Olena84 Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 Wiadomość od Misia: "Donosze: Podłe ludzie mówią nam nie zasiusianiec i maruda, jestem zastraszany, że jak się będę tak darł to mi założą kaganiec. Jestem męczony kąpielami, bo nie pozwalają żebym pachniał po swojemu. Jako dowód dołączam fotki. Pisze to w rozpaczy. Was dziadzio Miś." 1 Quote
Nesiowata Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Wiadomość od Misia: "Donosze: Podłe ludzie mówią nam nie zasiusianiec i maruda, jestem zastraszany, że jak się będę tak darł to mi założą kaganiec. Jestem męczony kąpielami, bo nie pozwalają żebym pachniał po swojemu. Jako dowód dołączam fotki. Pisze to w rozpaczy. Was dziadzio Miś." No, masz rację chłopaku... Quote
Nadziejka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Wiadomość od Misia: "Donosze: Podłe ludzie mówią nam nie zasiusianiec i maruda, jestem zastraszany, że jak się będę tak darł to mi założą kaganiec. Jestem męczony kąpielami, bo nie pozwalają żebym pachniał po swojemu. Jako dowód dołączam fotki. Pisze to w rozpaczy. Was dziadzio Miś." 1 Quote
Olena84 Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Dziękuję za wpłaty: - Radek - 10zł - 01.04 - mama Oleny84 - 50zł - 06.04 - Helli - 30zł - 07.04 Quote
Olena84 Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 Muszę jeszcze wejść na konto, bo nie wpisałam zdajsie wszystkich wpłat Quote
Olena84 Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Misio prawdopodobnie dostał wylewu, jadą z nim teraz do weterynarza, trzymajcie kciuki:( Quote
Nesiowata Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 6 minut temu, Olena84 napisał: Misio prawdopodobnie dostał wylewu, jadą z nim teraz do weterynarza, trzymajcie kciuki:( O rany! Quote
bakusiowa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Trzymam mocno kciuki. Misiu, nie poddawaj się. Quote
Olena84 Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Niestety Misio odszedł za TM... Rozległy udar, porażenie 4 kończynowe, bez szans na poprawę. Nie dało się już więcej zrobić. Dziadzio miał ok 20 lat, był prawie 3 lata w hoteliku, gdzie wcześniej spędził lata w Wojtyszkach a znaleziony był na opuszczonej działce. Cieszę się, że udało się nam mu pomóc, bo Wy mu kibicowaliście i sprawiliście że bezpiecznie mógł mieszkać w hoteliku. Dziadzio został w pięknych słowach pożegnany: "Dziadzio Miś. Kochane Słonko dzisiaj zgasło. Był naszym malutkim szczęściem, promyczkiem i zarządcą w stadzie. " Quote
Nadziejka Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 malenki ...malenki niezwykly dziadziuniu na zawsze w sercu na zawsze Dziekuje cala dusza za cudowna opieke Quote
Tianku Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Przykro ale trzy lata jakie mu podarowałaś pomagając mu wymagrodzily mu na pewno lata poniewierki. 1 Quote
Tyśka) Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ostatnie 3 lata życia miał piękne. Tylko to się liczy. Quote
Gabi79 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 14 minut temu, Olena84 napisał: Niestety Misio odszedł za TM... Rozległy udar, porażenie 4 kończynowe, bez szans na poprawę. Nie dało się już więcej zrobić. Dziadzio miał ok 20 lat, był prawie 3 lata w hoteliku, gdzie wcześniej spędził lata w Wojtyszkach a znaleziony był na opuszczonej działce. Cieszę się, że udało się nam mu pomóc, bo Wy mu kibicowaliście i sprawiliście że bezpiecznie mógł mieszkać w hoteliku. Dziadzio został w pięknych słowach pożegnany: "Dziadzio Miś. Kochane Słonko dzisiaj zgasło. Był naszym malutkim szczęściem, promyczkiem i zarządcą w stadzie. " Smutno i serce krwawi. Ale najważniejsze jest, że Misio zaznał przez ostatnie 3 lata wszystkiego, co najlepsze. Żegnaj cudny Misiaczku Quote
Recommended Posts