giselle4 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A&S napisał(a):Kseniu, kochanie trzymaj sie i leć już do domciu. Adka,Twoea 5zl oprawimy w ramki na czarną godzine dziekujemy bardzo...zawsze kiedy zrobisz cos zaskakujacego ja mam mokre oczy:-( Ty tylko 12 lat/to jest takie inne :shake: Quote
Cantadorra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 giselle4 napisał(a):Jeszcze raz dziekuje za pomoc....Ksena juz w drodze:multi: Pamietam jak bralam swojego obecnego psiunka z Emira od Pani Krysi. Nachylila sie nad sunia na chwile, cos do niej powiedziala do ucha i polecialy jej lzy. Zapytalam, czemu Pani placze? A ona na to: "nigdy nie wiadomo, czy pies na poniewierke nie idzie". Wtedy pomyslalam: "tez cos, u mnie poniewierka? Dziwne." Ale teraz ja rozumiem. Trzymam kciuki! Wierze, ze bedzie dobrze, w koncu jest dom o ktory zabiegalysmy od jakiegos juz dluzszego czasu. Czas do swojego czlowieka Mala! Do zobaczenia na zdjeciach! Quote
giselle4 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja jej cos powiedziałam na ucho wczoraj...Dwa lata razem to szmat czasu..... Ksena juz w domku,kolezanka troche warczy na Ksenke ale ona tez to samo robi...moze bedzie dobrze...bardzo tego chce. Jej kolezaka a labradorka wazy-40kg jest zadbana i sliczna mam nadzeje ze4 kiedy pojade ...to ona bedzie tez takim cudem. Wiecej Edytka jak wróci ale wrazenie bardzo dobre a warunki ...mały raj:multi: Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Cioteczki! Przepraszam, ze Was trzymalam w napieciu :cool3: Juz jestem i wstawiam zdjecia! Pozegnanie Kseny ze schroniskiem: Zalozylismy jej kaganiec...ale po chwili sie opamietalismy i Kierowniczka zdjela: W ramach przeprosin - smaczki dla Ksenki :cool1::evil_lol: Przerwa na picie i spacerek...a ciocia Edyta w miedzyczasie sprzata auto :evil_lol: Ksenke wytrzepalo, zoladek nie zniósł dziur na polskich drogach! HOME SWEET HOME :multi::multi::multi: Przyszywana siostrzyczka - Mela, labradorka czekoladowa. Poznawanie terenu...a jest ogromny! Ksena, jak i My - byla w szoku ;) A tuz za siatka mieszkają konie! Zwroccie uwage na krajobraz: Ksena wie, ze trzeba kłuć zelazo póki gorące - myk po mizianko :p Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ksenka trafila do super domu! Ogrod, las, masa terenu do biegania! A Panstwo przesympatyczni. Jak przyjechalismy na miejsce, przywitaly nas pieski z okolicznych domow...tak, goszcza sie rowniez u Panstwa, bo atmosfera przyjazna a i cos spadni mimochodem :razz: Wieczorami zaglada kotek, na ktorego czeka miseczka jedzenia. Jestesmy w kontakcie z Panstwem, bedziemy na biezaco informowac co u Ksiezniczki. Musi sie dogadac z rezydentka, Mela - dwie dziewczyny zakochane w jedzeniu a wkrotce i w Panstwu, moga rywalizowac o wzgledy swojej Trojki. Domek jest idealny, ludzie zakochani w zwierzetach. Suczka ma klopoty alergiczne, jest pod kontrola lekarzy - zdrowie nie jest lekcewazone, wrecz przeciwnie! Mam pelne zaufanie i jestem spokojna o losy Kseny! Trzymajcie Cioteczki kciuki, zeby Ksenka pieknie wpisala sie w domek! A domkowi dziekujemy publicznie, na forum, za przygarniecie Ksenki! Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 U ksenkii jestem pierwszy raz :oops::oops: Ale jak mnie ciotka Edytka przysłała no to muszę wpaść! :diabloti: Zdjęcia cudowne, widać, ze domek również! Źle jej tam nie będzie. Labrador to taka klucha, ze już więcej ciałka chyba mieć nie może! :evil_lol: Powodzenia w nowym domku piękna! Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kamilawa napisał(a):U ksenkii jestem pierwszy raz :oops::oops: Ale jak mnie ciotka Edytka przysłała no to muszę wpaść! :diabloti: Zdjęcia cudowne, widać, ze domek również! Źle jej tam nie będzie. Labrador to taka klucha, ze już więcej ciałka chyba mieć nie może! :evil_lol: Powodzenia w nowym domku piękna! Nie znalas naszej Ksenki? Oj...to zaniedbanie z mojej strony :shake: Sliczna jest i ogromna! Niestety chudziutka...ale nowy domek zadba o Nią. Za miesiac jej nie poznamy! Quote
Cantadorra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dziekuje za zdjecia, super to wyglada. Sama bym tam zamieszkala, takie widoki i przestrzenie, no i te konie :loveu: Teraz oby Ksenia wpasowala sie w domek, a dziewczyny, oby sie w sobie zakochaly. Jest to mozliwe, takze wysylamy Ksenie pozytywna energie! Quote
Cantadorra Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A Ksena duza jakas, wysoka jak wiezowiec :-o Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Nie znalas naszej Ksenki? Oj...to zaniedbanie z mojej strony :shake: Sliczna jest i ogromna! Niestety chudziutka...ale nowy domek zadba o Nią. Za miesiac jej nie poznamy! Oj tak, widząc labradorkę to po miesiącu Ksenia to klopsik będzie :lol: No widzisz, widzisz! Ja też myślałam, że na wszystkich waszych watkach jestem, a tu d...a :diabloti: Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ...KSENKA,tylko szczęscia:loveu: PANSTWU zdrowka,bardzo dziekujemy troche sie bałam ,nie wiedziałam jak Ksena sie odnajdzie czy polubią sie z rezydentką? Teren duzy,nie musza wchodzic sobie w droge...ale Ksenia wie ze najlepsze mizianko od nowych panstwa...... Ksenka,tyle ludzi pracowało abys miała swoj maly raj teraz zyj i zapomnij o schronisku i o nas....kochaj swoją rodzine i bron jej my nie zapomnimy....:shake::-( Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jej jak się cieszę... :) Kseniu dobrego!!! Quote
