Tyśka) Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Wygląda już na mocno wyluzowanego :) Gęba aż sama się śmieje. 2 Quote
elik Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Wygląda już na mocno wyluzowanego :) Gęba aż sama się śmieje. Pani Weronika mówiła, że zachowuje się tak, jakby był z nimi już od dawna. Chodzi za nią krok w krok, tylko łazienki się wystrzega. Pewnie kojarzy mu się z kąpielą w DT :) 1 Quote
b-b Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Jego uśmiech i brzucho mówią same za siebie :) 1 Quote
elik Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 9 minut temu, Radek napisał: Takie zdjęcia to miód na serce:) Oj raduje się serducho raduje, a lajków jak zwykle zabrakło :( Quote
Radek Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 7 minut temu, elik napisał: lajków jak zwykle zabrakło :( Też tak mam:) Quote
Nesiowata Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 No i w końcu Kajtuś dobiegł do mety, chociaż jego bieg był tym przełajowym - z przeszkodami. Jak dobrze, że dał radę! Quote
elik Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: No i w końcu Kajtuś dobiegł do mety, chociaż jego bieg był tym przełajowym - przeszkodami. Jak dobrze, że dał radę! Witaj Nesiowata, poranny ptaszku :) Na szczęście przeszkody na Kajtusia drodze już się skończyły! Jest młodym psiakiem więc jeszcze sporo dobrego przed nim :) 1 Quote
Havanka Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Elu, znalazłaś Kajtusiowi domek jak z bajki ! Rekreacyjna pozycja Kajtusia na łóżku, potwierdza to. No i urocza Pani Weronika, to wielki bonus dla psiaczka. Maluszku, niech cię szczęście już nigdy nie opuszcza ! Quote
elik Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Elu, znalazłaś Kajtusiowi domek jak z bajki ! Rekreacyjna pozycja Kajtusia na łóżku, potwierdza to. No i urocza Pani Weronika, to wielki bonus dla psiaczka. Maluszku, niech cię szczęście już nigdy nie opuszcza ! Eluś ogromnie się cieszę z tego domku Kajtusiowego, ale przyznać muszę, że tom razom :) to nie ja wyszukałam domek, ale DT dał ogłoszenie, nawet nie uprzedzając mnie o tym :) Dopiero, gdy było pewne, że Pani Weronika chce adoptować Kajtusia, DT dał mi nr telefonu do Niej. A poza tym Pani Weronika widziała Kajtusia już wcześniej na stronie tej organizacji bocheńskiej, która na moją prośbę ogłosiła Kajtusia na swojej stronie, jako psiaka znalezionego. Pani Weronika szukała psiaczka od 3 miesięcy. Kajtuś od razu przypadł Jej do serca. Kilka razy umawiała się z DT na spotkanie podczas spaceru Kajtusia i jeździła kaaaawał drogi, żeby się z nim spotkać. To była miłość od pierwszego spojrzenia i całkowicie za moimi plecami :) 2 Quote
Nesiowata Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Mimo przeszkód - Kajtuś jest mega farciarzem. I niech tak zostanie już na zawsze. Quote
Havanka Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Dnia 2.11.2018 o 18:31, elik napisał: Eluś ogromnie się cieszę z tego domku Kajtusiowego, ale przyznać muszę, że tom razom :) to nie ja wyszukałam domek, ale DT dał ogłoszenie, nawet nie uprzedzając mnie o tym :) Dopiero, gdy było pewne, że Pani Weronika chce adoptować Kajtusia, DT dał mi nr telefonu do Niej. A poza tym Pani Weronika widziała Kajtusia już wcześniej na stronie tej organizacji bocheńskiej, która na moją prośbę ogłosiła Kajtusia na swojej stronie, jako psiaka znalezionego. Pani Weronika szukała psiaczka od 3 miesięcy. Kajtuś od razu przypadł Jej do serca. Kilka razy umawiała się z DT na spotkanie podczas spaceru Kajtusia i jeździła kaaaawał drogi, żeby się z nim spotkać. To była miłość od pierwszego spojrzenia i całkowicie za moimi plecami :) Mimo takich działań "za plecowych" finał jest na medal ! Fajnie, ze DT włączył sie w poszukiwania domu dla Kajtusia. Zaoszczędził Ci wiele czasu. Quote
