__Lara Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 basia0607 napisał(a):Przepraszam ale nie dojechalam do Morii chociaż dzwonilam, że jestem i przyjadę. Tak się zlożyło, że frafilam na 3 kotki, które jako ślepy miot miały być uśpione. Pani wet, wyjechala i kocięta leżały glodne ok. 8 godz. Nie chcialam ingerować w nie moje sprawy, ślepy miot, ktoś tak zadecydowal ale..... przechodząc kolo koszyka z kocietami zobaczyłam, że jedno kocie, odnioslo glowę i popatrzylo na mnie widzacymi oczkami. Zabralam je do siebie, mam zastępcze mleko i smoczek. Na razie jest dobrze, wszystkie kotki widzą, jedzą . Zobaczymy jak będzie dalej. Najgorsze są moje 3 jaminiczki, dostały szmergla, chcą matkować, placzą i trzymają wartę przy koszyku z kociętami. Cieszę się, że udało im się życie uratować :loveu: Quote
silke Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bazarek dla Łajki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/biurko-narozne-na-hotelik-lajki-krakow-136980/ Proszę o podnoszenie! :cool3: Quote
basia0607 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 do mnie wyslij Tochę zaśmiecę wątek Łajki. Tu moja Milka wylizuje kotkom brzuszki. Quote
silke Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 basia0607, niech się kociaki zdrowo chowają. Śliczne zdjęcia. :loveu: Nie wiedziałam, że jamniczka może się tak ładnie zajmować kociętami... A co "do mnie wyślij"? Biurko? Ale wiesz, koszt wysyłki pewnie będzie spory. :p Quote
fizia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Serdeczne dzięki za bazarek!!!!:loveu: A kiciusie przecudne!:loveu: Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 no jak to mozliwe ,ze naszej lajuni nikt jeszcze nie wypatrzyl...:mad: Quote
fizia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ihabe - dzięki serdeczne za pieniążki dla Łajki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Cały czas prosimy o każdy grosik, jeśli ktoś ma możliwość pomóc! Quote
irysek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 z bazarku filmowego na lajke mam juz 36zl :) (ile ona ma jeszcze zwrocic gufiakowi) i kiedy wplata za kolejny miesiac? bo czas plynie nieublaganie... wplynely pieniadze od ewatonieja? bo chce jej kiedys wyslac ta monete :) (lacznie ode mnie jest 51zl :)) fajnie Quote
gibon301 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a kiedy wpłacić za następny miesiąc tzn za maj? przepraszam za to pytanie ale ostatnio mam mało czasu i coraz bardziej się gubię :oops: ale nieustająco czekam na jakieś nowe zdjęcia Łajeczki:loveu: Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 prosze pomozcie wysylac pw z prosba o deklaracje na lajeczke...bo niestety ale deklaracji amlo a termin zaplaty sie zbliza...pieniazki bardzo,bardzo potrzebne! Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 irysek napisał(a):z bazarku filmowego na lajke mam juz 36zl :) (ile ona ma jeszcze zwrocic gufiakowi) i kiedy wplata za kolejny miesiac? bo czas plynie nieublaganie... wplynely pieniadze od ewatonieja? bo chce jej kiedys wyslac ta monete :) (lacznie ode mnie jest 51zl :)) fajnie U Morii za okres od 14 kwietnia do 14 maja jesteśmy opłaceni U Gufiego dług jest nadal w tym momencie taki, jaki był, czyli 55 zł Super, że aż tyle się uzbeirało z bazarków - bardzo serdecznie dziękujemy!!!:multi::loveu: Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 :loveu:Jeszcze nie, ale pewnie niedługo przyjdzie! Bardzo dziękujemy!!!!:loveu: Quote
silke Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 fizia napisał(a)::loveu:Jeszcze nie, ale pewnie niedługo przyjdzie! Bardzo dziękujemy!!!!:loveu: :p Jak nie będzie do wieczora, to podeślę Ci nr konta, na jakie wysłałam 50 zł dla Łajki.... może się okazać, że pieniądze poszły do kogo innego. :hmmmm: Quote
irysek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 fizia daj znac czy kasa od ewatonieja doszla!!! (15zl) chce jej wyslac monete. Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Tak, doszły te pieniążki:loveu: Silke - od Ciebie też doszły!!:loveu: i jeszcze 20 zł od Anett:loveu: Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 czyli tak mieliśmy 275 zł plus 15 i 35 zł od Iryska to jest 325 zł do tego doszło 50 zł od Silke 20 zł od Anett i jeszcze Ihabe posłała 100 zł na Gufiego i Łajkę, które sprawiedliwie podzielimy czyli 325 + 50 + 20 = 395 zł z czego na plusie jest 70 zł plus pieniążki od Ihabe Quote
clo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 jest dobrze..ale wciaz jeszcze troche brakuje...trzeba sie sprezyc z ogloszeniami musi mala krowka dom znalezc:) no i deklaracje przydaloby sie zebrac..wiecej tzn:) Quote
Recommended Posts