Kamila_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::-(:multi::multi::multi::multi::multi: Ale domek! Tyle czasu czekała i doczekała się cudownego domu!:multi: Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kamila, możesz usunąć już banerek Kseni ze swojej sygnaturki :D Quote
Kamila_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 zrobione! :loveu: jeszcze na innych forach, na zmianę się Sawę wstawi :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ksenka zaczyna sie aklimatyzowac, powarkuja dalej z siostra na siebie, ale miejmy nadzieje, ze minie dziewczynom. Idzie o jedzenie. Panstwo zabralo Ksene na pierwszy spacer do lasu. Oddalała sie na male odleglosci i czekala na swoich ludzi, spogladajac za siebie :lol: Zmiana jedzenie spowodowala u Kseny problemy zołądkowe, ale jak pisze domek, powoli wraca do normy. Same dobre wieści... :multi: Teraz zapraszam do galerii! Zobaczcie, jak sobie towarzystwo leniuchuje. Na zdjeciach poza Mela jest kolega z okolicy, ktory uwielbia atmosfere domku Kseny :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wyslalam prosbe o przeniesienie watku :razz: Quote
Cantadorra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Napisalam do Bros o zmiane tytulu. Zmieni jak wejdzie. A gdzie chcecie przeniesc watek? Boje sie, ze nie znajde Ksenki!!:cool3: Quote
Cantadorra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A teraz o Ksence. Fajne te zdjecia, wyglada na to, ze bedzie dobrze. Problemy zolodkowe ustana na pewno, dziewczyny sie przyzwyczaja do siebie a Ksena powinna odzyc. Dobrze to wyglada na zdjeciach! Super dziewczyny, jestescie kochane, ze ja zawiozlyscie i tyle pracy wlozylyscie aby ta sunka miala dom! Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cantadorrka - Ksenki watek bedzie przeniesiony do "juz w nowym domu" :) ale Ty masz subskrypcje tematu, wiec sie nie martw :loveu: A domek znalazl sie dzieki ogloszeniom w Radio! Wiec to TWOJA zasluga :loveu: Kazda swoje wlozyla i dzieki temu Ksena jest tam gdzie jest - w grupie sila! Osobno mozemy podziekowac Nowemu Domkowi :cool3: Quote
Cantadorra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja rowniez przylaczam sie do podziekowan dla nowego domku. Zawsze chodzi o to samo: nie o wiele telefonow, ale o jeden - ten najwlasciwszy, o to dobre serce dla czworonoga! Dziekujemy dla nowych Panstwa Ksenki. Quote
giselle4 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Cantadorrka - Ksenki watek bedzie przeniesiony do "juz w nowym domu" :) ale Ty masz subskrypcje tematu, wiec sie nie martw :loveu: A domek znalazl sie dzieki ogloszeniom w Radio! Wiec to TWOJA zasluga :loveu: Kazda swoje wlozyla i dzieki temu Ksena jest tam gdzie jest - w grupie sila! Osobno mozemy podziekowac Nowemu Domkowi :cool3: To prawda...to Twoja zasługa my walczysłysmy z ogłoszeniami 2 lata i nic..... Dziekujemy Cantadorra:multi::evil_lol::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cytuje maila, ktorego dostalam z domku Kseny: Dzien dobry.Ksena czuje sie bardzo dobrze.Sensacje żołądkowe mineły.Ma wielki apetyt co widac po jej wygladzie-nie widac juz żeber no i dośc szybko nabiera masy.w sobote pozwoliła sie nawet wykapać na trawce.Bardzo lubi spacery.chodzimy codziennie do lasu.Ksena bardzo sie cieszy kiedy zbieramy sie do wyjścia.jest spokojna,pogodna,cieszy sie na zawołanie i na nasz widok.Z Melą juz sie dogodała.Nie wchodza sobie w drogę.Czasami jeszcze któras zawarcz ale to juz chyba tak z nudów.Nawet w kuchni leża obok sibie bez awantur.Jednak dla pewności na razie jedzą w osobnych miejscach.zauwazyliśmy , że Ksena uczy sie nawet od Meli zachowań na naszej posesji.dzielnie obie szczekają jeżeli cos je zaniepokoi.Przesyłam na razie 3 fotki z wczorajszego spaceru zrobione telefonem.Nasteopnym razem zabierzemy aparat i zrobimy więcej. Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ...przez dwa lata mimo ze była na jedynce nie podtuczylismy jej a co moze zrobci pewnosc ze ma sie czlowieka... zdrowia piekna dziewczynko Quote
bros Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 cudownie czyta się takie wiadomości - nowy domku w swoim własnym imieniu BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ CI za serce dla Kseny :loveu::loveu::loveu: za każde wiadomości i za każde choćby najmniejsze zdięcie - Ksenka ma u Was wspaniale :bigcool::Cool!::bluepaw: Quote
Recommended Posts