Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no i dotarlam w koncu i na lajeczki watek..ale sie ruch zrobil:)))super napewno sie uda!ja jutro w takim razie wysylam zapytanai do moich hotelikow gdzie mam miejsca pozaklepywane i jak i co sie dowiem i od razu wtedy powiem gdzie ,kiedy i za ile lajeczka moze jechac:)))

Posted

Weszłam na stronkę - faktycznie takie udane adopcje psiaków podnoszą na sercu.
Ale oczywiście musiałam tam zobaczyć coś więcej -

Fiziu
- co to za kudłaty psiak u góry str.106 ?
Ja mam słabość do kudłaczy. Że też go musiałam zobaczyć - teraz będę się martwić o psiaka :(. Czy on ma swój wątek - jaka jest jego sytuacja?

Posted

[quote name='Dogo07']Weszłam na stronkę - faktycznie takie udane adopcje psiaków podnoszą na sercu.
Ale oczywiście musiałam tam zobaczyć coś więcej -

Fiziu
- co to za kudłaty psiak u góry str.106 ?
Ja mam słabość do kudłaczy. Że też go musiałam zobaczyć - teraz będę się martwić o psiaka :(. Czy on ma swój wątek - jaka jest jego sytuacja?

No bida straszna, kudłacze po zimie w schronisku wyglądają bardzo kiepsko....
Nie jestem jeszcze pewna, ale być może jest to czteroletni piesek numer 778, w schronisku od maja 2008, ale coś mi sie nie zgadza kolor tylnych łapek
Galeria==

Posted

To bardzo ładna i miła sunia. Czy ona ma Allegro i inne ogłoszenia? Jeśli ktoś zrobi, sfinansuję wypasione Allegro...
No i tekst łzawy trzeba by napisać...
Ile Wam brakuje do hoteliku?

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

narazie stalych deklaracji mamy jesli dobrze pamietam chyba na 190zl...hotelik bedzie tylko nie mozemy jej wyslac nie majac deklaracji stalych w calosci niestety bo juz mamy sporo psow na dt platnych i same juz tego nie pociagniemy,...ukryty smok brakuje jeszcez 110zl:(...ale dziekuje za pomoc z allegro ja nei umiem robic..ale moze dorcass by zrobila takie wypasione i by sie jej wplacilo na konto..

Posted

To ja poproszę numer konta i sumę, to zaraz wpłacę. Najpiękniejsze teksty na świecie pisze Majga, a co tam, powiem, na odległość mnie przecież nie zabije...;) Jakby w pierwszej furii nie zabiła, to może napisze...:evil_lol:

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='silke']To ile pieniędzy jest na razie z deklaracji?
Można myśleć o hoteliku, czy jeszcze nie?

Jeszcze trochę brakuje -

Ihabe - 50 zł miesięcznie
Silke - 50 zł miesięcznie
Mama Fizi - 20 zł jednorazowo
Agat21 - 10 zł miesięcznie
Gibon301 - 20 zł miesięcznie
Bumerang - 20 zł jednorazowo
Dogo07 - 20 zł miesięcznie

czyli

150 zł miesięcznie
40 zł jednorazowo

w sumie 190 zł

Posted

innego allegro niz ma zrobić nie potrafie, moge tylko tekst inny wstawic ale mysle że ten z piewszego postu jest ok, allegro wyroznione, w zasadzie teraz ma 2 allegra

Posted

Cioteczki,zaproponowałam tymczas na razie innej bidzie,ale nie wiem czy dziewczyny z tamtego wątku będą chętne,bo niestety płatny DT.Jeżeli nie wypali to może Łajka do mnie do kojca przyjedzie? Cena niższa niż w hoteliku bo 200 zł.W tym tygodniu będę wiedzieć na 100% to dam znać.Wtedy po świętach Łajka mogłaby być u mnie.
Miałam już 4 psy na DT,ostatnia była ONeczka Saba z wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f85/owczarkowata-sunia-niedlugo-bedzie-ofiara-psow-ma-dom-128091/index20.html
Jeżeli byście reflektowali to napiszcie.

Posted

[quote name='lunarmermaid']Cioteczki,zaproponowałam tymczas na razie innej bidzie,ale nie wiem czy dziewczyny z tamtego wątku będą chętne,bo niestety płatny DT.Jeżeli nie wypali to może Łajka do mnie do kojca przyjedzie? Cena niższa niż w hoteliku bo 200 zł.W tym tygodniu będę wiedzieć na 100% to dam znać.Wtedy po świętach Łajka mogłaby być u mnie.
Miałam już 4 psy na DT,ostatnia była ONeczka Saba z wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f85/owczarkowata-sunia-niedlugo-bedzie-ofiara-psow-ma-dom-128091/index20.html
Jeżeli byście reflektowali to napiszcie.

Jak dla mnie to super!!:multi:

Posted

fizia przeslalas numer konta dla ukryty smok?ukryty a jaka by to byla suma jesli mozna spytac tzn czy bylaby to stala deklaracja?czy jednorazowa?:)lunermind to lajeczka bylaby w kojcu ale spacerki i obecnosc czlowieka rozumiem ze codzien mialaby zapewniona?:))kurcze juz tak nam nie duzo brakuje w takim razie..