Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja napisał(a):
Ja nie wiem, jak ta Czucha to robi, ale ona ma najpiękniejszy pysk świata.

A Forysław?? Brzydal?:-(

Saskja dawaj zdjęcia Twoich dwóch panien :)

Posted

Oj tak, Saskja, coś nas ostatnio zaniedbałaś i żadnych zdjątek małej Saskji nie przemycasz do wyżłowej galerii:shake:
Noooo, a Czuszka moim skromnym zdaniem najpiekniejsza węgierska suczka:cool1: , natomiast Forysław...wiadomo:cool3:

Posted

Gosiu super zdjęcia umiesciłaś, szczególnie podoba mi sie to zdjecie, na ktorym Twoje psiaki spią:lol: a i to, ktore Ari ma z mamką.
A zresztą, jakie by nie były te zdjęcia to Arek i tak będzie moim pupilem:eviltong:.Choc tu na każdym świetnie wyglada.

Sylwia, a Forysław to takie cudo, że tylko by go miziać i całować, ach ta jego sierść :loveu:.

Posted

[quote name='Saskja']Ja nie wiem, jak ta Czucha to robi, ale ona ma najpiękniejszy pysk świata.

[quote name='Goshka']Noooo, a Czuszka moim skromnym zdaniem najpiekniejsza węgierska suczka:cool1: , natomiast Forysław...wiadomo:cool3:

Dziękuję, dziękuję!!! Jest mi bardzo, bardzo miło :)
Co do urody Czuszki to oczywiście się zgadzam :lol: Ona faktycznie w mordce ma coś takiego czego inne wyżły nie mają... Jakaś taka bardzo sympatyczna z twarzy jest. Jej chyba po prostu został dziecięcy pyszczek co w połączeniu z jej szalonym i jednocześnie przymilaśnym charakterem sprawia, że ludzie którzy jej nie znają myślą, że to szczeniak i że ma około pół roku :lol:

A Foryś jest najpiękniejszym chłopakiem bo jest bardzo podobny z ryjka do Czuszki :eviltong:

Zdjęcia dla wielbicielek :)

i moje wyżlice w sypilani

Posted

[quote name='lafuma-82']Gosiu super zdjęcia umiesciłaś, szczególnie podoba mi sie to zdjecie, na ktorym Twoje psiaki spią:lol: a i to, ktore Ari ma z mamką.
A zresztą, jakie by nie były te zdjęcia to Arek i tak będzie moim pupilem:eviltong:.Choc tu na każdym świetnie wyglada.

Arek dziekuje cioci za komplementy.:p Aniu, i jak z Poznaniem???;)

He,he,he, wyżły dwa są fajne....Ja uważam, że lepsze od jednego wyzła są tylko wyżły dwa:cool3: (jakiejkolwiek maści by nie były:eviltong:):lol:

Posted

Nieee no, Sylwia, Forysław też piękny jest niespotykanie. Tylko rzadziej go z pyska widuję na zdjęciach, raczej z męskiej sylwety. A Czucha to właśnie coś w mordziaszce ma. Tak sobie czasem marzę, że jak już ten mój dom z osobnym pokojem dla psów zbuduję, to córeczkę Czuchy bym chciała. Taka najpodobniejszą z podobnych.
A w ogóle to rzadko widuję wyżły, których bym nie chciała mieć. Czasem na wystawie myślę sobie: węgra, węgra, węgra mi trzeba. Potem znów - niemeczkę zgrabniutką, najlepiej czekoladkę. Ech, zgłupiałam totalnie.

A co do zdjeć, faktycznie zeszłam na dziady. Zaraz coś wstawię.

Posted

Witam...zaplatalam sie jakos tutaj...kocham chyba wszystkie wyzly!! mam do nich slabosc po prostu...pewnie przez moja podrobke:evil_lol:
wiec wklejam zdjecie, mam nadzieje ze sie nie zezloscicie:diabloti: to zdjecie z dzisiejszego spaceru...i jest pies i trawa, wiec bedzie pasowac do reszty:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Witam...zaplatalam sie jakos tutaj...kocham chyba wszystkie wyzly!! mam do nich slabosc po prostu...pewnie przez moja podrobke:evil_lol:
wiec wklejam zdjecie, mam nadzieje ze sie nie zezloscicie:diabloti: to zdjecie z dzisiejszego spaceru...i jest pies i trawa, wiec bedzie pasowac do reszty:evil_lol:
http://img232.imageshack.us/img232/5316/avkwiatekcr1.jpg

Na 100% nie znajdzie sie tu osoby, ktora moglaby się zezłościć, tylko dlatego, że umiesciłas zdjęcie swojej podróbki.
A powiem Ci jeszcze jedno, też kiedys mialam taką podróbkę wyżła, oto moj Nobel

Posted

sliczny...widze podobienstwo do mojego Tima...i tez chodzil w kolczatce i na smyczy rozciaganej hihihi:) moj teraz bedzie szpanowal szeleczkami z napisem "ochrona" :)
ja na niego wolam kundel...bo dla mnie pies bez rodowodu to podrobka jest...dostalam go ladnych pare lat temu, rodzice sie nie znali kupili "rasowca" za 300zl do tej pory im nie idzie wytlumaczyc dlaczego wolam kundel na naszego piesia hihi

Posted

No!Nareszcie się doczekałam zdjęć Forysława:loveu:
Niki-lidka poważnie Twoj psiur boi się wody????
Zahra też póki co boi się wody, tzn pływać pływa ale żeby jakoś chętnie wchodziła do wody to nie:placz:.Ja mam nadzieje,że Zaraza z tego wyrośnie!

Posted

lafuma-82 napisał(a):
No!Nareszcie się doczekałam zdjęć Forysława:loveu:
Niki-lidka poważnie Twoj psiur boi się wody????
Zahra też póki co boi się wody, tzn pływać pływa ale żeby jakoś chętnie wchodziła do wody to nie:placz:.Ja mam nadzieje,że Zaraza z tego wyrośnie!

moj Tim boi sie...wody,wystrzalow,hukow...typowy z niego pies mysliwski:cool3:
a tak powaznie zostal totalnie zepsuty przez moja rodzine plus pare nieprzyjemnych wydarzenw jego dziecinstwie plus moj wyjazd...i nie mial go kto tego oduczyc...ale ja wierze w to ze nawet starego psa mozna czegos nauczyc, wiec zaczynam treningi:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...