elik Posted November 29, 2018 Author Posted November 29, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: No niestety - ja przyjęłam to całkiem na serio. A ja myślałam, że pytasz co powiem facetowi, gdy będzie chciał odzyskać Kajtusia. Bardzo mi przykro :( Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam Quote
Nesiowata Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: A ja myślałam, że pytasz co powiem facetowi, gdy będzie chciał odzyskać Kajtusia. Bardzo mi przykro :( Jeszcze raz bardzo Cię przepraszam Nie ma za co przepraszać - ważne, że pies bezpieczny i szczęśliwy. Quote
elik Posted November 29, 2018 Author Posted November 29, 2018 23 minuty temu, Nesiowata napisał: Nie ma za co przepraszać - ważne, że pies bezpieczny i szczęśliwy. Tak jest! A swoją drogą przydałoby się kilka zdjątek Kajtusia, coby uwiarygodnić, że jest i jest szczęśliwy :) Quote
Nesiowata Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 2 godziny temu, elik napisał: A swoją drogą przydałoby się kilka zdjątek Kajtusia, coby uwiarygodnić, że jest i jest szczęśliwy :) Święta prawda. Quote
elik Posted November 29, 2018 Author Posted November 29, 2018 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Święta prawda. Może jutro poproszę :) Quote
Nesiowata Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Dnia 29.11.2018 o 21:37, elik napisał: Może jutro poproszę :) To kiedy będzie to jutro? Quote
elik Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 56 minut temu, Nesiowata napisał: To kiedy będzie to jutro? Nesiu kochana, wczoraj poszłam spać właściwie dopiero dzisiaj, bo po pierwszej w nocy :( Może dzisiaj będzie to jutro :). Chciałabym. Czasem trudno się jest nakłonić do pisania o fotki, bo jeśli mówisz, że bardzo czekasz na każdą wiadomość, fotkę, a ani jedno, ani drugie nie przychodzi, a wiesz, ze psiak ma dobrze, to rezygnujesz. Młodzi zajęci głównie sobą, nie mają głowy na talkie tam myśli, że ktoś chce coś i nie czują potrzeby dzielenia się z innymi swoim życiem, a Kajtu ś to teraz ich żucie. Niektórym wydaje się, że chcemy wkraść się do ich domu, życia. Ja to rozumiem, ale nie przestaję mieć nadzieję, że kiedyś sami zapragną podzielić się ich radością. 1 Quote
Gabi79 Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Dnia 4.12.2018 o 08:26, elik napisał: Nesiu kochana, wczoraj poszłam spać właściwie dopiero dzisiaj, bo po pierwszej w nocy :( Może dzisiaj będzie to jutro :). Chciałabym. Czasem trudno się jest nakłonić do pisania o fotki, bo jeśli mówisz, że bardzo czekasz na każdą wiadomość, fotkę, a ani jedno, ani drugie nie przychodzi, a wiesz, ze psiak ma dobrze, to rezygnujesz. Młodzi zajęci głównie sobą, nie mają głowy na talkie tam myśli, że ktoś chce coś i nie czują potrzeby dzielenia się z innymi swoim życiem, a Kajtu ś to teraz ich żucie. Niektórym wydaje się, że chcemy wkraść się do ich domu, życia. Ja to rozumiem, ale nie przestaję mieć nadzieję, że kiedyś sami zapragną podzielić się ich radością. Elu, pięknie to napisałaś. Ja zazwyczaj zaraz po adopcji proszę o zdjęcia, dzwonię. Gdy widzę, że wszystko ok. daję ludziom spokój. Z większością DS mimo upływu czasu mam co jakiś czas kontakt. Np. wczoraj dzwoniła do mnie Natalia( Gemmei), która adoptowała Sarcię od AgusiP i Myszy2, a wcześniej Jej Rodzice adoptowali moją tymczasowiczkę Figunię. Wiem, że o psiaki, za które byłam odpowiedzialna nie muszę się martwić i to jest najważniejsze. 1 Quote
elik Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Też mam kontakty z większością ludzi, którzy adoptowali ode mnie zwierzaki. Z niektórymi jesteśmy zaprzyjaźnieni, odwiedzamy się wzajemnie. Ale są też rodziny, które czuję, że prośby o zdjęcia traktują jako kontrolę. Wtedy nie narzucam się. Najważniejsze, że psiak ma dobry dom. Quote
Nesiowata Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 A może są jakieś wieści o słynnym biegaczu, który zakończył sportową karierę? Quote
elik Posted December 12, 2018 Author Posted December 12, 2018 Kochana Danuko, mam i zdjęcie, ale nie mam kiedy wykonać czynności żeby znalazł sie na wątku :( Przepraszam :( Postaram się znaleźć czas. Quote
Havanka Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Mam trochę więcej czasu i zerkam do Kajtusia. Dobrze, ze wszystko u niego ok, co nie znaczy, że zdjęcia są mi obojętne. Ale cierpliwie będę czekać... Quote
elik Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Mamy ciepłe pozdrowienia od Kajtusia :) Pani Weronika pisze, że Kajtuś ma się dobrze i rozszczekał się na dobre :) broni domu, że cho, cho! Mamy Kajcionka :) 2 Quote
b-b Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 -*No i następny elegancik. Eluś zauważyłaś jaką chłopak ma chustkę na czyi? :) Quote
elik Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 23 minuty temu, b-b napisał: -*No i następny elegancik. Eluś zauważyłaś jaką chłopak ma chustkę na czyi? :) Tak :) A czy Ty zauważyłaś, jak zalotnie pokazuje jęzorek :) :) :) Quote
b-b Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 26 minut temu, elik napisał: Tak :) A czy Ty zauważyłaś, jak zalotnie pokazuje jęzorek :) :) :) Zalotnie???:o On go specjalnie na nas wywala :D 1 Quote
elik Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 Przed chwilą, b-b napisał: Zalotnie???:o On go specjalnie na nas wywala :D Nie Bogulu, on jest grzecznym pieseczkiem i nie robiłby takich rzeczy :) Słodki jest :) 1 Quote
b-b Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 17 godzin temu, elik napisał: Nie Bogulu, on jest grzecznym pieseczkiem i nie robiłby takich rzeczy :) Słodki jest :) No dobra może nie NA NAS dla DO NAS ;):D Quote
elik Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: No dobra może nie NA NAS dla DO NAS ;):D No!! Na to, to już się mogę zgodzić :) Quote
Tyśka) Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Albo na swój los :) Bo koniec końców Kajtuś potuptał do swojego domu. Quote
Nadziejka Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Hahaaa alez Kajtulo niezwykly maluni cudny zalotniczek malentasiu ogromnie ogromnie raduje i zyczonek mnostwo przesylam Kajtulowi Domeczkowi Quote
Recommended Posts