Pysia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Kiki jutro rano przyjeżdżają ludzie. Wizyta p/a wypadła pomyślnie :) Trzymajcie kciuki aby obie strony sie w sobie zakochały ! Tzn Kiki kocha wszystkich i teraz tylko aby państwo sie spodobała taka jaka jest. Quote
gosia2313 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Pysia napisał(a):Kiki jutro rano przyjeżdżają ludzie. Wizyta p/a wypadła pomyślnie :) Trzymajcie kciuki aby obie strony sie w sobie zakochały ! Tzn Kiki kocha wszystkich i teraz tylko aby państwo sie spodobała taka jaka jest. Świetne wieści - trzymam kciuki, żeby jej się udało :) Quote
Pysia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Świetne wieści - trzymam kciuki, żeby jej się udało :smile:[/QUOTE] W poniedziałek zobaczę co dalej z moim tatą. Jak się okaże że nie będę jeździła gdzieś daleko do kliniki do niego to pewnie znowu się zjawię i popatrzę w oczy jakiemuś psu..... Chyba ze jakis się przypałęta sam do mnie.Życie podpowie samo dalszy ciąg. Ja juz nie planuję nic, bo ostatnio moje plany wszystkie dostaja w łeb. Quote
Zuzka2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witam! Poszukuję osoby do wizyty PA Siemianowice Śląskie ul.Jagiellońska. Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariuszy z tych okolic. Proszę o pw lub tel./sms 698 681 714 Quote
rita60 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dziewczyny jakie są u was organizacje pro zwierzęce. Pani z Sosnowca,która adoptowała szczeniorka odemnie chce złozyć skargę na zaniedbanie wobec psa przez jej sąsiada. Pies jest wyprowadzany raz na tydzień,dwa,ciągle przebywa sam w domu,wyje... Quote
Pysia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzisiaj do domu pojechała Kiki Zamieszka w Bujakowie koło Bielska. Życzę jej wiele miłości :loveu: Quote
Crys Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Super że Kikusia pojechała :) Kolejny wielki sukces, nasz bernardynek Parys dzisiaj opuścił mury schroniska :) Dziękuje wszystkich, którzy byli zaangażowani w adopcję :) Edited November 30, 2012 by Crys Quote
CatAngel Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dziewczyny jest sprawa :) Czy mogę prosić o wybranie przez was kilku około 10zdjeć w oryginalnych rozmiarach :) psiaków. Potrzebne mi są do plakatów na akcje promocji i do wetów Można prosić jak najszybciej na maila [email protected] Quote
gosia2313 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 CatAngel napisał(a):Dziewczyny jest sprawa :) Czy mogę prosić o wybranie przez was kilku około 10zdjeć w oryginalnych rozmiarach :) psiaków. Potrzebne mi są do plakatów na akcje promocji i do wetów Można prosić jak najszybciej na maila [email protected] A jak to będzie wyglądało? Te zdjęcia mają być na jakieś plakaty? Quote
CatAngel Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Tak na plakaty A2 i A1 :) Np: "Pomóż nam pomagać" "Nie kupuj adoptuj" itp :) Z Kociej Chatki już mamy zrobione plakaty i są w lecznicach i tylko psiaków mi brakuje. http://imageshack.us/g/1/9884444/ Dzisiaj chcielibyśmy zabrać się za szkice plakatów bo do czwartku mało czasu jest i dobrze by było żeby były gotowe. Quote
gosia2313 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 CatAngel napisał(a):Tak na plakaty A2 i A1 :) Np: "Pomóż nam pomagać" "Nie kupuj adoptuj" itp :) Z Kociej Chatki już mamy zrobione plakaty i są w lecznicach i tylko psiaków mi brakuje. http://imageshack.us/g/1/9884444/ Dzisiaj chcielibyśmy zabrać się za szkice plakatów bo do czwartku mało czasu jest i dobrze by było żeby były gotowe. Poszukam :) A to mają być posy któe jeszcze są w schronisku? Do adopcji w sensie? Quote
gosia2313 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Wysłałam Ci 12 zdjęć z krótkimi opisami jaki pies na danym zdjęciu jest. Poszły : Hagrid, Aksel, Wiórek, Karen, Dante, Boston, Sid, Midas, Shenzi, Clifford, Feliks, Biszkopt zza krat - wybierz co się nadaje. Jak coś mogę jeszcze dosłać gdyby była potrzeba. Quote
gosia2313 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Dzisiaj do domu pojechały matka i córka labradorki Córka Pysia i mama Kaja a Bulinka została odebrana przez właścicieli :) Quote
Pysia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ogłaszam że ja - Pysia- jestem tu gdzie zawsze i nikt mnie nie adoptował :diabloti: Oczywiscie żartuję. Mój nick też jest zwiazany z imieniem psa ;) A raczej suczki :) Quote
gosia2313 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [h=1]AKCJE EDYKACYJNE NA TERENIE SOSNOWCA ! [/h]Rozpoczęliśmy serię akcji edukacyjnych w szkołach i przedszkolach na terenie Sosnowca. Wolontariusze Nadziei Na Dom odwiedzili już między innymi Szkołę Podstawową nr 45 (klasy 4-6 i 1-3) oraz Gimnazjum nr 13. Uczniowie G13 wcześniej mieli prowadzone lekcje wychowawcze na temat schronisk. Wolontariusze opowiadali jak prawidłowo podchodzić do psa, jak poznać, że pies się boi czy stresuje. Pokazali także, że z psem można również mile spędzić czas, a na koniec Habi i Emi zrobili mały pokaz psich sztuczek. W SP nr 45 gościli Dorota z Habim oraz Aneta z Mushu. Uczniowie wcześniej odwiedzili schronisko, byli bardzo ciekawi i zainteresowani tematem. Wszystkim najbardziej podobał się Mushu łapiący frisbee i robiący sztuczki takie jak "akuku" czy "wstydź się "oraz Habi z komendami "papa" i "zdechł pies" Quote
Mysza2 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kochani zwróćcie uwagę czy nie trafiła do Was ta sunia Quote
gosia2313 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Dzisiaj szczęśliwy dzień dla Bruna ! Psiak spędził w schronisku ponad 4 lata ! A dzisiaj w końcu został adoptowany ! Powodzenia ! Quote
gosia2313 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ [h=5]Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active.[/h] Quote
gosia2313 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Udało się ! Schronisko pomniejszyło stan o jednego dziadka :multi::multi: Dzisiaj 13-letni, jamnikowaty Mikuś pojechał do nowego domu ! :loveu: Quote
Mysza2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Zawsze się bardzo cieszę jak dziadziusiom się domek trafi:):) Quote
Pysia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Widziałam Mikusia wczoraj :) Super! A Czika? Jak tam ona? Quote
Recommended Posts