supergoga Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mam tel. do Pati, to chyba Ona. Zaraz na PM napiszę Tobie Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zabierzcie ją choć na 1-2 dni. proszę. Może u nas się wykroi nawet jakis stały domek, bo pytaja teraz o moje szczeniaki, a mam tylko 2. Podobne są. Błagam, nie dajcie jej wywieźć - tam chroba i nic więcej. Kto weźmie na 1 dziń Quote
majqa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pomóżcie przetrzymać sunieczkę 2-3 dni góra, jak sądzę tyle potrzeba, by dograł się transport. Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 nie mozecie jej wsadzic do hotelu na 2-3 dni? ja zaplace, pisze o tym juz ktorys raz ale moje posty sa ignorowane :roll: Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Niech ktoś pojedzie do tej osoby zabierze sunie i wpakuje do hotelu. Bo może się okazać, że nie będą czekac na nas i sunia wyjedzie bez naszej wiedzy. A swoją drogą, dlaczego nie może poczekac choć do jutra gdy wiadomo, że mamy dla niej dom Quote
ewatr Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 podniose chociaz ...bo z takiej odległosci niewiele moge pomoc :-( Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='anovip1'][CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red][B]Niestety, sunia z obecnego domu musi zniknąć !!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] O matko!!! Jednak... Jeśli dobrze zrozumiałam jest dt w Poznaniu, tak? Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Qrcze... :-( Spróbuję jutro raniutko zadzwonić w jedno miejsce, może ta osoba zgodzi się przetrzymać szczeniorkę ze 2-3 dni. Nic nie obiecuję, ale warto spróbować! Dzisiaj nie dzwonię, bo to starsza Pani i pewnie już śpi.. Quote
majqa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='supergoga']Niech ktoś pojedzie do tej osoby zabierze sunie i wpakuje do hotelu. (...) A swoją drogą, dlaczego nie może poczekac choć do jutra gdy wiadomo, że mamy dla niej dom[/quote] Hoteliki fundacyjne, o ile wiem, są zapchane, nie ma w nich miejsca. Innych nie znam. Nigdy nie korzystałam z takiej opcji. Co do Twojego pytania Supergogo. Dzwoniłam do obecnego domku i rozmowa była OK. Kiedy dzwoniła do mnie Anovip i przekazała, co przekazała to zamarłam, bo owszem powiedziano jej, że dzwoniłam i co zostało uzgodnione ale...zdanie zmieniono. Czemu u diabła? Pojęcia nie mam. Quote
GameBoy Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ok, to moze umowmy sie tak, ze jezeli bedzie potrzebna kasa na hotel to prosze o PW gdyby brakowalo kasy na przewoz jw znikam :eviltong: Quote
majqa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='GameBoy'](...)pisze o tym juz ktorys raz ale moje posty sa ignorowane :roll:[/quote] W żadnym razie nie ignoruję Twoich wpisów GB. :shake: Do rana tłukłam ogłoszenia dla suni, potem starałam się to ogarnąć, wreszcie dograć sprawę tego obecnego domku, przyszłego domku, sądziłam, że się udało, a swoją drogą czekałam na Anovip, bo to jej wątek. Nie chciałam, by miała mi za złe, że robię wpisy, a może nie wszystko wiem i szarogęszę się na jej własnym wątku. Quote
majqa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='DIF'](...) Spróbuję jutro raniutko zadzwonić w jedno miejsce, może ta osoba zgodzi się przetrzymać szczeniorkę ze 2-3 dni.(...).[/quote] Dziękuję Anuś!!! :loveu: Tak, jest dom w Poznaniu, a sunię trzeba przetrzymać do chwili dogrania transportu. Quote
wanda szostek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Najlepiej DT w Warszawie. Czy paniętacie, że pixi wpisała, że jest transport Warszawa - Poznań? Kiedy ten transport? Piszę do Warszawiaków. Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Bardzo się martwię, żeby domek nie wywinał nam jakiegoś numeru i żeby sunia tam jeszcze była. Cosik nerwowa jestem. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga'](...) Cosik nerwowa jestem.[/quote] To już jesteśmy dwie. :-( Quote
MartynaP Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 niewiem czy jeszcze potrzebne ale trafiłam na takie oferty transportu: [URL="http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=874"]Alloszczur :: Zobacz temat - Szczurzy Transport[/URL] [URL="http://www.forum.szczury.biz/profile.php?mode=viewprofile&u=19"]mataforgana[/URL] -> Poznań-Łódź-Żarnów i z powrotem, aktualne miejscowości po drodze plus Opoczno forum miau [B]Łódź - Poznań - Łódź[/B] [I](guzik)[/I] Quote
Hotel KADIF Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [COLOR=DarkRed]Mam [B]awaryjny [U]3 dniowy[/U] dom tymczasowy[/B] u jednej z łódzkich karmicielek kotów!!! Pani w zamian prosi o każdą [B]możliwą[/B] ilość karmy dla swoich 12-tu kotów i ok. 60 bezdomniaków, które dokarmia!!! Jakby co dzwońcie do mnie, bo wychodzę teraz z domu!! [FONT=Arial Black]Mój tel 0-600-968-755! [/FONT][/COLOR] Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kto podjedzie po sunię i zawiezie do DT. Karmę dla kotów - wspólnie damy rade kupić. Ja jednak zdecydowanie za daleko. Proszę!!! Quote
GameBoy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='majqa']Skoro pani chce jakiegoś ekwiwalentu w postaci karmy to może w tym mogłaby pomóc GB, jeśli się zgodzi. Anovip padł net ale już dałam jej tel. do DIF, przekazałam wszelkie info.[/quote] ja mogę przekazać te pieniądze na karmę, wszystki mi jedno, byleby do schronu nie trafiła:shake: Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga'](...)Karmę dla kotów - wspólnie damy rade kupić. (...)[/quote] Skoro pani chce jakiegoś ekwiwalentu w postaci karmy to może w tym mogłaby pomóc GB, jeśli się zgodzi. Anovip padł net ale już dałam jej tel. do DIF, przekazałam wszelkie info. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='MartynaP'](...) [URL="http://www.forum.szczury.biz/profile.php?mode=viewprofile&u=19"]mataforgana[/URL] (...)[/quote] Dziękuję Martyno za podpowiedź, zarejestrowałam się na forum i wysłałam zapytanie. Quote
GameBoy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='majqa']Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie.[/quote] nie ma sprawy to tylko pieniadze, mam tylko prosbe, zeby podano mi nr konta, bo moge nie miec czasu na kupno karmy i wysylke :oops: Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='GameBoy']ja mogę przekazać te pieniądze na karmę, wszystki mi jedno, byleby do schronu nie trafiła:shake:[/quote] Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie. Quote
Recommended Posts