elik Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 Dnia 3.11.2018 o 19:18, Havanka napisał: Mimo takich działań "za plecowych" finał jest na medal ! Fajnie, ze DT włączył sie w poszukiwania domu dla Kajtusia. Zaoszczędził Ci wiele czasu. Tak Eluś, bardzo fajnie, zwłaszcza, że z powodu tych zawirowań parwowirozowych, kompletnie nie mam czasu, ani głowy na nic innego. Quote
Tola Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Dnia 5.11.2018 o 01:41, elik napisał: Tak Eluś, bardzo fajnie, zwłaszcza, że z powodu tych zawirowań warwowirozowych, kompletnie nie mam czasu, ani głowy na nic innego. Elu - widzę, ze ja jestem bardzo spóżniona, bo dopiero dzisiaj odkryłam,że Kajtuś w swoim domu!!! Ale niespodzianka i wielka, ogromna radość!!! Kajtuniu - dużo miłości, a Tobie Elu gratuluję, bo adopcja ekspresowa;) Quote
elik Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 59 minut temu, Tola napisał: Elu - widzę, ze ja jestem bardzo spóżniona, bo dopiero dzisiaj odkryłam,że Kajtuś w swoim domu!!! Ale niespodzianka i wielka, ogromna radość!!! Kajtuniu - dużo miłości, a Tobie Elu gratuluję, bo adopcja ekspresowa;) A dzisiaj dostałam pozdrowienia od Pani Weroniki i Kajtusia i wiadomość, że dzisiaj został zaszczepiony p/chorobom wirusowym i oczywiście zdjęcie. Prawdopodobnie z Parku Krakowskiego :) 3 Quote
Havanka Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Kajtus w jesiennej scenerii i z własną Panią na spacerze. Chcialoby się rzec: " nie ma tego zlego...." Piekne zakonczenie psiej tułaczki . Quote
b-b Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Jeszcze tak niedawno nie miał nic a teraz? Kochającą Panią i swój dom! :) Quote
elik Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 40 minut temu, Havanka napisał: Kajtus w jesiennej scenerii i z własną Panią na spacerze. Chcialoby się rzec: " nie ma tego zlego...." Piekne zakonczenie psiej tułaczki . Porzucenie wyszło mu na dobre :) Quote
elik Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Dnia 7.11.2018 o 23:21, b-b napisał: Jeszcze tak niedawno nie miał nic a teraz? Kochającą Panią i swój dom! :) Czasem losy zwierząt, jak i ludzi, lubią być pokręcone :) Quote
Nesiowata Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Akurat miałam zapytać co słychać u małego. Ale zdjęcie mówi wszystko. Quote
elik Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Akurat miałam zapytać co słychać u małego. Ale zdjęcie mówi wszystko. No i ta informacja, że Kajtuś został zaszczepiony przeciwko chorobom wirusowym świadczy o tym, że dbają o niego jego Opiekunowie, co bardzo się Im chwali :) Quote
Tyśka) Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Super ekstra :) Myślałam do tej pory, że jest większy ;) Quote
elik Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 59 minut temu, Tyś(ka) napisał: Myślałam do tej pory, że jest większy ;) A to taki okruszek :) Quote
Nesiowata Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Dnia 8.11.2018 o 00:03, elik napisał: Czasem losy zwierząt, jak i ludzi, lubią być pokręcone| :) Gdyby tylko chciały się pokręcić w taki sposób! Quote
elik Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Gdyby tylko chciały się pokręcić w taki sposób! Oj, oj byłoby dobrze :) Już nieraz powiedziałam, że w niektórych przypadkach porzucenie zwierzęcia jest dla niego wybawieniem :) Tak też było w przypadku Kajtusia :) Quote
Recommended Posts