Agata69 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Wiesci od Fuksa: Jest OK, suka go zaakceptowała, rodzina ma z niego radość. Fuks to fuks. Quote
Saphira Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Wstawiłam szczeniaczki na swój profil nk. Niech se popatrzą:loveu::loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Alojzyna']Uaktualnione zdjęcie piesków [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/6715/pieskig.jpg[/IMG][/QUOTE] A 2 i 6 jest zarezerwowany? Quote
Alojzyna Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Uaktualnione zdjęcie piesków [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/6715/pieskig.jpg[/IMG] Quote
gorki330 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No to zaczynam reklamować psiaki które są u mnie na tymczasie mam sunie nr 1 -złota wstążeczka i pieska nr 1 maluchy bardzo grzeczne , wesołe , apetyty dopisują , wsaniale dogadują się z kotami ,(koty przeniosły się na wyższy poziom), są u mnie od niedzieli , stres z nowym miejscem trwał 15 min , dziewczynka jest odważna ,ciekawska , chłopak spokojny i uległy, strsznie całuśny ,uwilbiają suchy pokarm , gotowaną marchewkę ,biszkopty i mandarynki, super psiaki dla wyjątkowych ludzi Quote
Saphira Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Które są konkretnie do adopcji ? Ja zamieścilam wszystkie tak jak podała Agata? Quote
Agata69 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Saphira']Które są konkretnie do adopcji ? Ja zamieścilam wszystkie tak jak podała Agata?[/quote] [B]Wszystkie[/B] sa do adopcji [B]oprócz 4 i 5 pieska[/B] , które sa juz w swoich domach. Razerwacje anulowane. Quote
Agata69 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dalismy ogłoszenie do Gazety Kujawskiej, pieski będa tez w radio. Niestety świeta to nie jest sprzyjający okres do myslenia o psach, przynajmniej przez wiekszość normalnych, bo ja o nich myslę bez przerwy. Dwoimy sie i troimy , żeby znaleźć domy, ale to nie jest takie proste. Chodzi o to żeby pieski trafiły do dobrych domów, a nie żeby je wypchnąć. DT bardzo prosze o cierpliwość Quote
Alojzyna Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Czy macie jeszcze pieniądze na utrzymanie maluchów, szczepienia itd.? :roll: Może trzeba powtórzyć allegro cegiełkowe? Quote
Agata69 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Alojzyna']Czy macie jeszcze pieniądze na utrzymanie maluchów, szczepienia itd.? :roll: Może trzeba powtórzyć allegro cegiełkowe?[/quote] Własnie musze podliczyć wydatki, popłacić weta itd. zrobie to jak najszybciej. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dziewczyny jak duża jest Inka?? Mam domek dla jednego chłopaka w Tarnobrzegu. Do domu z podwórkiem, nie na łańcuch. Chcą dużego owczarkowatego. Quote
xmartix Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Agata69']Własnie musze podliczyć wydatki, popłacić weta itd. zrobie to jak najszybciej.[/quote] o super! i tą listę osób które wpłaciły na konto potrzeba mi :razz: bo parę podziękowan pocztą chce wysłać Quote
Agata69 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='_ChiQuiTa_']Dziewczyny jak duża jest Inka?? Mam domek dla jednego chłopaka w Tarnobrzegu. Do domu z podwórkiem, nie na łańcuch. Chcą dużego owczarkowatego.[/quote] Inka jest już wyadoptowana. Quote
kamilka91 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Z tego co ja zrozumiałam - chodzi o jej jakiegoś dzieciaka ;) A wielkość Inki potrzebna, aby ocenić wielkość 'docelową' malucha ;) Quote
Kasia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Agata69'] Prosze o uzupełnienie [B]allegro[/B] pieskami , które nie pojada do Niemiec.[/QUOTE] Agata ja nie widzę żadnych zdjęć maluchów oprócz tych miniaturek :shake: widzę same czerwone krzyżyki... Quote
bigosik Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Agata wysłałam pm do dwóch osób z Łomży i dwóch ze Złotoryji tu na Dogo. Na mapie pomocy jest Świdnica i Bolesławiec, może by dało radę z tą Złotoryją. Quote
xmartix Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ja poprosiłam koleżankę ze Złotoryi o sprawdzenie tylko że dziewczyna nie zajmuje się tym co my i nie ma doświadczenia, jest to jednak jakieś wyjście awaryjne Quote
Agata69 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dziewczyuny dziękuje za pomoc, bo łapie cos doła. By ć może tę Złotoryję sprawdzi jeszcze ktoś, zobaczymy. mam tel. do ew. adoptujacej wiec zadzwonie i porozmawiam, mam nadzieję, że intuicja mnie nie zawiedzie. Na pocieszenie: [B]Inka ma jak w raju.[/B] Dorota nie ma dostepu do internetu, ale rozmawiamy codziennie po 40 - 60 minut. Ten dom to marzenie dogomaniaka. Inka jest szczęśliwa, nie mam wątpliwości. zaczęlismy dobrze to moze sie uda i dalej? Nadal czekam na liste wpłat, rozlicze wszystko jak tylko j adostanę. Quote
Tigraa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cieszę się całym sercem, że Inka znalazła wspaniałych Ludzi. Zasłużyła na najlepszy domek na świecie, kochana, dobra, mądra sunia. A dla Was, dziewczyny, za przygarnięcie gromadki :Rose: Quote
Agata69 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Mamy kolejne szczenie przywiezione z interwencji - 4 miesięczny biały mix owczarka. Chyba sie pójde powiesić.... Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Agata69']Mamy kolejne szczenie przywiezione z interwencji - 4 miesięczny biały mix owczarka. Chyba sie pójde powiesić....[/quote] jak czytam z interwencji to aż mnie mrozi.....:angryy: Quote
Saphira Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Agata69']Mamy kolejne szczenie przywiezione z interwencji - 4 miesięczny biały mix owczarka. Chyba sie pójde powiesić....[/quote] Nie rób tego bo mu będzie przykro, że to przez niego:shake: Całe życie z takim obciążeniem:shake:wolontariuszka na mój widok popełniła samobójstwo:placz: Quote
Recommended Posts