Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za sterylkę będę mieć fakturę po weekendzie.

Z olx odezwała się zainteresowana Pchełką pani. Jak sunia wydobrzeje po zabiegu to ma przyjechać z dzieckiem i zapoznać się z suczką:)

Posted

Pchełka w porządku. Jeszcze wczoraj była spokojniejsza niż zwykle i nie za bardzo chciała spacerować, ale dzisiaj już jest "normalna".

I to czego można się było spodziewać: PCHEŁKA MA DOM:) w środę przeprowadzka:) zadzwoniła do mnie pani, która 8 lat temu (!!!) adoptowała od nas psiaka (nadal ma się świetnie) z pytaniem czy mamy coś małego kudłatego, bo siostra poszukuje. Pchełka oczywiście bardzo się spodobała. Niedawno stracili bardzo podobnego do Pchełki pieska, tylko całego czarnego, miał 17 lat (był u nich od szczeniaka). Osierocił jamniczka, któremu jest bardzo smutno samemu. Jest też starszy pan kot i trójka dzieci (najmłodszy 8 lat) - wszyscy chłopcy bardzo lubią zwierzęta. Dom z ogromnym ogrodem i szczelnym ogrodzeniem.

Domek niedaleko od nas (okolice Kraśnika). 

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Otrzymałam wpłatę 10 zł od Aga76, dziękuję serdecznie.

Od początku miałam zamiar wystawić mały bazarek na sterylizację Pchełki, ale wciąż mi brakuje czasu:(

Posted

Pchełki w żadnym wypadku nikt nie chce oddawać, suczki Państwo nie mogą się nachwalić. Błyskawicznie się zadomowiła i zaprzyjaźniła z rezydentami. No i oczywiście typowy z niej kanapowiec:)

Zapraszam na bazarek na pokrycie reszty kosztów sterylizacji Pchełki.

Na bazarku dwa plecaki dla dziewczynki:

http://www.dogomania.com/forum/topic/346858-2-plecaki-dla-dziewczynki-do-szkoły-i-przedszkola-do-2408-dla-pchełki/