Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

falco22 napisał(a):
Sylwia zazdrościmy Ci z Tazi tych "bażancich" terenów:angryy: u nas pustynia.....:(:(:(

U nas nie jest tak różowo z bażantami:shake: ot po prostu znalazłam kilka miejsc gdzie jest kilka sztuk i to wszystko. A w sumie, żeby nie pies to pewnie moglabym chodzić obok nich i nie wiedzieć, że te kilka jest.

A co Bellis taka sama na tych fotkach? Gdzie reszta rodzeństwa uwieszone u cycucha matki?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotki przecudne. Mała Bellis widze że juz sie znudziła siedzeniem przy mamie :D i zaczyna poznawać swiat.
Ula Twoje łobuziaki sa swietne - wiesz ja tez mialam przekopywany ogrodek ale poszlysmy na kompromis. Ja im zostawilam jeden wielki dól ktory sobie modernizują jako leżak plażowy a one w zamian pozostawiły reszte działki w spokoju :D

Posted

To nie "Zarozumialec"....on niucha piękne zapachy wiosny:eviltong:

Sylwia Bellis to jedynaczka:-(:-(:-(

Uleńko jeszce troszke i Bellis będziepoznawać Wilkowice i okolice.....:evil_lol:

Posted

falco22 napisał(a):
To nie "Zarozumialec"....on wywą****e piękne zapachy wiosny:eviltong:

Sylwia Bellis to jedynaczka:-(:-(:-(

Uleńko jeszce troszke i Bellis będziepoznawać Wilkowice i okolice.....:evil_lol:

O rany ale będzie rozpieszczona :crazyeye: taka to ma szczęście od małego, wszystko tylko dla niej, "mleczarnia" na wyłączność, pańcia na wyłączność, zabawki na wyłączność. :evil_lol:

Theogonia napisał(a):
...
Sylwia, podoba mi sie ten twoj Rudy, i bede Wam w Łodzi kibicowac:)

Ojej my z Muniem w klasie razem jesteśmy, więc szanse mizerne bo sędzia podobno preferuje psy z klas użytkowych czy tez psy które polują, a zna Munia i jego Pana i wie, że polują.
Więc ... tylko liczymy na imprezkę:p

Saskja napisał(a):
...
Do pól Sylwiowych bliżej. Więc Sylwia dawaj dokładny adres pól :-)

To przyjeżdżaj a chetnie posłuże za przewodnika:evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

To ja się pochwalę swoimi 5 -8 bażantami które "podtrzymywałam" pod marketem :evil_lol: Rano je karmiłam, w południe podstawiały się psu.
Doskonała współpraca - niepowiem ! :cool3:

W tym roku już sobie poszły...ehhh, następne najbliższe 40 minut rowerem :shake:

Sylwia a Ty sobie marudź ja i też będe trzymać kciuki !

Bellisek pikny !

Ursa a To co ta za kolce zamiast uszu !? Hihi , chyba ktoś chciał się mocno przytulić :evil_lol:

Guest ursa81
Posted

[quote name='jula&czaga']
Ula Twoje łobuziaki sa swietne - wiesz ja tez mialam przekopywany ogrodek ale poszlysmy na kompromis. Ja im zostawilam jeden wielki dól ktory sobie modernizują jako leżak plażowy a one w zamian pozostawiły reszte działki w spokoju :D

My też mamy układ: one mogą kopać gdzie chcą i ile chcą, a ja w tym czasie mogę posiedzieć na necie :cool3:

To nie "Zarozumialec"....on niucha piękne zapachy wiosny:eviltong:

Żebyście wiedzieli czym akurat były te "piękne zapachy wiosny..." :cool3:

Ursa a To co ta za kolce zamiast uszu !? Hihi , chyba ktoś chciał się mocno przytulić :evil_lol:

A faktycznie :lol: nawet nie zauważyłam! hah

Guest Fiorka
Posted

wow, zazdroszczę ... ja jak se kupie takie i postawie na balkonie to prawie to samo będzie ale bez zielonej trawy :evil_lol::eviltong: hihi

łap w karton i przywieź co nie co ... może czas wziąć się za zasiedlenie ;)

Posted

jula&czaga napisał(a):
nawiązując to tematu zwierzątek...
oto widok z okna mojej kuchni 2 dni temu :)

spodziewaj sie gości! :evil_lol: ;)

Posted

jula&czaga napisał(a):
nawiązując to tematu zwierzątek...
oto widok z okna mojej kuchni 2 dni temu :)

Ach.. tylko pozazdroscic.
U mnie glownie jelenie i dziki pod oknami chodza :)

Posted

No i czasami jeszcze takie smieszne klapouchy przez pole przemkna ;)

Falco - ta Twoja mala faktycznie niezle sobie poczyna ! Musisz uwazac, taka rozpuszczona jedynaczka, bez rodzenstwa, ktore nieraz daje sobie ostro 'popalic', szybciutko wejdzie Ci na glowe ! :lol:

Guest ursa81
Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
yyy ale cudne uszyska:p Najpiekniejsze wyzly to wyzly swobodnie biegajace:loveu:
Cudo:loveu:

Prawda! A mi nie wychodzą takie zdjęcia :shake:

Posted

Ursa - troche treningu i wyjda ! :lol: ( to ostatnie tez mi nie wyszlo.. )

A dziewczyny maja racje - takie wyzly sa najpiekniejsze :loveu:

Chociaz w tym na przyklad wyzla trudno sie dopatrzyc ( o pieknym juz nie wspominajac :evil_lol: ) :

albo w tym: :evil_lol:

Posted

Saskja napisał(a):
Ale śliczne kluseczki się wysypały z wyżłowej ciężarówki :loveu:

A Wasza Ciężarówka kiedy sie rozsypie? :razz:

Guest ursa81
Posted

O Bosze! Jakie śliczności maluteńkie! :loveu: Wczoraj brzuch, a dziś cmokanie cycuchów :loveu: A jak pięknie, przesłodko kwękają takie pyreczki :loveu:

Co do funkcji aparatu i fot w ruchu to problem polega na tym, że nie mogę niczego złapać w kadrze. Mam słaby aparat ale coś by wyszło, gdyby tylko te "coś" dało się uchwycić :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...