Jump to content
Dogomania

Ratujmy małego szczeniaczka - jutro schron - Sunia w swoim najwspanialszym domku

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabierzcie ją choć na 1-2 dni. proszę. Może u nas się wykroi nawet jakis stały domek, bo pytaja teraz o moje szczeniaki, a mam tylko 2. Podobne są.

Błagam, nie dajcie jej wywieźć - tam chroba i nic więcej.
Kto weźmie na 1 dziń

Posted

Niech ktoś pojedzie do tej osoby zabierze sunie i wpakuje do hotelu. Bo może się okazać, że nie będą czekac na nas i sunia wyjedzie bez naszej wiedzy. A swoją drogą, dlaczego nie może poczekac choć do jutra gdy wiadomo, że mamy dla niej dom

Posted

[quote name='anovip1'][CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red][B]Niestety, sunia z obecnego domu musi zniknąć !!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

O matko!!! Jednak...
Jeśli dobrze zrozumiałam jest dt w Poznaniu, tak?

Posted

Qrcze... :-(
Spróbuję jutro raniutko zadzwonić w jedno miejsce, może ta osoba zgodzi się przetrzymać szczeniorkę ze 2-3 dni. Nic nie obiecuję, ale warto spróbować! Dzisiaj nie dzwonię, bo to starsza Pani i pewnie już śpi..

Posted

[quote name='supergoga']Niech ktoś pojedzie do tej osoby zabierze sunie i wpakuje do hotelu. (...) A swoją drogą, dlaczego nie może poczekac choć do jutra gdy wiadomo, że mamy dla niej dom[/quote]
Hoteliki fundacyjne, o ile wiem, są zapchane, nie ma w nich miejsca. Innych nie znam. Nigdy nie korzystałam z takiej opcji.
Co do Twojego pytania Supergogo. Dzwoniłam do obecnego domku i rozmowa była OK. Kiedy dzwoniła do mnie Anovip i przekazała, co przekazała to zamarłam, bo owszem powiedziano jej, że dzwoniłam i co zostało uzgodnione ale...zdanie zmieniono. Czemu u diabła? Pojęcia nie mam.

Posted

[quote name='GameBoy'](...)pisze o tym juz ktorys raz ale moje posty sa ignorowane :roll:[/quote]
W żadnym razie nie ignoruję Twoich wpisów GB. :shake: Do rana tłukłam ogłoszenia dla suni, potem starałam się to ogarnąć, wreszcie dograć sprawę tego obecnego domku, przyszłego domku, sądziłam, że się udało, a swoją drogą czekałam na Anovip, bo to jej wątek. Nie chciałam, by miała mi za złe, że robię wpisy, a może nie wszystko wiem i szarogęszę się na jej własnym wątku.

Posted

[quote name='DIF'](...) Spróbuję jutro raniutko zadzwonić w jedno miejsce, może ta osoba zgodzi się przetrzymać szczeniorkę ze 2-3 dni.(...).[/quote]
Dziękuję Anuś!!! :loveu: Tak, jest dom w Poznaniu, a sunię trzeba przetrzymać do chwili dogrania transportu.

Posted

niewiem czy jeszcze potrzebne ale trafiłam na takie oferty transportu:

[URL="http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=874"]Alloszczur :: Zobacz temat - Szczurzy Transport[/URL]

[URL="http://www.forum.szczury.biz/profile.php?mode=viewprofile&u=19"]mataforgana[/URL] -> Poznań-Łódź-Żarnów i z powrotem, aktualne miejscowości po drodze plus Opoczno

forum miau

[B]Łódź - Poznań - Łódź[/B] [I](guzik)[/I]

Posted

[COLOR=DarkRed]Mam [B]awaryjny [U]3 dniowy[/U] dom tymczasowy[/B] u jednej z łódzkich karmicielek kotów!!!

Pani w zamian prosi o każdą [B]możliwą[/B] ilość karmy dla swoich 12-tu kotów i ok. 60 bezdomniaków, które dokarmia!!!

Jakby co dzwońcie do mnie, bo wychodzę teraz z domu!!

[FONT=Arial Black]Mój tel 0-600-968-755!
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='majqa']Skoro pani chce jakiegoś ekwiwalentu w postaci karmy to może w tym mogłaby pomóc GB, jeśli się zgodzi. Anovip padł net ale już dałam jej tel. do DIF, przekazałam wszelkie info.[/quote]

ja mogę przekazać te pieniądze na karmę, wszystki mi jedno, byleby do schronu nie trafiła:shake:

Posted

[quote name='supergoga'](...)Karmę dla kotów - wspólnie damy rade kupić. (...)[/quote]
Skoro pani chce jakiegoś ekwiwalentu w postaci karmy to może w tym mogłaby pomóc GB, jeśli się zgodzi. Anovip padł net ale już dałam jej tel. do DIF, przekazałam wszelkie info.

Posted

[quote name='MartynaP'](...) [URL="http://www.forum.szczury.biz/profile.php?mode=viewprofile&u=19"]mataforgana[/URL] (...)[/quote]
Dziękuję Martyno za podpowiedź, zarejestrowałam się na forum i wysłałam zapytanie.

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie.[/quote]

nie ma sprawy to tylko pieniadze, mam tylko prosbe, zeby podano mi nr konta, bo moge nie miec czasu na kupno karmy i wysylke :oops:

Posted

[quote name='GameBoy']ja mogę przekazać te pieniądze na karmę, wszystki mi jedno, byleby do schronu nie trafiła:shake:[/quote]
Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie.