Jump to content
Dogomania

Krzywołapek Nortonek - teraz Elio - dzięki Wam opuścił Radysy i znalazł kochający dom :). Wrzesień 2022 odszedł za TM :(:(:(. Nie doczekał starości.

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

NOrtnonek jest cudowny- jestem nim ZACHWYCONA!

A jak z ogłoszeniami? ma juz jakieś żebym mogła pobrać tekst? poogłaszałabym go dzisiaj może?

Byłabym wdzięczna :) za ogłoszenia bo Nortonek ma tylko trzy olx, a  jakoś ostatnio niezbyt dobrze mi się pisze teksty do ogłoszeń ale za to zdjęcia Nortonek ma fajne :). No i już ładnie na smyczy chodzi i zachowuje czystość tak że tylko dobrego domku mu brak.

https://www.olx.pl/oferta/mlody-nortonek-szuka-dobrego-domku-CID103-IDxeXcP.html

https://www.olx.pl/oferta/miodowy-nortonek-czeka-na-dom-CID103-IDxeXHe.html

https://www.olx.pl/oferta/mily-puchaty-nortonek-czeka-na-domek-przed-zima-CID103-IDxkfL2.html

Chyba ta jego waga odstrasza potencjalny domek.

Posted

Renatko, pomoge:) zabiore się za ogłoszenia dziś / jutro...myśle, że NIC od Nortonka nie odstrasza chętnych...ja tylko osobiście wybrałabym ciut inne zdjęcia główne, ale to już zrobie w swoich ogłoszeniach i zobaczymy...on jest PIĘKNY! <3

Posted
Dnia 24.11.2018 o 21:44, kiyoshi napisał:

14 godzin temu, kiyoshi napisał:

tutaj drugi olx z jeszcze innymi zdjęciami- może ktoś by mógł TO ogłoszenie wyróznić? zdjęcie Nortnoka w biegu- genialne:)

https://www.olx.pl/oferta/mix-jamnik-2-letni-norton-szuka-super-domu-CID103-IDxCJJ7.html

Bardzo Ci dziękuję Izo za ogłoszenie Nortonka, i tekst super,  :).

Od razu wyróżniłam to ogłoszenie mix-jamnik.

Nortonku teraz czekamy, że pod choinkę dostaniesz w prezencie od losu dobry kochający domek.

Posted
48 minut temu, Onaa napisał:

Bardzo Ci dziękuję Izo za ogłoszenie Nortonka, i tekst super,  :).

Od razu wyróżniłam to ogłoszenie mix-jamnik.

Nortonku teraz czekamy, że pod choinkę dostaniesz w prezencie od losu dobry kochający domek.

ciesze się, że Ci się podoba. Niestety odsłon mało:( nie wiem czy to kwestia Krakowa...jest duża konkurencja, ale trzeba działać i głowa do góry! Jakieś inne miasta wchodza tez w gre Renatko??

Posted
Dnia 26.11.2018 o 20:51, kiyoshi napisał:

ciesze się, że Ci się podoba. Niestety odsłon mało:( nie wiem czy to kwestia Krakowa...jest duża konkurencja, ale trzeba działać i głowa do góry! Jakieś inne miasta wchodza tez w gre Renatko??

Myślałam o Krakowie i o Katowicach, albo jakieś inne miasto na Śląsku, chociaż tam też sporo piesków szukających domu.

Dnia 29.11.2018 o 01:13, MALWA napisał:

Zaglądam, by sprawdzić co u Nortonka...

Poleciała moja stała za listopad i grudzień.

Poniżej kilka fotek Nortonka opalającego się w zimowym słoneczku :).

Dnia 29.11.2018 o 14:37, beataczl napisał:

wczoraj wyslalam paczke z fantami, nie ma tego duzo,ale moze cos sie sprzeda na bazarku dla Nortonka

Bardzo Ci dziękuję :).

koniec listopada N 1.JPG

koniec listopada N 2.JPG

koniec listopada N 3.JPG

koniec listopada N 4.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Ogłaszamy Nortonka ciągle i wierzymy że wreszcie ktoś się w nim zakocha :).

A Nortonek dostał pieniążki od doroty10heart.gif (10zł), i dorci2 0heart.gif (20zł) - bardzo dziękuję:).

Posted

O Nortonka są głównie zapytania czy jest kastrowany bo dzwoniący lub piszący smsa o niego nie chcą kastrowanego. Brrr :/

Nie wiem czy ci zainteresowani nim są dlatego że taki ładny i  młody i chcieliby go do rozmnażania czy co ..aż boję się o tym pomyśleć :(.

• 2 weeks later...
Posted

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi

Zdrowenka  Spokojnosci Nortuniu Cudny                                           

Posted

Nortonek dostał pieniążki od p. Krystyny z fb 0heart.gif (20zł), seramarias0heart.gif (10zł) i uxmal0heart.gif (10zł) - bardzo dziękujemy :).

Grudzień w dt opłacony, wczoraj wyróżniłam też trzy ogłoszenia Nortonka na olx - dwa są na Kraków, jedno na Śląsk, będę co jakiś czas zmieniać miasto.

Teraz mocno zaciskamy kciuki za ten jeden właściwy telefon o Nortonka !