju :D
falco22 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To nie "Zarozumialec"....on niucha piękne zapachy wiosny:eviltong: Sylwia Bellis to jedynaczka:-(:-(:-( Uleńko jeszce troszke i Bellis będziepoznawać Wilkowice i okolice.....:evil_lol:
sylrwia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 falco22 napisał(a):To nie "Zarozumialec"....on wywą****e piękne zapachy wiosny:eviltong: Sylwia Bellis to jedynaczka:-(:-(:-( Uleńko jeszce troszke i Bellis będziepoznawać Wilkowice i okolice.....:evil_lol: O rany ale będzie rozpieszczona :crazyeye: taka to ma szczęście od małego, wszystko tylko dla niej, "mleczarnia" na wyłączność, pańcia na wyłączność, zabawki na wyłączność. :evil_lol: Theogonia napisał(a):... Sylwia, podoba mi sie ten twoj Rudy, i bede Wam w Łodzi kibicowac:) Ojej my z Muniem w klasie razem jesteśmy, więc szanse mizerne bo sędzia podobno preferuje psy z klas użytkowych czy tez psy które polują, a zna Munia i jego Pana i wie, że polują. Więc ... tylko liczymy na imprezkę:p Saskja napisał(a): ... Do pól Sylwiowych bliżej. Więc Sylwia dawaj dokładny adres pól :-) To przyjeżdżaj a chetnie posłuże za przewodnika:evil_lol:
Guest Fiorka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To ja się pochwalę swoimi 5 -8 bażantami które "podtrzymywałam" pod marketem :evil_lol: Rano je karmiłam, w południe podstawiały się psu. Doskonała współpraca - niepowiem ! :cool3: W tym roku już sobie poszły...ehhh, następne najbliższe 40 minut rowerem :shake: Sylwia a Ty sobie marudź ja i też będe trzymać kciuki ! Bellisek pikny ! Ursa a To co ta za kolce zamiast uszu !? Hihi , chyba ktoś chciał się mocno przytulić :evil_lol:
Goshka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Fiorka napisał(a): Ursa a To co ta za kolce zamiast uszu !? Hihi , chyba ktoś chciał się mocno przytulić :evil_lol: :roflt::roflt:
Guest ursa81 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='jula&czaga'] Ula Twoje łobuziaki sa swietne - wiesz ja tez mialam przekopywany ogrodek ale poszlysmy na kompromis. Ja im zostawilam jeden wielki dól ktory sobie modernizują jako leżak plażowy a one w zamian pozostawiły reszte działki w spokoju :D My też mamy układ: one mogą kopać gdzie chcą i ile chcą, a ja w tym czasie mogę posiedzieć na necie :cool3: To nie "Zarozumialec"....on niucha piękne zapachy wiosny:eviltong: Żebyście wiedzieli czym akurat były te "piękne zapachy wiosny..." :cool3: Ursa a To co ta za kolce zamiast uszu !? Hihi , chyba ktoś chciał się mocno przytulić :evil_lol: A faktycznie :lol: nawet nie zauważyłam! hah
jula&czaga Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 nawiązując to tematu zwierzątek... oto widok z okna mojej kuchni 2 dni temu :)
Guest Fiorka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 wow, zazdroszczę ... ja jak se kupie takie i postawie na balkonie to prawie to samo będzie ale bez zielonej trawy :evil_lol::eviltong: hihi łap w karton i przywieź co nie co ... może czas wziąć się za zasiedlenie ;)
twiggy Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jula&czaga napisał(a):nawiązując to tematu zwierzątek... oto widok z okna mojej kuchni 2 dni temu :) spodziewaj sie gości! :evil_lol: ;)
Honey Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 jula&czaga napisał(a):nawiązując to tematu zwierzątek... oto widok z okna mojej kuchni 2 dni temu :) Ach.. tylko pozazdroscic. U mnie glownie jelenie i dziki pod oknami chodza :)
Honey Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No i czasami jeszcze takie smieszne klapouchy przez pole przemkna ;) Falco - ta Twoja mala faktycznie niezle sobie poczyna ! Musisz uwazac, taka rozpuszczona jedynaczka, bez rodzenstwa, ktore nieraz daje sobie ostro 'popalic', szybciutko wejdzie Ci na glowe ! :lol:
Cockermaniaczka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 yyy ale cudne uszyska:p Najpiekniejsze wyzly to wyzly swobodnie biegajace:loveu: Cudo:loveu:
twiggy Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):Najpiekniejsze wyzly to wyzly swobodnie biegajace:loveu: To prawda!!! :loveu:
Guest ursa81 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cockermaniaczka napisał(a):yyy ale cudne uszyska:p Najpiekniejsze wyzly to wyzly swobodnie biegajace:loveu: Cudo:loveu: Prawda! A mi nie wychodzą takie zdjęcia :shake:
Cockermaniaczka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 A masz funkcje sport w aparacie?Bo ja mam i calkiem fajne wychodza:p Dajcie jakies fotki,chociaz sie napatrze:loveu:
Honey Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ursa - troche treningu i wyjda ! :lol: ( to ostatnie tez mi nie wyszlo.. ) A dziewczyny maja racje - takie wyzly sa najpiekniejsze :loveu: Chociaz w tym na przyklad wyzla trudno sie dopatrzyc ( o pieknym juz nie wspominajac :evil_lol: ) : albo w tym: :evil_lol:
Theogonia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 U mnie sie ciężarówka rozsypuje. Pierwsza czwórka:
Saskja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale śliczne kluseczki się wysypały z wyżłowej ciężarówki :loveu:
twiggy Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Saskja napisał(a):Ale śliczne kluseczki się wysypały z wyżłowej ciężarówki :loveu: A Wasza Ciężarówka kiedy sie rozsypie? :razz:
gonek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jeny cała tęcza kolorów :loveu: :loveu: Theogonia gratulacje :multi:
sylrwia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Asiu gratulacje szkrabów:loveu: Teraz czekamy na szare:razz:
Guest ursa81 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 O Bosze! Jakie śliczności maluteńkie! :loveu: Wczoraj brzuch, a dziś cmokanie cycuchów :loveu: A jak pięknie, przesłodko kwękają takie pyreczki :loveu: Co do funkcji aparatu i fot w ruchu to problem polega na tym, że nie mogę niczego złapać w kadrze. Mam słaby aparat ale coś by wyszło, gdyby tylko te "coś" dało się uchwycić :shake:
Recommended Posts