Jump to content
Dogomania

TERAZ ALBO NIGDY - zmieniamy prawo! Zasypmy poslow mailami!

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoWa']Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności?
Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej?

[FONT=&quot]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT]

Nie znam sprawy, ale... weszlam na strone Kola Lowieckiego "Ponowa" i w spisie czlonkow (jak i czlonkow niemacierzystych, czlonkow honorowych i stazystow) nie ma pana Stefana Karasinkiego...

GoWa czy mozesz podac jakies linki z info odnosnie wymienionych przez ciebie zdarzen?

Moze ja patrzylam nie na ta strone co trzeba...

EDIT:
Okey, wlasnie sie zorientowalam ze czesc tresci Twojego posta to cytat z ponizszego artykulu...
http://www.lowiecki.pl/felietony/tekst.php?id=166

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli myśliwy zostanie Prezydentem, to mamy 5 lat do tyłu z załatwieniem jakiejkolwiek poprawy losu zwierząt...
Ktoś ,kto zabija dla przyjemności, nie przejmuje się zwierzętami, niestety...

Posted

[FONT=Verdana]Marszałek kandydat Komorowski tak pisze o sobie:[/FONT]

[FONT=Georgia]“Mam mało czasu na polowania, które traktuję jako oderwanie się od codziennej, dość stresującej pracy. Najlepiej odpoczywam na polowaniu indywidualnym lub w niewielkim gronie kolegów. Lubię mieć perspektywę szerokiego krajobrazu- [/FONT][FONT=Georgia]polowanie na kaczki, [/FONT][FONT=Georgia]polowanie z podchodu na rogacze, szczególnie na łąkach”.[/FONT]

[FONT=Verdana]Całość jest tu:[/FONT]
[FONT=Verdana]http://5wladza.eu/?p=1901 [/FONT]

[FONT=Verdana]Co byście powiedzieli gdybym ja napisała: "najlepiej odpoczywam przy zabijani zwierząt..."[/FONT]

Skandal i granda na skale Europy ! :angryy:

Posted

Co byście powiedzieli gdybym ja napisała: "najlepiej odpoczywam przy zabijani zwierząt. powiedzielibysmy ze masz reacje tacy ludzie sa nam nie potrzebni i to jest skandal

Posted

Cytat z powyższego artykułu :

.....Ruszenie partii myśliwych jest jak dojenie tygrysa – ostrzega Stanisław Żelichowski. – Ani to użyteczne, ani bezpieczne.....

Nie wiedziałam, w jakim kraju żyję !!!

Posted

[quote name='GoWa']

Nie wiedziałam, w jakim kraju żyję !!![/B][/QUOTE]
Na prawdę nie wiedziałaś:crazyeye:
Jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim nasza "rasa panów" będzie się bratać raczej na polu golfowym niż flachą siwuchy obalaną nad "bohatersko" ukatrupionymi zającami czy sarnami.
Dziki kraj i takież obyczaje

• 1 month later...