silke Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Hmm, to wciąż za mało na miesiąc w hoteliku. :hmmmm: Chyba się wezmę za jakiś bazarek, ale najwcześniej w czwartek-piątek. Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czekamy na konkretne informacje odnośnie hotelu dla psinki. Quote
stonka1125 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dogo ,specjalnie mi tą krówke podesłałaś bo wiesz że mam słabość:mad: piękna jest,będe zaglądać:lol: ......pomyśli sie..... Quote
clo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 no i dotarlam w koncu i na lajeczki watek..ale sie ruch zrobil:)))super napewno sie uda!ja jutro w takim razie wysylam zapytanai do moich hotelikow gdzie mam miejsca pozaklepywane i jak i co sie dowiem i od razu wtedy powiem gdzie ,kiedy i za ile lajeczka moze jechac:))) Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Na poprawę humoru proponuję zerknąc na wątek zbiorowy od postu 1056 zaczynają się psiaki, które od początku roku udało nam się wspólnymi siłami wyciągnąć ze schroniska:multi: Zbiorowy wątek psów za Schroniska Dla Zwierząt w Jamrozowiźnie (25km od Częstochowy)! Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Weszłam na stronkę - faktycznie takie udane adopcje psiaków podnoszą na sercu. Ale oczywiście musiałam tam zobaczyć coś więcej - Fiziu - co to za kudłaty psiak u góry str.106 ? Ja mam słabość do kudłaczy. Że też go musiałam zobaczyć - teraz będę się martwić o psiaka :(. Czy on ma swój wątek - jaka jest jego sytuacja? Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Dogo07']Weszłam na stronkę - faktycznie takie udane adopcje psiaków podnoszą na sercu. Ale oczywiście musiałam tam zobaczyć coś więcej - Fiziu - co to za kudłaty psiak u góry str.106 ? Ja mam słabość do kudłaczy. Że też go musiałam zobaczyć - teraz będę się martwić o psiaka :(. Czy on ma swój wątek - jaka jest jego sytuacja? No bida straszna, kudłacze po zimie w schronisku wyglądają bardzo kiepsko.... Nie jestem jeszcze pewna, ale być może jest to czteroletni piesek numer 778, w schronisku od maja 2008, ale coś mi sie nie zgadza kolor tylnych łapek Galeria== Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 tamten kudłacz miał takie coś na nosku Taaka bida - może też mu założyć wątek ?:roll: Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wracamy do Łajki - w górę psineczko po domek !!! No gdzie się ten post podział - ma być na końcu. Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Jak tylko się dowiem coś konkretnego, napewno Mu założe, bo bardzo by Mu się przydała pomoc. Jedno wiem na 100%, że to jest chłopak Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To ile pieniędzy jest na razie z deklaracji? Można myśleć o hoteliku, czy jeszcze nie? Quote
Ukryty Smok Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To bardzo ładna i miła sunia. Czy ona ma Allegro i inne ogłoszenia? Jeśli ktoś zrobi, sfinansuję wypasione Allegro... No i tekst łzawy trzeba by napisać... Ile Wam brakuje do hoteliku? Pzdr, Ukryty Smok Quote
clo Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 narazie stalych deklaracji mamy jesli dobrze pamietam chyba na 190zl...hotelik bedzie tylko nie mozemy jej wyslac nie majac deklaracji stalych w calosci niestety bo juz mamy sporo psow na dt platnych i same juz tego nie pociagniemy,...ukryty smok brakuje jeszcez 110zl:(...ale dziekuje za pomoc z allegro ja nei umiem robic..ale moze dorcass by zrobila takie wypasione i by sie jej wplacilo na konto.. Quote
Ukryty Smok Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To ja poproszę numer konta i sumę, to zaraz wpłacę. Najpiękniejsze teksty na świecie pisze Majga, a co tam, powiem, na odległość mnie przecież nie zabije...;) Jakby w pierwszej furii nie zabiła, to może napisze...:evil_lol: Pzdr, Ukryty Smok Quote
fizia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='silke']To ile pieniędzy jest na razie z deklaracji? Można myśleć o hoteliku, czy jeszcze nie? Jeszcze trochę brakuje - Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie czyli 150 zł miesięcznie 40 zł jednorazowo w sumie 190 zł Quote
Onaa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dzięki Ukryty Smok :lol: !!! I bardzo prosimy Majgę o piekny tekst dla naszej Łajeczki :) !!! Quote
dorcass Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 innego allegro niz ma zrobić nie potrafie, moge tylko tekst inny wstawic ale mysle że ten z piewszego postu jest ok, allegro wyroznione, w zasadzie teraz ma 2 allegra Quote
lunarmermaid Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cioteczki,zaproponowałam tymczas na razie innej bidzie,ale nie wiem czy dziewczyny z tamtego wątku będą chętne,bo niestety płatny DT.Jeżeli nie wypali to może Łajka do mnie do kojca przyjedzie? Cena niższa niż w hoteliku bo 200 zł.W tym tygodniu będę wiedzieć na 100% to dam znać.Wtedy po świętach Łajka mogłaby być u mnie. Miałam już 4 psy na DT,ostatnia była ONeczka Saba z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f85/owczarkowata-sunia-niedlugo-bedzie-ofiara-psow-ma-dom-128091/index20.html Jeżeli byście reflektowali to napiszcie. Quote
fizia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='lunarmermaid']Cioteczki,zaproponowałam tymczas na razie innej bidzie,ale nie wiem czy dziewczyny z tamtego wątku będą chętne,bo niestety płatny DT.Jeżeli nie wypali to może Łajka do mnie do kojca przyjedzie? Cena niższa niż w hoteliku bo 200 zł.W tym tygodniu będę wiedzieć na 100% to dam znać.Wtedy po świętach Łajka mogłaby być u mnie. Miałam już 4 psy na DT,ostatnia była ONeczka Saba z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f85/owczarkowata-sunia-niedlugo-bedzie-ofiara-psow-ma-dom-128091/index20.html Jeżeli byście reflektowali to napiszcie. Jak dla mnie to super!!:multi: Quote
fizia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Jakby się udało, to ja oczywiście dokładam te 10 zł i już mamy na pierwszy miesiąc Quote
silke Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Jak zdecydujecie, to podajcie numer konta do wpłaty. Byłoby świetnie :). Quote
clo Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 fizia przeslalas numer konta dla ukryty smok?ukryty a jaka by to byla suma jesli mozna spytac tzn czy bylaby to stala deklaracja?czy jednorazowa?:)lunermind to lajeczka bylaby w kojcu ale spacerki i obecnosc czlowieka rozumiem ze codzien mialaby zapewniona?:))kurcze juz tak nam nie duzo brakuje w takim razie.. Quote
Recommended Posts