Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):
Przepraszam ale nie dojechalam do Morii chociaż dzwonilam, że jestem i przyjadę. Tak się zlożyło, że frafilam na 3 kotki, które jako ślepy miot miały być uśpione. Pani wet, wyjechala i kocięta leżały glodne ok. 8 godz.
Nie chcialam ingerować w nie moje sprawy, ślepy miot, ktoś tak zadecydowal ale..... przechodząc kolo koszyka z kocietami zobaczyłam, że jedno kocie, odnioslo glowę i popatrzylo na mnie widzacymi oczkami.
Zabralam je do siebie, mam zastępcze mleko i smoczek.
Na razie jest dobrze, wszystkie kotki widzą, jedzą . Zobaczymy jak będzie dalej.

Najgorsze są moje 3 jaminiczki, dostały szmergla, chcą matkować, placzą i trzymają wartę przy koszyku z kociętami.

Cieszę się, że udało im się życie uratować :loveu:

Posted

basia0607, niech się kociaki zdrowo chowają. Śliczne zdjęcia. :loveu: Nie wiedziałam, że jamniczka może się tak ładnie zajmować kociętami...
A co "do mnie wyślij"? Biurko? Ale wiesz, koszt wysyłki pewnie będzie spory. :p

Posted

Ihabe - dzięki serdeczne za pieniążki dla Łajki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Cały czas prosimy o każdy grosik, jeśli ktoś ma możliwość pomóc!

Posted

z bazarku filmowego na lajke mam juz 36zl :)
(ile ona ma jeszcze zwrocic gufiakowi) i kiedy wplata za kolejny miesiac? bo czas plynie nieublaganie...
wplynely pieniadze od ewatonieja? bo chce jej kiedys wyslac ta monete :)
(lacznie ode mnie jest 51zl :)) fajnie

Posted

a kiedy wpłacić za następny miesiąc tzn za maj? przepraszam za to pytanie ale ostatnio mam mało czasu i coraz bardziej się gubię :oops:
ale nieustająco czekam na jakieś nowe zdjęcia Łajeczki:loveu:

Posted

prosze pomozcie wysylac pw z prosba o deklaracje na lajeczke...bo niestety ale deklaracji amlo a termin zaplaty sie zbliza...pieniazki bardzo,bardzo potrzebne!

Posted

irysek napisał(a):
z bazarku filmowego na lajke mam juz 36zl :)
(ile ona ma jeszcze zwrocic gufiakowi) i kiedy wplata za kolejny miesiac? bo czas plynie nieublaganie...
wplynely pieniadze od ewatonieja? bo chce jej kiedys wyslac ta monete :)
(lacznie ode mnie jest 51zl :)) fajnie

U Morii za okres od 14 kwietnia do 14 maja jesteśmy opłaceni

U Gufiego dług jest nadal w tym momencie taki, jaki był, czyli 55 zł

Super, że aż tyle się uzbeirało z bazarków - bardzo serdecznie dziękujemy!!!:multi::loveu:

Posted

fizia napisał(a):
:loveu:Jeszcze nie, ale pewnie niedługo przyjdzie!

Bardzo dziękujemy!!!!:loveu:

:p Jak nie będzie do wieczora, to podeślę Ci nr konta, na jakie wysłałam 50 zł dla Łajki.... może się okazać, że pieniądze poszły do kogo innego. :hmmmm:

Posted

czyli tak

mieliśmy 275 zł plus 15 i 35 zł od Iryska to jest 325 zł

do tego doszło
50 zł od Silke
20 zł od Anett
i jeszcze Ihabe posłała 100 zł na Gufiego i Łajkę, które sprawiedliwie podzielimy

czyli 325 + 50 + 20 = 395 zł

z czego na plusie jest 70 zł plus pieniążki od Ihabe

Posted

jest dobrze..ale wciaz jeszcze troche brakuje...trzeba sie sprezyc z ogloszeniami musi mala krowka dom znalezc:) no i deklaracje przydaloby sie zebrac..wiecej tzn:)