Jump to content
Dogomania

Inka Hurtownia... pamietacie? Niestety reaktywacja, wraca jedna suka... w bagazniku!

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to zaczynam reklamować psiaki które są u mnie na tymczasie
mam sunie nr 1 -złota wstążeczka i pieska nr 1
maluchy bardzo grzeczne , wesołe , apetyty dopisują , wsaniale dogadują się z kotami ,(koty przeniosły się na wyższy poziom), są u mnie od niedzieli , stres z nowym miejscem trwał 15 min , dziewczynka jest odważna ,ciekawska , chłopak spokojny i uległy, strsznie całuśny ,uwilbiają suchy pokarm , gotowaną marchewkę ,biszkopty i mandarynki,
super psiaki dla wyjątkowych ludzi

Posted

[quote name='Saphira']Które są konkretnie do adopcji ? Ja zamieścilam wszystkie tak jak podała Agata?[/quote]

[B]Wszystkie[/B] sa do adopcji [B]oprócz 4 i 5 pieska[/B] , które sa juz w swoich domach. Razerwacje anulowane.

Posted

Dalismy ogłoszenie do Gazety Kujawskiej, pieski będa tez w radio.
Niestety świeta to nie jest sprzyjający okres do myslenia o psach, przynajmniej przez wiekszość normalnych, bo ja o nich myslę bez przerwy.
Dwoimy sie i troimy , żeby znaleźć domy, ale to nie jest takie proste. Chodzi o to żeby pieski trafiły do dobrych domów, a nie żeby je wypchnąć. DT bardzo prosze o cierpliwość

Posted

[quote name='Alojzyna']Czy macie jeszcze pieniądze na utrzymanie maluchów, szczepienia itd.? :roll:

Może trzeba powtórzyć allegro cegiełkowe?[/quote]

Własnie musze podliczyć wydatki, popłacić weta itd.
zrobie to jak najszybciej.

Posted

[quote name='Agata69']Własnie musze podliczyć wydatki, popłacić weta itd.
zrobie to jak najszybciej.[/quote]

o super! i tą listę osób które wpłaciły na konto potrzeba mi :razz: bo parę podziękowan pocztą chce wysłać

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dziewczyny jak duża jest Inka??
Mam domek dla jednego chłopaka w Tarnobrzegu. Do domu z podwórkiem, nie na łańcuch. Chcą dużego owczarkowatego.[/quote]

Inka jest już wyadoptowana.

Posted

[quote name='Agata69']
Prosze o uzupełnienie [B]allegro[/B] pieskami , które nie pojada do Niemiec.[/QUOTE]

Agata ja nie widzę żadnych zdjęć maluchów oprócz tych miniaturek :shake:
widzę same czerwone krzyżyki...

Posted

Agata wysłałam pm do dwóch osób z Łomży i dwóch ze Złotoryji tu na Dogo. Na mapie pomocy jest Świdnica i Bolesławiec, może by dało radę z tą Złotoryją.

Posted

ja poprosiłam koleżankę ze Złotoryi o sprawdzenie tylko że dziewczyna nie zajmuje się tym co my i nie ma doświadczenia, jest to jednak jakieś wyjście awaryjne

Posted

Dziewczyuny dziękuje za pomoc, bo łapie cos doła.
By ć może tę Złotoryję sprawdzi jeszcze ktoś, zobaczymy. mam tel. do ew. adoptujacej wiec zadzwonie i porozmawiam, mam nadzieję, że intuicja mnie nie zawiedzie.

Na pocieszenie:
[B]Inka ma jak w raju.[/B] Dorota nie ma dostepu do internetu, ale rozmawiamy codziennie po 40 - 60 minut. Ten dom to marzenie dogomaniaka. Inka jest szczęśliwa, nie mam wątpliwości.

zaczęlismy dobrze to moze sie uda i dalej?

Nadal czekam na liste wpłat, rozlicze wszystko jak tylko j adostanę.

Posted

Cieszę się całym sercem, że Inka znalazła wspaniałych Ludzi. Zasłużyła na najlepszy domek na świecie, kochana, dobra, mądra sunia.

A dla Was, dziewczyny, za przygarnięcie gromadki :Rose:

Posted

[quote name='Agata69']Mamy kolejne szczenie przywiezione z interwencji - 4 miesięczny biały mix owczarka. Chyba sie pójde powiesić....[/quote]

jak czytam z interwencji to aż mnie mrozi.....:angryy:

Posted

[quote name='Agata69']Mamy kolejne szczenie przywiezione z interwencji - 4 miesięczny biały mix owczarka. Chyba sie pójde powiesić....[/quote]

Nie rób tego bo mu będzie przykro, że to przez niego:shake: Całe życie z takim obciążeniem:shake:wolontariuszka na mój widok popełniła samobójstwo:placz: