Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiki jutro rano przyjeżdżają ludzie. Wizyta p/a wypadła pomyślnie :) Trzymajcie kciuki aby obie strony sie w sobie zakochały ! Tzn Kiki kocha wszystkich i teraz tylko aby państwo sie spodobała taka jaka jest.

Posted

Pysia napisał(a):
Kiki jutro rano przyjeżdżają ludzie. Wizyta p/a wypadła pomyślnie :) Trzymajcie kciuki aby obie strony sie w sobie zakochały ! Tzn Kiki kocha wszystkich i teraz tylko aby państwo sie spodobała taka jaka jest.

Świetne wieści - trzymam kciuki, żeby jej się udało :)

Posted

Świetne wieści - trzymam kciuki, żeby jej się udało :smile:[/QUOTE]
W poniedziałek zobaczę co dalej z moim tatą. Jak się okaże że nie będę jeździła gdzieś daleko do kliniki do niego to pewnie znowu się zjawię i popatrzę w oczy jakiemuś psu..... Chyba ze jakis się przypałęta sam do mnie.Życie podpowie samo dalszy ciąg. Ja juz nie planuję nic, bo ostatnio moje plany wszystkie dostaja w łeb.

Posted

Witam!
Poszukuję osoby do wizyty PA Siemianowice Śląskie ul.Jagiellońska.
Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariuszy z tych okolic.
Proszę o pw lub tel./sms 698 681 714

Posted

Dziewczyny jakie są u was organizacje pro zwierzęce. Pani z Sosnowca,która adoptowała szczeniorka odemnie chce złozyć skargę na zaniedbanie wobec psa przez jej sąsiada. Pies jest wyprowadzany raz na tydzień,dwa,ciągle przebywa sam w domu,wyje...

Posted (edited)

Super że Kikusia pojechała :)

Kolejny wielki sukces, nasz bernardynek Parys dzisiaj opuścił mury schroniska :)
Dziękuje wszystkich, którzy byli zaangażowani w adopcję :)

Edited by Crys
Posted

CatAngel napisał(a):
Dziewczyny jest sprawa :)
Czy mogę prosić o wybranie przez was kilku około 10zdjeć w oryginalnych rozmiarach :) psiaków. Potrzebne mi są do plakatów na akcje promocji i do wetów
Można prosić jak najszybciej na maila [email protected]

A jak to będzie wyglądało? Te zdjęcia mają być na jakieś plakaty?

Posted

CatAngel napisał(a):
Tak na plakaty A2 i A1 :) Np: "Pomóż nam pomagać" "Nie kupuj adoptuj" itp :)
Z Kociej Chatki już mamy zrobione plakaty i są w lecznicach i tylko psiaków mi brakuje. http://imageshack.us/g/1/9884444/

Dzisiaj chcielibyśmy zabrać się za szkice plakatów bo do czwartku mało czasu jest i dobrze by było żeby były gotowe.

Poszukam :) A to mają być posy któe jeszcze są w schronisku? Do adopcji w sensie?

Posted

Wysłałam Ci 12 zdjęć z krótkimi opisami jaki pies na danym zdjęciu jest.
Poszły : Hagrid, Aksel, Wiórek, Karen, Dante, Boston, Sid, Midas, Shenzi, Clifford, Feliks, Biszkopt zza krat - wybierz co się nadaje. Jak coś mogę jeszcze dosłać gdyby była potrzeba.

Posted

Ogłaszam że ja - Pysia- jestem tu gdzie zawsze i nikt mnie nie adoptował :diabloti:
Oczywiscie żartuję. Mój nick też jest zwiazany z imieniem psa ;) A raczej suczki :)

Posted

[h=1]AKCJE EDYKACYJNE NA TERENIE SOSNOWCA ! [/h]Rozpoczęliśmy serię akcji edukacyjnych w szkołach i przedszkolach na terenie Sosnowca. Wolontariusze Nadziei Na Dom odwiedzili już między innymi Szkołę Podstawową nr 45 (klasy 4-6 i 1-3) oraz Gimnazjum nr 13. Uczniowie G13 wcześniej mieli prowadzone lekcje wychowawcze na temat schronisk. Wolontariusze opowiadali jak prawidłowo podchodzić do psa, jak poznać, że pies się boi czy stresuje. Pokazali także, że z psem można również mile spędzić czas, a na koniec Habi i Emi zrobili mały pokaz psich sztuczek.

W SP nr 45 gościli Dorota z Habim oraz Aneta z Mushu. Uczniowie wcześniej odwiedzili schronisko, byli bardzo ciekawi i zainteresowani tematem. Wszystkim najbardziej podobał się Mushu łapiący frisbee i robiący sztuczki takie jak "akuku" czy "wstydź się "oraz Habi z komendami "papa" i "zdechł pies"

Posted

Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej !

Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 !
Głos można oddać tylko jeden raz !

http://www.furkidz.eu/

[h=5]Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active.[/h]