Anula Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Fajnie,że u Mony wszystko w porządku,oby to tak trwało.A zdjęcia chętnie oglądnę. Quote
Bogusik Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Fajnie,że u Mony wszystko w porządku,oby to tak trwało.A zdjęcia chętnie oglądnę. Pani Ola mi napisała,że z Mony-Zorki to rojber nie z tej ziemi i musi zawsze coś mieć w zębach do obrabiania...:) Po ciężkim dniu tak sobie odpoczywa... Quote
Bogusik Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 A jak nie odpoczywa to zawsze znajdzie zajęcie...:) Quote
Anula Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Fajny Zorce się trafił domek.Zorka szczęściara.Filmiki wspaniałe,miło jest je oglądać i powspominać Zorkę. Quote
Tyśka) Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Jaka ona jest rewelacyjna z tym trzymaniem rzeczy w pysku :) Zawsze mnie to u psów rozbraja. Quote
Bogusik Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 Rojber -Zorka wraz ze swoją Rodziną pozdrawiają :) Quote
Anula Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Cudna nasza malutka jest i widać,że zadbana,czyściutka,szczęśliwa w swoim domku.Warto pomagać.Bogusik dzięki za filmiki i za kontakt z domkiem. 1 Quote
b-b Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Machający ogonek świadczy, że jest tam gdzie czuje się dobrze, gdzie ją kochają :) Quote
Bogusik Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Dnia 31.10.2018 o 09:15, Anula napisał: Cudna nasza malutka jest i widać,że zadbana,czyściutka,szczęśliwa w swoim domku.Warto pomagać.Bogusik dzięki za filmiki i za kontakt z domkiem. 21 godzin temu, b-b napisał: Machający ogonek świadczy, że jest tam gdzie czuje się dobrze, gdzie ją kochają :) Ojjjj kochają Zorkę-chuligana bardzo! :) Wstawiam trochę wiadomości od p.Oli: Mam nadzieję że Zorce się u nas podoba :) Jest bardzo mądra. Ostatnio zauważyłam że nie ma obroży. I szukałysmy w domu i nie znalazłysmy. Zorka poszła na dwór z Asterem. Ja sprzątałam w domu i wyszłam na zewnątrz schody pozamiatać. Zorka usłyszała mnie i przybiegła z obroża w mordce :) Dała mi tą obroże do ręki.:) Jest wyjątkowa. Nawet do teścia się przekonała. Już nie tylko chodzi na dół do teścia sępić jedzenie ale i wskoczy na tapczan obok niego i sobie smacznie śpi :) Podkrada ubrania z szafki i przynosi na swój pontonik i śpi z nimi :) Quote
Bogusik Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 C.d.... Zapomniałam powiedzieć że wieczorem tylko czeka kiedy pójdę spać i przede mną jest w łóżku :) Jest to przytulas na całego no i oczywiście śpi z nami a jak jej za ciepło to idzie sobie gdzieś na podłogę. Teściu jest ich oddźwiernym bo zejdą na dół obydwoje i szczekają że chcą iść na dwór. Jakby tego było mało również w nocy chodzą na spacery wokół domu. Albo się wymieniają. Raz idzie Aster około 1:30 w nocy i jak za 10 minut wróci to schodzi Zorka na dół bo chce iść na dwór Aster przy Zorce odmłodniał a Zorka nie daje mu chwili wytchnienia :):):) 2 Quote
Anula Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 No faktycznie bardzo fajne wiadomości.Z przyjemnością się czyta.Cudna Zorka i cudni ludzie. Quote
b-b Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Czyli same plusy dla domku,że wzięli dziewczynę :D Quote
Bogusik Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! Quote
Bogusik Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Z życzeniami świątecznymi od rodziny Zorki/Mony :) 1 Quote
Bogusik Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Po wigilijnej kolacji i zabawie mikołajowymi prezencikami...:) 1 2 Quote
Bogusik Posted January 2, 2019 Author Posted January 2, 2019 A tak psiaki odsypiały sylwester....:) 2 1 Quote
Tola Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Wszystko cudne - zdjęcia, filmiki, wiadomości, a psiaki mają najcudniejsze życie:) Quote
Recommended Posts